:

Uudisrakennusten sähköasennukset

Uudisrakennusten sähköasennukset

Hakuehdolla uudisrakennusten sähköasennukset löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

Vantaan Sähkötyöt Oy VANTAA

Sähköasennusta

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva ja luotettava sähköasennusliike. Teemme mielellämme töitä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Meillä on sähköpätevyys SP2 ja Tukes sähköurakoitsijan rekisteröintilupa. Meistä saatte luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyön kumppanin. Otamme aina asiakkaan toiveet huomioon, hyödyntäen kokemustamme sähköalalla ja käyttäen apuna ammattitaidon kehittämisen myötä tulleita hyviä ratkaisuja toiminnassamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköalan palveluistamme!

Palvelu:keittiöiden sähköasennukset, omakotitalojen sähköasennus, liikehuoneistojen sähkötyöt, uudisrakennusten sähköasennukset, sähkötyöt, hirsitalojen sähköasennukset, rivitalojen sähköasennukset
 

Järvenpään Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä

Teemme asiantuntemuksella ja 60 vuoden kokemuksella sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen niin yksityisille kuin yrityksillekin Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Myymälästämme löytyvät myös sähköasennustarvikkeet.

Palvelu:sähköurakointi
Kohderyhmä:uudisrakennus
Yhteystiedot: Sähkötöiden- / Käytönjohtaja, Jarmo Lehtonen
041 451 8547

 
 

Saneeraus ja maalaus Erander Oy PAATTINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, vesieristystä, korjausrakennusta, saneeraustöitä

Eranderissa keskitytään osaamiseen ja korkeaan työnlaatuun. Työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat vesieristyssertifikaatit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Toteutamme asunto-osakeyhtiönne linjasaneeraukset sekä kauppojen ja liiketilojen rakennussaneeraukset kuten myös omakotitalojen sähkötyöt ja lvi-työt Turun lisäksi koko Lounais-Suomen alueella. Olemme rakennussaneerauksen ja uudisrakentamisen kokonaisvaltainen ammattilainen. Soittamalla saat lisätietoa!

Hakusana:sähköasennus, uudisrakentaminen
 
 

Sähköasennus Ekström P C Ky ESPOO

Sähkötöitä

Sähköasennus P.C. Ekström Ky on toiminut vuodesta 1980 asti monipuolisena sähköurakoitsijana Etelä-Suomen alueella. Urakoimme Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla. Tilaa asiansa osaava sähköasentaja hoitamaan kodin sähköt kuntoon!

Hakusana:saneerauskohteiden sähkötyöt, sähköasennus, sähköasennuksia sähköurakointi, uudisrakennusten sähkötyöt, sähkötyöt
 
 

Teuvon Valo Oy REIJOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Teuvon Valo Oy - Kaikki sähköalan työt kokemuksella. Yksityisten ja yritysten sähköratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla vuodesta 1990. Olemme erikoistuneet uudis- ja saneerauskohteiden sähkösuunnitteluun, sähköasennukseen ja sähköurakointiin. Asennamme myös ATK- ja antenniverkot. Kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta asennukseen. Teemme sähkötyöt ja sähkösuunnitelmat myös remonttikohteisiin. Sähköasennnus urakkana tai tuntityönä.

Hakusana:uudisrakentamisen sähkösuunnitelma, sähköurakointi, sähköasennus
 
 

Vetur Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, sähkötöitä

Olemme monipuolinen rakennusalan ammattilainen Pirkanmaalla. Palvelemme yrityksiä ja teollisuutta vahvalla osaamisella yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat sähköurakointi ja rakennuttamispalvelut. Keskeisintä osaamistamme ovat sähköasennukset vaativiin ja suuriin kohteisiin. Kauttamme saatte mm. teollisuushallien ja asuintilojen uudisrakentamisen kuin saneeraukset. Pidämme tärkeänä, että sovituissa aikatauluissa pysytään ja, että työn laatu täyttää tiukimmatkin laatukriteerit.

Palvelu:sähköasennusta, sähköurakointia, uudisrakentamista
 
 

Sähkö-Sirkka Oy PORVOO

Sähkötöitä

Sähkö-Sirkka Oy on sähköalan rautainen ammattilainen Porvoossa. Sähköasentajamme hoitavat kaikki sähkötyöt niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkisen sektorin asiakkaita Porvoosta käsin myös Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Hakusana:sähköasennus
Palvelu:uudisrakennusten sähkötyöt, sähköurakointi
 
 

Presion Oy HELSINKI

Saneerausta

Me rakennamme ja remontoimme koteja. Teemme uusia ja korjaamme vanhoja. Meillä on siihen koulutus, kokemus ja työkalut. Urakoimme uudis- ja saneerauskohteita. Projektiemme koko vaihtelee keskisuurista osaprojekteista suurempiin rakennushankkeisiin ja -kokonaisuuksiin. Teemme myös putki- ja sähköasennukset, -huollot ja -korjaukset. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella.

Hakusana:sähköurakointi, sähköasennus, sähkötyö, uudisrakentaminen
 
 

Sähkö-Vinkki Oy ONTTOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta

Ammattitaitoista sähköasennusta, sähkösuunnittelua, sähköurakointia ja sähkökorjaukset Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella. Olemme palvelleet sähköalan asennuksissa, remontoinnissa ja saneerauksessa 30 vuotta niin yksityisiä kuin julkisia tahoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja kotitalousvähennyksestä. Korjaussähkötyöt, laiteasennus ja sähkösuunnittelupalvelu. Palvelemme Teitä aina mielellämme! Vesa Sivonen: 050 300 1170.

Palvelu:Uudisrakentamisen sähkötyöt, Sähköasennus, Sähköurakointi, Sähkötyöt
 
 

Rakennus Parttimaa VALKEALA

Talonrakennusta

Rakennus Parttimaa on ammattitaitoinen ja kokenut rakennusliike jolta saat remontti- ja saneerauspalvelut laadukkaasti toteutettuna. Palvelemme sekä yksityisiä tahoja että yrityksiä ja toimimme tarvittaessa koko Suomen alueella. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:uudisrakennus, sähkötyö, uudisrakentaminen
 
 

Elecser Ky KAASMARKKU

Sähköasennusta

Sähköasennus, sähkölaitehuolto sekä teollisuuden kunnossapito. Elecser Ky on S2 asennusluvat omaava sähköalan yritys. Teemme sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin Satakunnan alueella. Olipa kyseessä uuden rakennuksen sähköistys, saneerauskohteen muutostyöt, pistorasian asennus tai sähkölaitteen korjaus, voit ottaa yhteyttä luottavaisin mielin. Palvelemme yksityiset ja yritykset.

Hakusana:sähköasennus, uudisrakennusten sähköasennus, sähkötyöt
 
 

SJK-Rakennus Oy PORI

Rakennusliike, kosteusvaurioiden korjausta, maalaustöitä, saneeraustöitä, LVI-urakoitsija

KUN TARVITSET LAADUKASTA RAKENNUSALAN PALVELUA - Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista rakennusalan osaamista. Teemme myös erilaiset remontit toiveitasi kuunnellen. mm.Pelti-,metalli-,LVI-jasähkötyöt. Uudis-ja saneerausrakentaminen,kosteuskartoitukset sekä-kuivaukset ym. Otathan yhteyttä.

Palvelu:sähkötyöt, uudisrakentaminen
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus