:

Veneiden valmistajat

Veneiden valmistaja · veneiden valmistajat · veneiden valmistajia

Hakuehdolla veneiden valmistajat löytyi yhteensä 264 yritystä. Tulokset 1—20:

Eskolan Lomamajat JAURAKKAJÄRVI

Veneiden valmistaja, majoitusta, mökkejä

Eskolan Lomamökit sijaitsevat Pudasjärvellä Jaurakkajärven kylällä. Hirsimökki Jaurakkajärven rannalla on sähköistetty ja hyvin varusteltu. Puulämmitteinen sauna ja tilava terassi kruunaavat viihtyisän lomapaikan olosuhteet. Kun haluat lomalle erämaahan, niin lammen rannassa Aittolammella sijaitseva hirsimökki tarjoaa upeat puitteet luontolomalle. Erämaaloman kruunaa Pakopirtti, joka sijaitsee erämaalammen rannalla, rauhallisella paikalla, rantasauna terasseineen on kokemus aidossa luonnossa.

Palvelu:puuveneiden valmistaja
 

MeramaTec Oy IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, nostolaitteita, kuljetinlaitteita, siirtolaitteita

Suunnittelemme ja valmistamme viranomaismääräysten mukaisia nostoapuvälineitä sekä suoritamme nostoapuvälineiden määräaikaistarkastuksia. Olemme erikoistunut materiaalin-, ja rullankäsittelylaitteiden, nostoapuvälineiden, hylkyrullaleikkureiden sekä kuljettimien valmistamiseen. Teemme työturvallisuus koulutuksia, turvallisuuskartoituksia sekä normien tulkintaan ja työturvallisuuden kehittämiseen liittyvää konsultointia.

Valmistaa:veneen nostorauta
Aihepiiri:veneen nosto
 
 

Jarte Steel Oy TÖYSÄ

Metallituotteiden valmistaja

Jarte Steel valmistaa alumiinista, ruostumattomasta ja haponkestävästä materiaalista paineastioita, säiliöitä ja laitteita. Lisäksi toimimme Buster-alumiiniveneiden sopimusvalmistajana ja korjaamme alumiiniveneitä. Erityisenä tavoitteena on valmistaa laadukkaita ja hyvin viimeisteltyjä tuotteita. Omien tuotteiden ideoinnin ja kehittämisen avulla pyritään siihen, että noin puolet tuotannosta olisi omien tuotteiden valmistusta, loput alihankintatöitä.

Palvelu:Alumiiniveneiden korjaus
Valmistaa:Buster-alumiiniveneiden valmistaja, Alumiiniveneiden sopimusvalmistus
 
 

Hagners Glasfiber - PARO BÅTAR (på svenska) ÖVERMALAX

Suomen Yrittäjien jäsen

Veneiden valmistaja

Vi tillverkar högklassiga PARO glasfiberbåtar. Produkterna tål havets omväxlande förhållanden föredömligt. Flere olika modeller från dubbelbottnade till lätt rodda familjebåtar för fiske och fritid. En båt för dig! Vi utför också underleverantörsjobb inom branschen. HAGNER - ansvar, kvalitet, innovation.

 
 

HS-Makes Oy KALAJOKI

Veneiden valmistaja

Laadukkaat Finkari-veneet valmistaa Pohjois-Pohjanmaalla, Kalajoella sijaitsevalla Meinalan teollisuusalueella toimiva HS-Makes Oy. Kaikki Finkari-veneet valmistetaan käsin laminoimalla, runkopalkkien kiinnitys mukaanlukien.

Tuotemerkki:Finkari - veneet
 

Muuta hakua

Veneiden valmistajat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus