Vapaa-ajan rakennuksia

Vapaa-ajan rakennus · vapaa-ajan rakennukset · vapaa-ajan rakennuksia

Hakuehdolla vapaa-ajan rakennuksia löytyi yhteensä 11 yritystä.

Impivaaran Lomakylä KALAJOKI

Lomamökkejä, kiinteistönvälitystä, Rakennuttajapalvelua

Loma-asunto omalla tontilla Kalajoella. Kaipaatko helppoa loma-asumista merinäköalalla? Impivaaran Lomakylä rakentaa Kalajoen Hiekkasärkille yhteensä 6 modernia ja helppohoitoista pohjaratkaisultaan kompaktia loma-asuntoa / kesämökkiä. Rakennettavia mökkejä on sekä yksi- että kaksikerroksisia, isommista suora merinäköala. Lomakylä sijaitsee Hiekkasärkkien kuuluisien hiekkadyynien reunalla. Nyt on oikea aika tehdä mökkikaupat jotta saat uuden mökin käyttöösi kesäksi 2017. Tutustu ja Ota yhteyttä!

Hakusana:rakennusliikkeet kalajoki, vapaa-ajan rakennuksia
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Talonrakennusta, valmistaloja, omakotitaloja

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

Hakusana:rakennusliike
Tuote:vapaa-ajan kodit
 

Karvian Hirsirakentajat SUOMIJÄRVI

Hirsitalojen valmistaja, hirsirakentamisia, hirsimökkejä, hirsihuviloita, hirsirakennuksia, talojen myyntiä

Valmistamme pyöröhirsiset huvilat, saunat, aitat ja muut lisärakennukset kattavasta mallistostamme tai asiakkaan omien suunnitelmien mukaan, myös kalusteita tilauksesta. Joustava asiakaspalvelumme, laadukkaat materiaalimme ja toimitusvarmuutemme takaavat mökkirakentamisen onnistumisen. Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tihiäsyistä talvikaadettua mäntyä. Mökit ja rantasaunat voidaan myös valmistaa asiakkaan omista puista. Teemme myös ikkuna- ja oviasennukset.

Valmistaa:vapaa-ajan rakennukset
 

Muuta hakua

Vapaa-ajan rakennuksia:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.