:

Vauvauintia

Vauvauintia · vauvauinti · vauvauinnit

Hakuehdolla vauvauintia löytyi yhteensä 8 yritystä.

Kuntokeidas Vesipekka RAAHE

Urheiluhalli, uimahalli

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Parhaillaan on menossa uimahallin peruskorjaus- ja laajennushanke. Laajennusosa otetaan käyttöön huhtikuussa 2016, jolloin ovat käytössä kuntouinti- ja kahluuallas sekä liukumäki 45m, palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy), kuntosali sekä uudet puku-pesu- ja saunatilat. Syyskuussa 2016 valmistuu peruskorjausosa. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

Palvelu:vauvauinti Raahe
 
 

Akimaritz Oy HELSINKI

Liikuntapalveluja

Pikku-uimarit järjestää ohjattua vauva- ja tenavauintia yli 15 vuoden kokemuksella. Hyvin koulutetut ohjaajamme ovat terveydenhuollon ja liikunnanohjauksen ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus eri-ikäisten lasten uimaopetuksesta. Pikku-uimareilla on käytössään Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton hyväksymät vauvauintipaikat. Vauvauinti kestää vuoden ikään, minkä jälkeen siirrytään tenavauintiin. Tenavauinti on tarkoitettu 1-3-vuotiaille lapsille.

Palvelu:Vauvauinti
 
 

Aqua Trio Oy VANTAA

Urheilutoimintaa

Aqua Trio järjestää perhe- ja vauvauinteja sekä uimakoulutoimintaa Vantaalla ja Kotkassa. Meiltä löydät myös uintivälineitä perheen pienimmille. Toimimme Vantaalla Foiben Palvelukeskuksessa, Martinlaakson uimahallissa sekä Havukosken Palvelukeskuksessa. Kotkassa uimme Katariinan uimahallissa. Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan iloiseen joukkoomme!

Hakusana:vauvauinti, vauvauintia, vauvauinnit
 

Muuta hakua

Vauvauintia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus