:

Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja

Hakuehdolla vastaava työnjohtaja löytyi yhteensä 28 yritystä. Tulokset 1—20:

Ruukin maaseutuopisto - Pohjois Suomen Hevosurheilukeskus RUUKKI

Ammatillinen oppilaitos, koulutusta, harrastetoimintaa, koulu

Ruukin maaseutuopistossa voit suorittaa kolmivuotisen maatalousalan perustutkinnon, joka antaa valmiudet toimia alalla yrittäjänä tai työntekijänä. Koulutusohjelmia on kaksi: maatilatalouden koulutusohjelmasta valmistuvien tutkintonimike on maaseutuyrittäjä ja hevostalouden koulutusohjelmasta valmistuu hevosenhoitajia. Ruukin maaseutuopiston yhteydessä toimii Pohjois-Suomen Hevosurheilukeskus.

Yhteystiedot: hevostalouden lehtori, HUK vastaava, Riikka Pajuvesa-Korkala
040 834 3404

työnjohtaja, Timo Hekkala
040 135 7115

 

Rakentajat Varheenmaa Oy YLISKULMA

Rakennusliike, remonttipalveluita

Rakentajat Varheenmaa - monipuolisen rakentamisen osaaja yli 25 vuotta! Yrityksellämme on kolmen AAA-luottoluokitus. Hoidamme avaimet käteen -periaatteella rakennustyön aina alun suunnittelusta tavaranhankintaan. Uudisrakentamisen lisäksi teemme kotiisi remontit ja saneeraukset, asennamme keittiökalusteet, takat sekä saunakalusteet vuosien ammattitaidolla. Peruspalveluihimme kuuluu myös kosteiden tilojen remontointi. Toimimme koko Turun talousalueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:vastaava työnjohtaja, vastaava työnjohto
 

SVAPA Oy RAAHE

Rakennuttamispalveluja, rakennusvalvontaa

Olemme raahelainen vuonna 1989 perustettu rakennusalan konsultti- ja suunnittelutoimisto. Toimialaamme ovat rakennuttajapalvelut, työmaavalvonta sekä muut rakentamiseen liittyvät palvelut. Teemme arkkitehti- ja rakennesuunnitelmia asuinrakennuksiin, autosuojiin, varastohalleihin sekä julkisiin rakennuksiin. Toimimme sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Palvelu:vastaava työnjohtaja
 
 

Insinööritoimisto H. Aaltonen Oy POMARKKU

Rakennusteknisiä palveluita

Insinööritoimisto H. Aaltonen Oy on vuonna 1988 perustettu yritys, jonka päätoimialat ovat rakennusvalvonta (ylivalvojan pätevyys), rakennuttaja- ja vastaavan työnjohtajan tehtävät. Yrittäjä Hannu Aaltosella on yli 30 vuoden kokemus rakennusalalta. Yritys tuottaa rakentamiseen ja asumiseen liittyviä palveluja mm: kosteus- ja kuntokartoitukset sekä kaikenlainen rakennusalan konsultointi, myös sopimusasiat. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset Porin ja Satakunnan a

Palvelu:vastaava työnjohtaja
 
 

ppshp - Oulaskankaan sairaala OULAINEN

Sairaala

Yhteystiedot: Dialyysiyksikön vastaava sairaanhoitaja, Pirjo Manninen
(08) 429 7765

Työnjohtaja sairaalahuollossa, Piia Pääkkö
(08) 429 7523

 
 

Fendomec Oy VANTAA

Rakennuttamispalveluja

Fendomec Oy tarjoaa pientalorakentajalle lakisääteiset pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan palvelut. Hyväksi havaitut kontaktimme suunnittelijoihin, urakoitsijoihin ja tavarantoimittajiin helpottavat rakennushankkeeseen ryhtyvää muodostamaan ympärilleen toimivan kokonaisuuden.

Työtapa:vastaava työnjohtaja, vastaava mestari
 
 

Laastilinja Oy KERAVA

Rakennussaneerausta

Laastilinja on toiminut rakennussaneerausalalla jo vuodesta 1997. Meiltä ammattitaidolla julkisivusaneeraukset sekä nyt myös vedeneristystyöt kylpyhuoneisiin. Olemme VTT-sertifioitu yritys. Suoritamme myös valvonta- ja vastaavan työnjohtajan tehtäviä rakennuksilla. Toiminta-aluettamme on Uusimaa. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

Hakusana:vastaava työnjohtaja, vastaava mestari
 
 

Suunnittelu ja Rakennus JP Immonen TOHMAJÄRVI

Rakennussuunnittelua, rakennusvalvontaa

Suunnittelu ja Rakennus JP Immonen tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti rakennussuunnittelun palveluita. Toimipisteemme on Pohjois-Karjalassa, josta palvelemme asiakkaita lähelle ja kauas. Asiakkaitamme ovat olleet niin yksityis- ja yritysasiakkaita kuin julkinen sektori.

Palvelu:vastaava työnjohtaja
 
 

Insinööritoimisto Kärkimaa Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Teknistä isännöintiä, rakennuttamispalveluja

Olemme monipuolinen rakennusinsinööritoimisto ja toimimme Pirkanmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat rakennusvalvonta omakotitalo-, rivitalo sekä kerrostalokohteisiin sekä lisäksi mm. asuntojen kuntotutkimukset ja kuntoarviot sekä energiatodistukset ja lämpökamerakuvaukset. Teemme myös kosteusvaurio korjaussuunnittelua. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää.

Aihepiiri:vastaava työnjohtaja
 
 

RakConsult Oy PORI

Rakennusteknisiä palveluita

Olemme Porilainen rakennusalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme käytettävissäsi, kun tarvitset apua rakennushankkeesi hallintaan, olipa kyse sitten uudis- tai korjausrakentamisesta. Päämääränämme on täyttää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä pyrkimys ohjata hyviin, kestäviin ja taloudellisiin ratkaisuihin.

Palvelu:vastaava työnjohtaja
 
 

Suunnittelupalvelu Heikkilä Ky NERKOO

Rakennussuunnittelua, energiatodistuksia

Olen rakennusinsinööri ja tarjoan rakennussuunnittelua lähinnä OK-talojen rakentamiseen ja peruskorjaukseen. Toimialuettani ovat Iisalmi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Varpaisjärvi ja Nilsiä. Myös kauempaa voi ottaa yhteyttä. Pientalojen suunnitelusta minulla on kokemusta vuodesta 1981 alkaen. Sitä ennen työskentelin teollisuusrakentamisen parissa. Myös hirsirakentaminen on tuttua. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Hakusana:vastaava työnjohto, vastaava työnjohtaja
 
 

Suunnittelu ja Rakennus Villähde Oy VILLÄHDE

Rakennusteknisiä palveluita

Meiltä saat kaikki rakennus- ja rakennesuunnittelupalvelut sekä alan ammattilaiset yhdestä paikasta. Palveluihimme kuuluu myös arkkitehtipalvelut, vesieristystarkastukset, työmaavalvonta sekä vastaavan työnjohtajan tehtävien hoitaminen. Toimimme Lahden alueella, Päijät-Hämeessä sekä sopimuksen mukaan Kanta-Hämeessä. Ota yhteyttä!

Hakusana:vastaava työnjohtaja
 
 

Insinööritoimisto Ari Viippola Ky ROVANIEMI

Rakennusteknisiä palveluita

Lapin Kosteusinssit on Rovaniemellä sijaitseva rakennusalan konsultointipalveluihin erikoistunut yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. kosteusmittaukset, rakennusten lämpökuvaukset, tiiviysmittaukset, pientalojen vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan tehtävät sekä muut rakennusalan konsultointityöt.

Hakusana:vastaava työnjohtaja
 
 

Ab Skärgårdens Byggteknik - Saariston Rakennustekniikka Oy PARAINEN

Rakennusliike, rakennussaneerausta

Saariston Rakennustekniikka Oy (SRT) on yritys, joka tekee rakennustyöt, isot kuin pienet. Me keskitytään aina asiakkaan mielenrauhaan; yhdessä toteutamme Teidän projektinne! Toimialueemme on Turunmaa saaristoineen ja sen ympäristö. Jos Sinä olet rakentamassa uutta, remontoida vanhaa tai sekä että, ota meihin yhteyttä konsultointia ja hintaehdotuksia varten!

Palvelu:vastaavan työnjohtajan palvelut
 
 

Insinööritoimisto Arto Kivioja & Co OULU

Rakennesuunnittelua

Insinööritoimisto Arto Kivioja & Co on Oululainen rakennesuunnittelutoimisto, jolta saat omakotitalon rakennuksen suunnittelun, rakennesuunnittelun, rakennetekniset palvelut / rakennustekniset palvelut, pääsuunnittelun sekä vastaavan työnjohtajan palvelut. Tarjoan palveluja yksityisille talonrakentajille pääasiassa oulun alueella, mutta myös muualla suomessa. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:vastaava työnjohtaja
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus