:

Vaakoja

Vaaka · vaa\'at · vaakoja

Hakuehdolla vaakoja löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

Solotop Oy VANTAA

Elintarvikealan koneiden valmistaja

Solotop Oy toimittaa teollisuudelle, kaupalle ja terveydenhuoltosektorille koneita, laitteita, tarvikkeita ja huoltopalveluja. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. vaa'at, vaakajärjestelmät, ohjelmistot, paistolaitteet, uunit, savustus- ja kypsennyslaitteet, pesukoneet, jäähilekoneet, pakkauskoneet, käsinkäärintä-, kutiste-, vakuumi- ja muut pakkauskonetyypit, vuoropalvelujärjestelmät, putkipostit, henkilövaa'at, vauvavaa'at, paistolinjat, autovaa'at, vakuumipussit, aluminifoliot, HeVi-pussit, ym.

Valmistaa:vaaka
 

Dymatronic Oy NIVALA

Teknistä testausta, teknistä analysointia

Dymatronic Oy on ATK-ohjelmistojen tuotekehittäjä. Dymatronic on erikoistunut mm. tietokonepohjaisiin jarrutestausjärjestelmiin ja –laitteisiin. Yritys suunnittelee ja asentaa ohjausjärjestelmät ja automaatiolaitteet moniin kohteisiin, myös mittatilaustöinä. Dymatronic Oy valmistaa myös jarrudynamometrien ohjausautomatiikkaa ainoana valmistajana Suomessa. Tuotteitamme mm: jarrutestausjärjestelmä, dymatic 200 PCW, automaatio sovellukset, hydraulinen kuormituslaite, Wlan, vaihtotelat, automat.

Tuote:vaaka
 
 

Mechaul Vaakalaitteet Oy

Vaakoja, vaakalaitteita

Yrityksemme on erikoistunut teollisuuden ja kaupan vaakalaitteisiin -Punnitsevat haarukkavaunut -Trukkivaa'at - Siltavaa'at - Lattia- ja tasovaa'at - Säiliövaa'at - Kappalelaskentavaa'at - Koukkuvaa'at - Laboratoriovaa'at - Ex-tilojen vaa'at - Siirrettävät autovaa'at - Huoltopalvelut - Kalibrointi - Vuokrakoneet - Punnukset

Palvelu:vaaka, vaakoja, liikkuvia vaakoja
 
 

Kari Nevalainen Oy JÄRVENPÄÄ

Hinnoittelukoneita, rahankäsittelylaitteita

Kari Nevalainen Oy toimittaa hinnoittelu-, merkintä- ja rahastuslaitteet valtakunnallisesti. Olemme vuonna 1991 perustettu yritys, jonka toimialana on myymäläkoneiden ja -tarvikkeiden vähittäis- sekä tukkumyynti. Asiakaskuntamme koostuu lähinnä erikoistavarakaupoista. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista ja asiakasystävällistä palvelua. Yrityksemme liikeideana on tarjota asiakkaille rahastusta, hinnoittelua sekä muuta merkintää varten täydellisiä ja yksilöllisiä ratkaisuja.

Tuote:vaaka
 
 

Nastolan Vaaka ja Kone Oy NASTOLA

Vaakoja

Vaakojen valmistusta vuodesta 1972 lähtien. Myös myynti ja huolto. Suksenjäykkyysmittareita maailmanlaajuisesti. Soita milloin vaan!

Hakusana:vaakoja, vaakojen huolto, vaakojen korjaus, mekaanisia vaakoja
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Vaakoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus