:

Vaatteiden valmistusta

Vaatteiden valmistus · vaatteiden valmistusta

Hakuehdolla vaatteiden valmistusta löytyi yhteensä 894 yritystä. Tulokset 1—20:

Liisa Salmivaara KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatteiden valmistaja, kankaiden valmistaja, neuleita

Liisa Salmivaara on kuusamolainen tekstiilitaiteilija, jonka tunnetuimpaa tuotantoa ovat hiipat ja reuhkat, huovutetut päähineet ja hatut.Liisa Salmivaara tunnetaan taidokkaista käsin valmistetuista asusteista, takeista ja sisustustuotteista, kuten Liisan itse valmistamastaan huovutetusta villakankaasta Salmivaaran omien mallien mukaan tehdyt tossut,hiippahatut, sisustustyynyt ja sisustuskankaat, takit ja anorakit.Liisalta saat persoonalliset ratkaisut vaatetukseesi tai sisustukseesi.

Aihepiiri:Luonnonmateriaalista valmistetut vaatteet
 

KAS! Design TURKU

Vaateliike, asusteiden valmistusta

KAS! Design Käsineateljee Silkkisormet on upea käsineisiin ja asusteisiin erikoistunut liike Turussa Eerikinkadulla. Meiltä saat ihanat ja tyylikkäät sormikkaat, sormettomat, mekot ja kaikkea kivaa asusteisiin liittyvää, mm. koruja. Käsineissä ja muissa asusteissa erikoisia ja upeita yksityiskohtia, ihania värejä ym. Tule tekemään ihania ostoksia itselle ja lahjaksi. Tuotteissa käytämme materiaalina paljon villaa, pellavaa, luonnonkuituja. Tervetuloa!

Tuote:Muunneltavat vaatteet
 

The Cloth House Oy TAMPERE

Naistenvaateliike, juhlapukuliike, vanhojentanssipukuja

Olet illan kuningatar! Myymme ja valmistamme juhlapukuja kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Pukugalleriamme elää vuoden kaikkien juhlien mukana. Saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua niin vaatteiden valitsemisessa, korjaamisessa kuin sovittamisessa ompelijan avustuksella sekä mittojesi mukaan. Voit itse valita haluamasi kankaan mallipaloista. Valikoimaamme kuuluu myös ihastuttavia kenkiä, hanskoja, juhlalaukkuja ja koruja. Puemme sinut juhlaan! Anna meidän helpottaa päätöksentekoasi!

Palvelu:juhlapukujen valmistus mittatilaustyönä
Tuote:isojen naisten vaatteet, XL vaatteet, naisten vaatteet
 
 

E. Laiho Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvaatteiden valmistaja

Kotimainen työvaate – aina oikeanlainen Haluatko työvaatteen, joka istuu, kestää ja näyttää hyvältä? Suunnittelemme korkealaatuisia työvaatteita ja valmistamme ne kaikki Suomessa. Mallistomme syntyvät yhteistyössä tunnettujen kotimaisten suunnittelijoiden kanssa.

Palvelu:keittiötyö vaatteet, työvaate valmistaja
 
 

Villapirta MUHOS

Mattojen valmistusta, käsitöiden valmistuksia

Villapirta - Yksilöllisiä käsin neulottuja ja virkattuja vaatteita sekä asusteita. Tuotevalikoimaan kuuluu; villasukat kuten porosukat ja -säärystimet, Fazer Kettusukat ja lapaset, hihattimet, ranteenlämmittimet, neulehuivit, pipot sekä käsin kudotut uniikit matot tilaustyönä. Tuotteita myyn suoraan, tilauksesta sekä jälleenmyyjien kautta.

Hakusana:käsinneulotut vaatteet
 
 

Lastenkammari Tilda ja Oskari PORI

Vaatteiden valmistusta

Lastenkammari Tilda ja Oskari valmistaa yksilöllisiä ja laadukkaita juhlavaatteita lapsille ja vauvoille. Omasta Tilda- ja Oskari-mallistostamme löydät ihanan pehmeästä materiaalista valmistetut paidat, housut, mekot ja asusteet. Oman malliston lisäksi teemme lastenvaatteita tilauksesta toiveittesi mukaan. Lahjatavarat ja vauvalahjat kuuluvat myös valikoimaamme. Järjestämme lastenjuhlia ja teemasyntymäpäiviä kodikkaissa tiloissamme.

 

Muuta hakua

Vaatteiden valmistusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus