Vaihtolavan vuokraus

Vaihtolavan vuokraus

Hakuehdolla vaihtolavan vuokraus löytyi yhteensä 50 yritystä. Tulokset 1—20:

JPS-Kuljetus Oy Suomussalmen Jätekuljetus Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätekuljetusta, kierrätystä

Jätekuljetuksen palveluita ovat roska-astioiden tyhjennys ja myynti. Jäteastiat tyhjennetään asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme arkistojesi tuhoamisen luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa noudamme tuhottavan materiaalin. Vuokraamme vaihtolavat, nosturiautoamme voidaan käyttää mm. henkilönostamiseen ja rakennuspalveluihin ja suurien tavaramäärien nostamiseen.Kierrätämme rakennustarvikkeet, noudamme rakennusjätteet ja toimitamme tarvittaessa vaihtolavan rakennustyömalle.

Palvelu:Vaihtolava kuljetus, Vaihtolavan vuokrausta Suomussalmi
 

InfraLog Oy PARAINEN

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Alueiden rakentamista, maarakennusta

InfraLog Oy on nopea ja joustava maansiirto- ja rakennusteollisuuden kuljetuksiin erikoistunut palveluyritys, jonka tallista löytyy vuosisadan verran kokemusta ja ammattitaitoa. Valtakunnallinen verkosto kattaa kuljetuspalvelun lisäksi maansiirto-, louhinta-, murskaus-, teollisuus- ja pienrakentajapalvelut sekä alan neuvontapalvelut. Tarjoamme uudenaikaista kalustoa kuljetus- ja maansiirtotehtäviin tunti- tai urakkaveloituksella. Kapasiteettimme mahdollistaa suurtenkin urakoiden hoitamisen.

Hakusana:vaihtolavan vuokraus, roskalavan vuokraus
 

SR-Kiinteistöhuolto Oy MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa, vaihtolavoja, lumitöitä

SR-Kiinteistöhuolto Oy on haukiputaalainen jäte- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa jätehuollon palveluita yli 40 vuoden kokemuksella ja kiinteistöhuollon palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Haukipudas. Keskittymällä alueemme asukkaisiin tunnemme heidän tarpeensa ja pystymme reagoimaan niihin nopeasti. Asiakkaitamme palvelevat alalle hyvin koulutettu henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Tavoitteenamme onkin tyytyväinen asiakas!

Hakusana:jätehuoltovälineiden vuokraus, vaihtolava
 

LavaJussi Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Trukkilavoja, kierrätystä, muuttokuljetusta

LavaJussi Oy - Ostamme, kierrätämme ja myymme trukkilavoja. Laajasta valikoimasta löytyy lavoja joka lähtöön. Kauttamme hoituu myös rahti- ja muuttokuljetukset. Oulun alueella vuokraamme kumitelaista minikaivuria (JCB 1,8t) ja muita maanrakennuskoneita kuskilla tai ilman. Toimialueena koko Suomi. Sijaitsipa yritys Oulussa, Vaasassa, Turussa tai jotakin siltä väliltä, toimitus onnistuu kyllä!

Hakusana:maanrakennuskoneiden vuokraus, vaihtolavat, minikaivurin vuokraus
 

Gräv & Transport Saarinen Oy Ab - Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy Ab NAUVO

Maarakennusta, maa-aineskuljetusta

Palveluihimme kuuluu mm. kunnallistekniikka, maa- ja pohjarakentaminen, rantojen ruoppaukset ja talojen perustukset ym. pyörä- tai telakaivurilla. Sepelit, hiekat ja mullat kuljetamme kuorma-autolla tai perävaunullisella traktorilla. Soita ja pyydä tarjous!

Palvelu:vaihtolavan vuokraus
 

Raision-Naantalin KTK Oy RAISIO

Kuljetusliike, maarakennusliike

Raision-Naantalin KTK Oy - Kuljetusalan palveluja asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden ehdoilla niin yksityisille kuini suuryrityksillekin. Toiminta-alueenamme on pääsääntöisesti Länsi-Suomi, mutta kuljetamme myös koko Suomen alueelle. Raision-Naantalin KTK on yksityisten yrittäjien omistama kuljetuskeskus. Monipuolisen kaluston ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetukset niin pieniin kuin suuriinkin kokonaisuuksiin. Olemme tavoitettavissa mihin aikaan päivästä tahansa.

Hakusana:vaihtolavan vuokraus, roskalava
 

SITA Suomi Oy SEINÄJOKI

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raa

Palvelu:jäteastioiden vuokraus, vaihtolavat
 

SITA Suomi Oy HEINOLA KK

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisu

Hakusana:vaihtolavat, jäteastioiden vuokraus
 

SITA Suomi Oy TURKU

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainetoimittajista.

Hakusana:vaihtolavat, jäteastioiden vuokraus
 

SITA Suomi Oy MUSTASAARI

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainet

Hakusana:jäteastioiden vuokraus, vaihtolavat
 

SITA Suomi Oy VANTAA

Jätehuoltoa, ympäristöpalveluja

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainetoimittaj

Hakusana:jäteastioiden vuokraus, vaihtolavat
 

SITA Suomi Oy LAHTI

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainetoimittajista.

Hakusana:vaihtolavat, jäteastioiden vuokraus
 

OMV - Oulun maa- ja vesirakennus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusurakointia, maa-aineksia, kuljetuspalveluja

Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy - Luotettava yhteistyökumppani. Palvelemme niin yrityksiä, julkista sektoria kuin yksityishenkilöitäkin. Päätoimialaamme kuuluvat esimerkiksi katujen, siltojen, rautateiden, lentokenttien ja satama-alueiden rakennustyöt sekä kunnallistekniikka. Lisäksi asiakkaamme tilaavat meiltä myös talorakennuksen maatyöt perustuksineen sekä erilaiset alue- ja pihatyöt. Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy toimii pääasiallisesti Oulun talousalueella ja sen lähiympäristössä.

Hakusana:vaihtolavan vuokraus
 

Oulunseudun Puhallusvilla Oy RANTSILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Eristystä, puhallusvillaa

Oulunseudun Puhallusvilla Oy - ISOVER PUHALLUSVILLA JA SUURTEHOIMUROINTI. Puhallusvillan asennus uudis- ja saneerauskohteiden ylä- ja alapohjiin. ja lisälämmöneristys. Suurtehoimurointi on ehdottomasti paras menetelmä ala- ja yläpohjien vanhojen eristeiden poistoon sekä ryömintätilojen korjauksiin. Suurtehoimurointi on pölytön ja helppo tapa muissakin kohteissa, kuten turpeen tai soran poistossa. Asiakkaan ei tarvitse erikseen hankkia työmiehiä, roskalavoja tai kuljetuspalvelua.

Palvelu:roskalavan vuokraus, vaihtolavan vuokraus
 
 

Metalli ja kone välitys MJU Oy KUHMALAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metalliromun kierrätystä, kierrätystä

Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan toimineet uusiometallin ja muun materiaalin keräilyyn erikoistuneena yrityksenä. Omalla kuljetuskalustolla siirrämme lajitellut materiaalit edelleen niiden jatkojalostukseen erikoistuneille yhteistyökumppaneille. Kauttamme myös vaihtolava- ja vaihtokuutiovuokraus. Vaihtokuutioilla kierrätät helposti pienemmät rakennusjätteet. Toiminta-alueena koko Suomi. Soita ja kysy tarjous!

Palvelu:vaihtolavat, vaihtolava vuokraus, vaihtokuutio vuokraus
 
 

Häppölä Vaihtolavat HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetusliike

Kuljetusliike Häppölä on tehnyt kuljetuspalveluja jo vuodesta 1944 alkaen. Vaihtolavat ja kuljetukset pääkaupunkiseudulla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi. Asiakaskuntaammme kuuluvat niin yksityiset kuin yrityksetkin.

Palvelu:vaihtolavan vuokrauspalvelut, vaihtolavat Kirkkonummi, vaihtolava, vaihtolavat, vaihtolavat pääkaupunkiseutu, vaihtolavat Espoo, vaihtolava vuokraus, vaihtolavat Vantaa, vaihtolavat Helsinki, vaihtolavat Kauniainen
 
 

Matti Rautiainen Ky ENO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja, kuljetusliike

Matti Rautiainen Ky kuljettaa Pohjois-Karjalassa tavarat ja jätteen. Teemme kappaletavarakuljetukset ja jätehuollot luotettavasti yli 20 vuoden ammattitaidolla. Vuokraamme ja kuljetamme myös vaihtolavoja. Kun tarvitset apua jätekeräykseen tai siirtolavaa pihan siivouksessa, ota yhteyttä! Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita. Toimilaue: Pohjois-Karjala, Joensuu, Ylämylly, Lehmo, Reijola, Kontiolahti.

Palvelu:jätelavan vuokraus Joensuu, siirtolavan vuokraus Joensuu, vaihtolavan vuokraus Joensuu, roskalavan vuokraus Joensuu
 
 

Maanrakennus A.Viiala KOMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pihatöitä, kaivuutöitä, maarakennusta

Maanrakennus A.Viiala - Maanrakennustyöt ammattitaidolla vuodesta 1996. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. vesi- ja viemäröintityöt, putkityöt, kunnallistekniikka, salaojitukset, pihatyöt, kaivuutyöt, rakennusten pohjat, maa- ja kiviainestoimitukset. Toimialue: Ylöjärvi, Tampere, Viljakkala, Hämeenkyrö, Ikaalinen ja lähialueet Pirkanmaalla. Ota yhteyttä! 0400-627 483

Hakusana:vaihtolavan vuokraus
 
 

Nosto ja kuljetus Kivelä KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, puunkaatoa, nostopalveluja

Nosto ja kuljetus Kivelä - nosto- ja nosturipalvelut vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelut yksityisille, omakotirakentajille, rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Nostamme raskaatkin rakennuselementit, pienrakennukset, veneet ja työkoneet. Kauttamme monipuoliset kuljetuspalvelut sekä saattoauto. Vuokraamme vaihtolavoja.

Palvelu:roskalava, vaihtolava, vaihtolavojen vuokraus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.