:

Vedenkäsittelyä

Vedenkäsittely · vedenkäsittelyä · vedenkäsittelyt

Hakuehdolla vedenkäsittelyä löytyi yhteensä 734 yritystä. Tulokset 1—20:

YIT Rakennus Oy HELSINKI

Talonrakennusta

YIT Rakennus Oy rakentaa moderneja ja energiatehokkaita asuntoja, toimisto-, liike- ja logistiikkatiloja sekä vapaa-ajan asuntoja ja keskuksia. Korjaamme ja kehitämme vanhoja tiloja uusiin käyttötarkoituksiin. Rakennamme ja kunnostamme infrastruktuuria sekä huolehdimme teiden kunnossapidosta. YIT on Suomen suurin rakennusliike.

Hakusana:vesilaitokset
 

Pumppulohja - WatMan SAUKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Säiliöiden valmistaja, pumppuja, vedenkäsittelylaitteita

Oy Pumppulohja Ab - Pohjoismaiden suurimpia painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajia. Konepajamme valmistaa pumput, säiliöt sekä koneikot. Erikoisalamme on RST/HST. WatMan suunnittelee, valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia sekä edistyksellisiä vedenkäsittelytuotteita kotitalouksille, LVI-liikkeille sekä teollisuuteen. Vedensuodattimia seuraaville: rauta, mangaani, humus, kalkki, uraani, radon, arseeni, fluoridi, nitraatti,kloridi, suola, bakteerit.

Aihepiiri:vedenkäsittely
 

Käännöspolku Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Käännöstoimisto, käännöspalveluita, tulkkauspalvelut

Täyden palvelun kielitoimistona palvelemme asiakkaitamme kaikilla toimialoillamme ammattimaisesti ja tehokkaasti. Olemme erikoistuneet mm. tekniikkaan, teollisuuteen, merenkulkuun, kauppaan ja matkailuun liittyviin kielipalveluihin. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös mm. AutoCad, Illustrator, Framemaker, InDesign, CorelDraw -tiedostomuotojen kääntämiset eri kielille. Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Palvelu:vedenkäsittelyn käännökset
 

Kemin Vesi Oy KEMI

Vesilaitos

Kemin Vesi jakaa asiakkailleen hyvälaatuista luonnon pohjavettä. Kemin Vesi huolehtii vedenjakelusta, jätevesien johtamisesta ja puhdistamisesta asetukset ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Kemin Veden palveluihin kuuluu Kemin kaupungin asukkaiden ja teollisuuden vesi- ja jätevesihuolto, verkostosaneeraukset sekä tonttiliittymät. Kemin Vesi toimii Kemin Energian tytäryhtiönä.

 

Paimion kaupunki PAIMIO

Kaupunki

Paimio on vireä maaseutukaupunki, joka on kehittänyt palvelutasoaan ja pitänyt hyvää huolta asukkaittensa viihtyvyydestä turvallisena ja virikkeitä antavana kotiseutuna. Maisema on viljavaa, paljolti entistä merenpohjaa. Sen tasaisuutta rikkovat avokallioiset metsäalueet - nekin varsinaissuomalaista perusmaisemaa. Paimio on ylpeä myös jokilaaksostaan, joka on nimetty kansalliseksi kulttuurimaisemaksi. Paimio sijaitsee keskeisellä paikalla Valtatie 1:n varrella, Turun ja Salon puolivälissä.

Yhteystiedot: Päivystys, Vesilaitos - viemärilaitos
0500 786 022

 
 

Oulaisten Vesiosuuskunta OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesilaitos

Oulaisten Vesiosuuskunta on jäsentensä omistama yleinen vesihuoltolaitos, jonka kotipaikka on Oulaisten kaupunki. Vesiosuuskunnan toimialana on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesihuoltolaitosta sekä tarjota vesihuoltopalveluja pääasiassa jäsenille. Osuuskunta vastaa vesijohtoverkoston rakentamisesta ja kunnossapidosta hallituksen määräämään liittämiskohtaan saakka. Toiminta-alue kattaa lähes 100 % Oulaisten kaupungin asutut alueet.

Aihepiiri:vesilaitos Oulainen
 
 

SNF Finland Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Vedenkäsittelyä

Suomessa SNF:n päätoimialoja ovat teollisuuden veden- ja lietteenkäsittely sekä kuntien käyttö- ja jätevedenpuhdistus. Vahvuutenamme ovat pitkä alan tuntemus sekä pitkälle viety logistiikka yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun.

 
 

Vesiosuuskunta Suoni SAARENTAUS

Vedenkäsittelyä

Vesiosuuskunta Suoni on Mäntsälässä toimiva vesihuoltolaitos. Tehtävämme on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesi- ja viemärilaitosta sekä tarjota vesihuoltopalveluja alueen asukkaille. Vesiosuuskunta Suonella on pitkä kokemus alalta.

Hakusana:vesilaitos
 
 

Dosfil Oy HELSINKI

Vedenkäsittelyä

Dosfil Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, jonka toiminta keskittyy teollisuustekniikan ja vedenkäsittelyjärjestelmien toimituksiin ja projekteihin.

 
 

Turun seudun puhdistamo Oy TURKU

Vedenpuhdistamo, jätevesihuoltoja

Turun seudun puhdistamo Oy:n keskeisenä lähtökohtana toiminnassa on säilyttää Itämeri, arvokas saaristomme ja läheinen kaupunkiympäristö puhtaana ja mieluisana paikkana asua. Turun seudun puhdistamo Oy on kymmenen kunnan omistama jätevedenpuhdistuksen palveluntuottaja. Laitoksessa käsitellään lähes 300 000 Turun seudun asukkaan jätevedet. Lisäksi laitos käsittelee alueen teollisuuden jätevedet.

 
 

Hämeen Käyttövesi Oy FORSSA

Vedenkäsittelylaitteita

Hämeen Käyttövesi Oy on erikoistunut vesitekniseen rakentamiseen ja tekee pohjavesirakentamisen kokonaisurakointia esim. seuraavilla osa-alueilla: - Siiviläputkikaivot sekä siiviläputkikaivojen saneeraukset - Pohjaveden ottamot - Vedenkäsittelylaitokset - Vesilaitosten saneeraukset ja vesilaitosrakentaminen Toimintamme on valtakunnallista.

Palvelu:vesilaitosten saneerausta
 
 

Oulunsalon kunta - Oulunsalon Vesihuolto Oy OULUNSALO

Vesihuoltoa

Yhteystiedot: Vesilaitoksen hoitaja, Pentti Pernu
050-3886893

 

Muuta hakua

Vedenkäsittelyä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus