:

Vesijohtoja

Vesijohto · vesijohdot · vesijohtoja

Hakuehdolla vesijohtoja löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

Putkiasennus Olli Rautio PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Putkitöitä, LVI-asennusta, putkimies

Putkiasennus Olli Rautio - Vuonna 1990 perustettu Putkiasennusliike tekee kaikki putkialan työt 35 vuoden ammattikokemuksella. Vain parasta laatua, toimialueenamme Pirkanmaa. Palvelemme kotitaloudet, taloyhtiöt, omakotirakentajat ja vanhan talon saneeraajat, kunnat sekä teollisuutta. Putkitarvikkeet asennuksen yhteydessä kattavasta valikoimasta: Ariterm, Danfoss, Oras, Kaukora, Thermia ja Uponor. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, sovitaan kuinka teitä palvellaan! Only the best quality.

Hakusana:vesijohtojen asennus, vesijohdot
 
 

Vesi-Vuorisalo Oy TURKU

LVI-töitä, LVI-asennusta

Vesi-Vuorisalo Oy on turkulainen vuonna 1970 perustettu LVI-alan yritys. Toimintamme perustuu alan monipuoliseen osaamiseen ja 40 vuoden kokemukseen. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset ja yksityishenkilöt koko Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa LVI-alaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää arkisin klo 7.30–16.00!

Hakusana:vesijohtojen uusiminen, vesijohtojen sulatus
 
 

Brugg-Pema Oy SEINÄJOKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

LVI-tuotteiden tukkumyyntiä

Brugg-Pema Oy on suomalainen, vuonna 1986 perustettu LVI-alan maahantuontiyritys. Emoyhtiömme sveitsiläis-saksalainen Brugg Rohrsysteme-konserni on perustettu jo vuonna 1896. Brugg-Pema Oy maahantuo ja markkinoi Brugg Rohrsysteme:n taipuisia putkijärjestelmiä Suomeen ja Baltiaan. Päätuoteryhmät: alue- ja kaukolämpö/kaukojäähdytys, teollisuus, huoltoasemat ja talotekniikka (esim. aurinkokeräimen lämmönsiirtoputkisto). Toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella ja Vantaalla.

Tuotemerkki: POLARFLEX - jäätymättömät vesijohdot
 
 

Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & H PIISPANRISTI

Maarakennusliike, kaivuutöitä, viemäröintiä, salaojitusta

Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & H tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen maankaivuun alalta. Maankaivuutöissä hoidamme myös maakuljetukset. Lisäksi meillä on Turun kaupungin katu-, vesi- ja viemärioikeudet. Kalustoomme kuuluu kaivinkoneita työpainoltaan yhdestä kahteenkymmeneenkolmeen tonniin. Traktorimme urakoivat maansiirtoa ja lavettikuljetusta. Kuorma-automme hoitavat maa- ja sorakuljetukset ja minikaivinkoneemme piikkauksen. Myös minikuormaaja. Soita ja kysy. Lisätietoa kotisivuiltamme.

Palvelu:vesijohtojen saneeraukset, vesijohtojen saneeraus
 
 

Ykköstien Putkityö Oy MUURLA

LVI-asennusta

Putkitöitä reilun 20 vuoden kokemuksella Salon seudulla. Lisää tietoa palveluistamme kotisivuilta! LVI-asennus ja huoltotyöt. Saneerauskohteiden LVI- ja huoltotyöt. Lämminvesivaraajien vaihdot ja huollot. Koneellinen viemärin avaus.

Hakusana:vesijohtojen korjaus, vesijohtojen uusinta
 
 

Viemärihuuhtelu Kylander Oy ESPOO

Jätevesihuoltoja

Ovatko viemärit tukossa tai jäässä! SOITA ja Viemärihuuhtelu Kylander Oy rientää apuun. Palvelemme pääkaupungin alueella ja lähikunnissa niin yksityisiä kuin yrityksiä. Meillä on moraalinen vastuu tilatuista töistä. Jos esimerkiksi omakotitalossa on toimiva 30 vuotta vanha valurautainen jätevesilinja, jossa ei ole mitään vikaa, me emme suosittele pesemistä. Huuhtelun jälkeen vanha valurautalinja saattaa alkaa oireilemaan. Emme tuota turhaa työtä asiakkaan kustannuksella.

Palvelu:vesijohtojen sulatukset
 
 

Viemärihuuhtelu Kylander Oy ESPOO

Jätevesihuoltoja

Vi är ett litet företag som utför avlopps- och rörnätsservice i Esbo. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde inom huvudstadsregionen är Esbo och Kyrkslätt. Vi ombesörjer öppnandet / smältning av avlopp, tömning samt tvätt av regnvattenbrunnar och avskiljningsbrunnar. Dejourering är en naturlig del av vårt yrke. Nöden har ingen lag, till oss kan du ringa 24 timmar i dygnet året runt.

Palvelu:vesijohtojen sulatukset
 
 

Aquafix Oy HELSINKI

LVI-asennusta

Aquafix Oy on asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen LVI-alan yritys. LVI-asennukset talotekniikan asiantuntijalta. Hyvä koulutus, laaja työkokemus ja hyvä yhteistyö takaa laadukkaan lopputuloksen.

Hakusana:vesijohtoja, vesijohto
 
 

Länsi-Espoon Putki Oy ESPOO

LVI-asennusta

Länsi-Espoon Putki Oy hoitaa ammattitaidolla kaikki LVI-työt Uudenmaan alueella. Palvelumme kattavat niin suunnittelun, saneerauksen ja uudisrakentamisen kuin korjaukset ja huollotkin. Teemme sekä pienet että suuret urakat, kysy rohkeasti tarjousta. Päivystys 24/7!

Hakusana:vesijohtojen sulatus
 
 

Pohjanmaan Alitusporaus Oy KURIKKA

Maarakennusurakointia

Pohjanmaan Alitusporaus Oy on vuonna 1968 perustettu yritys, jonka erikoisalaa ovat liikenneväylien alitukset. Toimimme koko Suomen alueella. Teemme kruunuporauksia teräsputkilla ja toimitamme myös keskittämisrenkaita. . Toimimme yhteistyössä Maanrakennus Veljekset Jussila Oy:n kanssa.

Hakusana:vesijohdon asennus
 
 

Uudenmaan LVI-Huolto Oy HELSINKI

LVI-palveluita

Uudenmaan LVI-Huolto Oy tarjoaa ammattitaitoisia LVi-alan palveluja. Kaikki toimialan huollot, asennukset, korjaukset. Helsingin Rakennusvalvontaviraston myöntämä KVV-lupa, myönetty 1999 + tarkastukset.

Hakusana:vesijohto
 
 

Haminan Vesijohtoliike Penttilä Oy HAMINA

LVI-asennusta

Olemme Haminalainen täyden palvelun LVI-talo, tarjoamme luotettavaa palvelua jo vuodesta 1947. Kaikki LVI-alan työt, myös monipuolinen tarvikemyymälä sekä kylmälaitetyöt. Ota yhteys!

Tuote:vesijohto
 
 

LVI-Väylä Oy ESPOO

Kylpyhuonekalusteita, keittiökalusteita

LVI-Väylä Oy tekee Uudenmaan alueella sekä yksityis- että yritysasiakkaille kaikki LVI-alan palvelut märkätilojen remonteista ilmanvaihtokanavien puhdistukseen. Ammattilaisillamme on yli 20 vuoden kokemus. Laadukkaat yhteistyökumppanimme, kokeneet ammattilaisemme ja vankka alan ymmärryksemme takaavat sen, että tarjoamme asiakkaillemme vain laadukkaita palveluja. Kun haluat samalta ammattilaiselta sekä joustavuutta että vankkaa osaamista, ota yhteyttä LVI-Väylään!

Hakusana:vesijohto
 
 

Aavasaksan Lvi Jouni Rahtu

LVI-asennusta

Jouni Rahtu on 30 vuotta Tornionjokivarren alueella toiminut lvi-alan yrittäjä.

Hakusana:vesijohdon sulatus, vesijohtojen sulatukset
 
 

Putkityö Veijo Erkki Huttunen Tmi LUUMÄKI

LVI-asennusta

Monipuoliset palvelut ammattitaidolla, mm. putkiasennukset, putkisaneeraukset, teollisuusputkityöt, kaukolämpöputkityöt, LVI-huollot ja viemärien avaukset.

Hakusana:vesijohto
 
 

Kemin kaupunki - Vikailmoitusnumerot

Päivystyspalveluita

Yhteystiedot: Vesijohdot työaikana
016259 659

Vesijohdot ja viemärit työajan ulkopuolella
040 739 1775

 

Muuta hakua

Vesijohtoja:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus