:

Valtra huolto

Valtra huolto

Hakuehdolla valtra huolto löytyi yhteensä 5 yritystä.

 

Jämsänkosken Motovaruste Ky JÄMSÄ

Traktorin varaosia, traktorihuoltoa

Jämsänkosken Motovaruste Ky - Valtuutettu Valtra-traktorihuolto sekä Valtra varaosaliike. Palveluihimme kuuluu mm. traktorihuolto, raskaankaluston huolto ja varaosat sekä liikkuvan kaluston ilmastointilaitteet (myös henkilöautot). Meillä myös hydrauliikan myynti. Omistajilla Asko ja Raija Salosella on yli 25 vuoden kokemus alalta. Yritys on perustettu vuonna 1991.

Palvelu:Valtra traktoreiden korjaukset
Hakusana:Valtra huolto, valtuutettu Valtra varaosaliike, Valtra varaosat, Valtuutettu Valtra traktorihuolto, traktorin huolto, raskaankaluston huolto
 
 

Metahuh KAUHAVA

Maatalouskonehuolto, maatalouskonekorjaamo, maatalouskoneiden huoltoa, maatalouskoneiden korjausta, metsäkoneiden huoltoa, varaosia

Metahuh Palveluumme kuuluvat mm. maatalouskoneiden peruskunnostukset, maatalouskonekorjaukset/huollot, metsäkone korjaukset, maansiirtokoneiden huollot ja korjaukset, hakkuupäiden asennukset ja korjaukset. Teemme myös aarporaukset. Enemmän tietoa löytyy kotisivuiltamme. Ota yhteyttä alan ammattilaiseen.

Palvelu:Huollot
Tuotemerkki:Valtra öljyt
 
 

Björkskogs Bil & Traktor Ab KOLPPI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, moottoriajoneuvojen huoltoa

Huollamme ja korjaamme henkilöautot sekä pakettiautot. Kaikki merkit huolletaan ja korjataan. Samoin kaikki maatalouskoneet kuten puimurit ja traktorit. Toimimme myös leikkuupuimureiden ja traktoreiden valtuutettuna merkkihuoltona. Myymme, asennamme ja tasapainoitamme kesärenkaat ja talvirenkaat autoon kuin autoon. Toiminta-alueemme on Pietarsaaren ympäristö lähialueineen ja kaupunkeineen.

Tuotemerkki:Valtra
 
 

Björkskogs Bil & Traktor Ab (på svenska) KOLPPI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, moottoriajoneuvojen huoltoa

Vi utför service och reparation av personbilar och paketbilar. Alla märken servas och repareras. Likaså alla lantbruksmaskiner så som tröskor och traktorer. Vi fungerar även som auktoriserad märkesverkstad för olika skördetröskor och traktor märken. Vi säljer, monterar och balanserar sommardäck och vinterdäck till alla bilar. Vårt verksamhetsområde är Jakobstad med omgivning, närliggande kommuner och städer.

Tuotemerkki:Valtra
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus