:

Verkkoja

Verkko · verkot · verkkoja

Hakuehdolla verkkoja löytyi yhteensä 55 yritystä. Tulokset 1—20:

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy KARKKILA

Kauppakamarin jäsen

Sähköinsinööritoimisto, sähköteknistä suunnittelua, tietoverkkoasennusta, turvajärjestelmiä

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy - luotettavaa sähköteknistä suunnittelua, valvontaa ja konsultointia pääkaupunkiseudulla, vuodesta 1989. Erikoisosaamistamme tietoverkkojen suunnittelu ja rakennuttaminen myös yritysketjuille kautta Suomen. Sähkösuunnittelu, hankesuunnittelu, valvonta- ja konsultointipalvelut liike- ja toimistorakennuksiin, julkiselle sektorille, majoitus- ja pienteollisuusrakennuksiin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimitusaika ja -varmuus on yksi valttikorteistamme.

Palvelu:Atk verkko
 

Xetpoint Oy LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Internet-palveluja, tietojenkäsittelypalveluja

Xetpoint tarjoaa Unix-, Linux ja Windows-järjestelmien sekä tietoverkkojen kehitys- ja ylläpitopalveluita. Omaamme usean vuoden kokemuksen vaativista käyttöympäristöistä. Ratkaisumme perustuvat standardoituihin ja toimivaksi tiedettyihin komponentteihin. Olemme toimineet jo vuodesta 2002 joten olemme luotettava kumppani. Tarjoamme lisäksi luotettavia webhotellipalveluita XetNET toiminimen alla.

Palvelu:tietoverkko tietoliikenne lähiverkko verkko
 

Sat-Electric Oy KOKEMÄKI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkösuunnittelua

Sat Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnitteluun ja -urakointiin sekä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Kokemäellä, mutta toimialueemme on koko Satakunta. Teemme sähköalan töitä teollisuudelle ja kiinteistöille. Toimintaamme kuuluu sähkötyöt, sähkösuunnittelu, sähkökeskusvalmistus ja sähkötarvikemyynti.

Palvelu:ATK verkot
 

Exlan Finland Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tietoliikennepalveluja, tietotekniikka, tietoliikenneala

Exlan Finland Oy on luotettava suomalainen yritys joka tarjoaa parhaat tietoliikenneverkkoratkaisut – vaikka avaimet käteen -periaatteella. Monitaitoisen henkilöstömme ansiosta, tarjoamme laajan palvelukattauksen, mm. lähiverkkojen vianselvitykset, WLAN-suunnitelmat, kaapelointityöt (kuitu ja kupari) sekä videovalvontaratkaisut. Meiltä löydät toimivat ja laadukkaat ratkaisut kaikkiin tietoteknisiin haasteisiin, ota yhteyttä ja kysy! Exlan on myös valtuutettu valokaapeli- ja teleurakoitsija.

Palvelu:Verkon mittaus
 

Kahdeksas Kanava Oy NAANTALI

Atk-konsultointeja, it-ala, atk-ala, it-konsultointia, it-palveluita, it-sovelluksia, pilvipalveluita

Kahdeksas Kanava Oy tarjoaa ratkaisuja tietotekniikan parempaan hyödyntämiseen. Tarjoamme ohjelmistoja erityisesti teollisuuden, logistiikan ja turva- sekä pelastustoimialojen vaativaan ammattikäyttöön. Monipuoliset ohjelmistomme koostuvat moduuleista, joista valitsemalla saadaan toimivat ratkaisut niin kaluston- ja resurssienhallinnan kuin tarkastus-, huolto- ja vuokraamotoiminnan tarpeisiin. Ratkaisut ovat liitettävissä mm. paikkatietoon ja kaluston seurantaan.

Palvelu:työtila verkossa, tiedostot verkossa
Valmistaa:laitteiden hallinta verkossa
 
 

Ab Tekas Oy TEERIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Sähköurakointia, kulunvalvontalaitteita, palohälytinjärjestelmiä yrityksille ja yksityisille. Toimialueena Pohjanmaalla Teerijärvi, Kaustinen, ympäröivät kunnat sekä kaupunkeina mm Kokkola, Kannus, Pietarsaari, Uusikaarlepyy. Tekas tekee sähköasennuksia julkisissa rakennuksissa, teollisuudessa, maataloudessa ja asunnoissa sekä tuntiveloituksen että urakkaveloituksen mukaan. Tavanomaisten sähkötöiden ohessa suoritamme pitkällä kokemuksella erilaisia heikkovirtatöitä kuten atk- ja antenniverkot.

Palvelu:atk verkot
 
 

Bilot Consulting Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Tietojärjestelmiä

Bilot Consulting tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja SAP NetWeaver–ympäristöön. Olemme erikoistuneet Business Intelligence toteutuksiin, sähköisen liiketoiminnan ratkaisuihin, järjestelmäintegraatioon ja tietotyötä tukeviin ratkaisuihin. Olemme SAP:n virallinen konsultointikumppani ja aktiivisesti mukana Microsoftin kumppaniohjelmassa.

Palvelu:liiketoiminta verkossa
 
 

Närpiön Paulatehdas Oy - Närpiö Braiding Co. Ltd - Närpes Telnfabrik Ab NÄRPIÖ AS

Kalastustarvikkeita

Valmistamme vankalla ammattitaidolla kaikki paulat. Lisäksi yrityksessämme lyijylangan valmistus. Toimitamme tarvikkeita moniin kalastusalan tuotteisiin sekä muuhun kalastukseen liittyvään. Materiaaleja, koneita, työmenetelmiä ja tuotteita kehitetään jatkuvasti. Ajankohtaisia ovat tällä hetkellä uudet, ympäristöystävälliset tuotteet.

Valmistaa:verkot, verkon pauloja
 
 

JTS-Sähkö Oy ILMARINEN

Sähkötöitä

JTS-Sähkö Oy on kokenut sähköalan yritys joka palvelee asiakkaitaan Turun seudulla sekä sen ympäristössä. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset tahot, yritykset, kuin taloyhtiöt. Teemme sähköasennus- sekä sähkötyöt monipuolisesti eri asiakaskohteissamme varmalla ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:Verkko
 
 

KSS Verkko Oy KOUVOLA

Sähkölaitos, energian tuotantoa

KSS Energia tarjoaa sähköä, kaasua ja kaukolämpöä Kouvolan seudun koteihin ja yrityksiin sekä myy sähköenergiaa ja –osaamista myös muualle maahan. Energian tuottaminen, hankkiminen ja jalostaminen yksilöllisiksi asiakkaidemme tarpeiksi on parasta osaamistamme.

 
 

Data-Antenni Vesala HIIROLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Antenniasennusta

Tietoliikennealan asennus- ja huoltopalveluja Etelä-Savossa ( Mikkeli,Kouvola, Pieksämäki). Yrittäjä Mikko Vesalalla on pitkä kokemus alan eri tehtävien parista. Työkokemusta on kertynyt vuosien mittaan antenni-, kaapelitelevisio-, atk-, tiedonsiirtorunkoverkko-, mobiili- ja langattomien laajakaistajärjestelmien parissa. Yrityksen visiona on tarjota ammattitaitoista, joustavaa ja laadukasta palvelua asiakkaan kokoon katsomatta. Palveluumme kuuluvat asennus, huolto, korjaus ja myynti.

Palvelu:langattomat verkot
 
 

Uudenmaan Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä, sähköurakointia

Uudenmaan Sähkö Oy - Sähköistystä teollisuudelle, yksityisille ja edustuskohteisiin nopeasti 100 kilometrin säteellä Järvenpäästä. Palveluihimme kuuluu: sähköurakointi, vahvavirtatyöt, kameravalvonta, atk-verkot ja hälytyslaitteet. Suoritamme myös hälytyslaitteiden ja kameravalvontalaitteiden asennukset. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:atk verkot
 
 

Ansala Consulting NURMIJÄRVI

Tietoliikenneverkkojen rakennusta

Ansala Consulting auttaa asiakasta päämäärän saavuttamisessa. Valvon myytyjen projektien viemistä alusta loppuun saakka. Asiakkaana tietoliikennealan yritykset ja puhelinyritykset mm. Toimialueena Etelä- ja Keski-Suomi.

Kohderyhmä:yritysten sisäiset verkot
 
 

Kalajoen kaupunki - Päivätoiminta KALAJOKI

Kauppakamarin jäsen

Mielenterveyspalveluita, päivätoimintaa, vanhusten palveluja

Yhteystiedot: Neuvontapiste Verkko, Himanka, ma - to klo 9 - 11
044 4691 857

 

Muuta hakua

Verkkoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus