:

Vaneria

Vaneri · vaneria · vanerit

Hakuehdolla vaneria löytyi yhteensä 47 yritystä. Tulokset 1—20:

Vanha Edvard PATTIJOKI

Kirpputori, antiikkiliike, osto- ja myyntiliike

Vanha Edvard on persoonallisiin sisustustavaroihin, huonekaluihin, valaisimiin ja koriste-esineisiin erikoistunut vanhoja tavaroita myyvä liike kauniilla Raahen maaseudulla, rantatien tuntumassa. Valikoimissamme antiikkihuonekaluja, talonpoikaishuonekaluja sekä uudempia käytettyjä huonekaluja edullisesti. Vanhat työkalut, puusukset, puuharavat sisustamiseen ja koriste-esineiksi. Myymme myös rakentajille filmivaneria ja koivuvaneria todella kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme vanhoja tavaroita.

Aihepiiri:vanerin myynti Raahe
Tuote:valkea ja harmaa vaneri
 

Puukeidas Oy OULU

Verkkokauppa, puutavara, puutavaraliike

Puukeidas on valtakunnallinen puutavaran erikoisliike, joka palvelee sekä kuluttaja-asiakkaita että rakentamisen ammattilaisia. Toimimme 5 paikkakunnalla; Kemissä, Oulussa, Joensuussa, Lahdessa ja Jyväskylässä. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukasta puutavaraa kaikenlaisiin tarpeisiin ja kilpailukykyiseen hintaan. Olipa projektisi iso tai pieni, meiltä saat kaiken tarvitsemasi. Tervetuloa Puukeitaaseen!

Hakusana:vanerit
 
 

Laatuvaneri Oy OULU

Vaneri

Laatuvaneri Oy on oululainen vanerialan erikoisliike, joka myy, leikkaa määrämittaan ja muotoon sahaa hyllylevyt, vanerit, työpöytätasot ja liimapuulevyt. Olemme tunnettuja siitä, että tuotteemme ovat aina korkealaatuisia ja asiakkaan tarpeen mukaisia. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Oulun seudulla. Kuljetukset hoidamme omalla kalustollamme. Voit myös lainata peräkärryämme ostostesi kuljettamiseen. Tutustu kaikkiin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Tuote:Erilaiset vanerit
 
 

Palvelu Makasiini Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa

Palvelu Makasiini tarjoaa rautakaupan täyden palvelupaletin lähes 30 vuoden kokemuksella. Meiltä löydät mm. rakennustarvikkeet, työasusteet ja turvakengät, sähkötyökalut, heloitukset, tulisijat ja kiukaat, pakettiautojen levytykset, rakennus- ja kalustelevyt kokonaisina, sekä määrämittaan sahattuna, vanerit, sisustustarvikkeet sekä maalit ja laastit. Asiakkaan palveleminen on meille ykkösasia! Olemme avoinna ark. 7-18 ja la 8.30-14. Tervetuloa palvelevaan rautakauppaan!

Hakusana:vanerit
 
 

Salpavaneri Oy LAHTI

Puutavara, vaneri

Salpavaneri Oy on vanerituotteiden tukku- ja vähittäiskauppa. Vanerilevyt myymme kokonaisina tai asiakkaan toiveiden mukaisesti paloiteltuna. Varastossamme on vakiokokojen lisäksi myös ns. maxikokoja sekä erikokoisia paloja kaikissa vakiopaksuuksissa. Puupintaisista tuotteistamme löydämme ratkaisun moniin käyttö- ja laatutarpeisiin. Pinoitetuissa tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja moniin käyttökohteisiin.

Tuote:muovipintaiset vanerit, melamiinipintaiset vanerit, vanerit
 

Muuta hakua

Vaneria:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus