:

Vartalohoitoja

Vartalohoito · vartalohoitoa · vartalohoidot · vartalohoitoja

Hakuehdolla vartalohoitoja löytyi yhteensä 48 yritystä. Tulokset 1—20:

Kauneushoitola Tiina Vesala Ky LAPUA

Kauneushoitola, kosmetologi

Tervetuloa täyden palvelun kauneushoitolaan Lapuan keskustaan! Tyytyväinen asiakas on sydämenasiani. Ammattitaitoinen kosmetologi & maskeeraaja & LCN kynsiteknikko tekee päivästäsi nautinnollisen ja rentouttavan. Tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme, ADEN-kosmetiikkaan sekä ihaniin, sinua helliviin hoitoihin. Pitämällä huolen itsestäsi jaksat paremmin. Muistathan, että ihosi kaipaa kosteutta myös kesän kuumuudessa. Lahjakortti kauneushoitolaan on aina ilahduttava lahja. Ota yhteyttä!

Palvelu:vartalohoito
 
 

MA Beauty - Marlenen kauneushoitola - Rakennekynnet Seinäjoki SEINÄJOKI

Kauneushoitola

MA Beauty - Marlenen kauneushoitola | Varaa hetki laatuaikaa itsellesi ja tule hemmoteltavaksi! Laadukkaat rakennekynnet, ripsienpidennykset, karvanpoistot sekä muut kosmetologin palvelut Seinäjoella.

Palvelu:vartalohoidot
 
 

Hius- ja kauneushoitola Verde SUOMUSSALMI

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Hius- ja kauneushoitola Verde - kampaamo ja kosmetologipalvelut Suomussalmi. Kampaamosta kaikki hiusten käsittelyt, myös pidennykset. Kasvivärit hiusten, ripsien ja kulmien värjäykseen. Kauneushoitolasta perinteiset kasvo- ja käsihoidot. Intialaista päähierontaa. Tuotteina kotimainen SIM, ekosertifioitu Zenz Organic, luomumarjoista valmistettu kotimainen ihonhoitosarja EkoPharma, luonnonkosmetiikkasarja Zao sekä Ekovistan luomuöljyt. Lämpimästi tervetuloa!

Palvelu:vartalohoidot
 
 

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen KUOPIO

Kauneushoitola

Hoitolassamme Sinä olet kaiken huomion keskipiste. Kauneus on kokonaisvaltainen kokemus, jossa yhdistyvät sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi.Kun läsnä on tahtosi, mielesi harmonia ja ammatti-taitomme, on kaikki mahdollista. Tule kokemaan ainutlaatuinen hoitokokemus pehmeiden - mutta tehokkaiden, täsmällisten - mutta koko vartaloasi hyväilevien - hoitomenetelmien avulla.

Hakusana:vartalohoidot
 
 

Kauneushoitola Kleopatra JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosmetologi, kauneudenhoitoa

Ihonhoidon ja kosmetiikan erikoisliike - Hyvän olon Day Spa hoitola. Kosmetologimme ja ihoterapeuttimme ovat pitkälle koulutettuja ihonhoidon asiantuntijoita. Tarjoamme 26.v kokemuksella yksilöllisiä hoitoja kasvoille ja vartalolle. Hoitomme ovat alan viimeisintä teknologian huippuosaamista joiden, vaikutukset on tieteellisesti tutkittu. Rentouttavat hoitomme, ammatillinen osaaminen, laatu sertifioidut hoitotuotteet ja säännöllinen kotihoito takaavat että ihosi näyttää kauniimmilta ja voi hyvin.

Palvelu:vartalohoidot
 
 

Siem Reap Angkor / Day Spa TURKU

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Siem Reap Angkor Day Spa on pieni kauneushoitola, joka tarjoaa asiakkailleen kiireetöntä ja laadukasta palvelua. Kauneushoidoista vastaa Chetna, joka on hakenut oppinsa omasta kotimaastaan - Cambodzasta. Kaikki hoidot tehdään pitkien perinteiden mukaan, jota on käytetty Aasiassa jo vuosisatoja. Tietenkin mukana on nykypäivän laadukkaat ja hellävaraiset aineet, mutta periaate on täysin sama. Tule nauttimaan ja kokeilemaan laadukkaita hoitojamme!

Palvelu:Vartalohoidot
 
 

KAUNEUSOVI TAINA LEHTONEN KOUVOLA

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Hemmotteluhoidot, Puhdistavat-, kosteuttavat- ja kiinteyttävät kasvohoidot laadukkailla tuotteilla, myös kokonaisvaltaiset vartalohoidot PH-Cosmetics tuotteilla, jalkahoidot myös diabeetikoille ja reumaatikoille. Nyt mahdollisuus hemmottelevaan jalkahoitopakettiin eli kalahoidolla kuorinta ja esityöt sitten yksilöllinen ja viimeistelevä jalkahoito. Kuumakivihieronta lämmittää, rentouttaa ja vähentää stressiä. Avoinna sopimuksen mukaan, hoitoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa.

Hakusana:vartalohoitoa
 
 

Beautiful Day - Beautiful Life Oy JYVÄSKYLÄ

Kauneudenhoitoa, kauneushoitolapalveluita

Korkeatasoista täyden palvelun kauneushoitoa hiuksista varpaisiin.

Palvelu:vartalohoidot
 
 

Salonki Fabele LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola

Salonki Fabele on lämminhenkinen ja viihtyisä kauneushoitola, joka huokuu nostalgiaa ja eleganssia. Kauneushoitolasta saat aitoa henkilökohtaista asiakaspalvelua ja juuri Sinulle räätälöityjä hoitokokonaisuuksia. Olet tervetullut kauneushoitolaamme juuri sellaisena kuin olet!

Palvelu:vartalohoito
 
 

KauneusHuone Vilas ESPOO

Kauneudenhoitoa

KauneusHuone Vilas on Espoossa toimiva kauneushoitola. Meiltä kaikki kauneushoitolapalvelut, mm. kasvohoidot, ihonpuhdistukset, mikroneulaus, Hydra Facial hoito, jalkahoidot sekä käsihoidot. Varaa aikasi heti, tervetuloa!

Palvelu:vartalohoito, vartalohoidot
 
 

PT-Kauneuskeskus TAMPERE

Jalkahoitola

Tervetuloa rentoutumaan PT-Kauneuskeskukseen Tampereen Leinolaan.

Palvelu:vartalohoitoja
 
 

Tmi Karoliina Saarinen TURKU

Kauneushoitola, kosmetologi

 

Muuta hakua

Vartalohoitoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus