:

Veden puhdistusta

Veden puhdistus · veden puhdistusta

Hakuehdolla veden puhdistusta löytyi yhteensä 16 yritystä.

Pumppulohja - WatMan SAUKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Säiliöiden valmistaja, pumppuja, vedenkäsittelylaitteita

Oy Pumppulohja Ab - Pohjoismaiden suurimpia painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajia. Konepajamme valmistaa pumput, säiliöt sekä koneikot. Erikoisalamme on RST/HST. WatMan suunnittelee, valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia sekä edistyksellisiä vedenkäsittelytuotteita kotitalouksille, LVI-liikkeille sekä teollisuuteen. Vedensuodattimia seuraaville: rauta, mangaani, humus, kalkki, uraani, radon, arseeni, fluoridi, nitraatti,kloridi, suola, bakteerit.

Aihepiiri:kalkki poisto vesi, rauta poisto vesi, uraanin poisto vedestä, öljyisen veden käsittely, veden suodatus, veden puhdistus, humus poisto vesi, radioaktiivisuuden poisto vedestä, mangaani poisto vesi, jäteveden puhdistus, radonin poisto vedestä
 

Kemin Vesi Oy KEMI

Vesilaitos

Kemin Vesi jakaa asiakkailleen hyvälaatuista luonnon pohjavettä. Kemin Vesi huolehtii vedenjakelusta, jätevesien johtamisesta ja puhdistamisesta asetukset ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Kemin Veden palveluihin kuuluu Kemin kaupungin asukkaiden ja teollisuuden vesi- ja jätevesihuolto, verkostosaneeraukset sekä tonttiliittymät. Kemin Vesi toimii Kemin Energian tytäryhtiönä.

Hakusana:Jäteveden puhdistus, Vesi
Yhteystiedot: Kemin Vesi
016 259 666

 
 

Majortek Oy PIISPANRISTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Olemme erikoistuneet veden erottamiseen öljystä purifikaattorilla. Purifikaattori on vedenerotin, joka poistaa öljyssä olevan veden ja kaasut. Laitteen patentoitu toimintaperiaate höyrystää öljyssä olevan veden alipaineen ja lämmön avulla. Vesihöyry ja kaasut poistetaan laitteesta alipainepumpun kautta. Ota yhteyttä!

Palvelu:purifikaattorin puhdistus, veden erottaminen öljystä, veden erotus öljystä
 
 

Oulaisten Vesiosuuskunta OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesilaitos

Oulaisten Vesiosuuskunta on jäsentensä omistama yleinen vesihuoltolaitos, jonka kotipaikka on Oulaisten kaupunki. Vesiosuuskunnan toimialana on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesihuoltolaitosta sekä tarjota vesihuoltopalveluja pääasiassa jäsenille. Osuuskunta vastaa vesijohtoverkoston rakentamisesta ja kunnossapidosta hallituksen määräämään liittämiskohtaan saakka. Toiminta-alue kattaa lähes 100 % Oulaisten kaupungin asutut alueet.

Aihepiiri:veden käsittely, veden jakelu, veden puhdistus
 
 

Vesiosuuskunta Suoni SAARENTAUS

Vedenkäsittelyä

Vesiosuuskunta Suoni on Mäntsälässä toimiva vesihuoltolaitos. Tehtävämme on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesi- ja viemärilaitosta sekä tarjota vesihuoltopalveluja alueen asukkaille. Vesiosuuskunta Suonella on pitkä kokemus alalta.

Hakusana:veden puhdistus, veden puhdistaminen, vesiosuuskuntia veden puhdistus, veden jakelu
 

Muuta hakua

Veden puhdistusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus