:

Viestintäkoulutusta

Viestintäkoulutus · viestintäkoulutusta

Hakuehdolla viestintäkoulutusta löytyi yhteensä 14 yritystä.

Semantix Finland Oy HELSINKI

Käännöstoimisto, kielikoulutusta

Semantix - Räätälöidyt kielipalvelut - kaiken maailman kielillä. Olemme pohjoismaiden suurin kielipalveluyritys ja meillä on osaamista lukuisilta aihealueilta. Valikoimaamme kuuluvat käännös-, sisällöntuotanto-, tulkkaus- ja koulutuspalvelut. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kääntäjillämme, tulkeillamme ja kielikonsulteillamme on juuri sinun alasi toimeksiantoihin vaadittava osaaminen ja kokemus. Tervetuloa Semantixin asiakkaaksi!

Hakusana:viestintäkoulutus
 
 

BBi Suomi-Finland Turku Oy HELSINKI

Kielikoulutusta

Better Business international, BBi, on kansainvälinen viestintäyritys, joka tarjoaa kielikoulutusta, kielitaitomittauksia, monikulttuurikoulutusta ja käännöspalveluita. Meillä on alalta yli 25 vuoden kokemus, ja yrityksellä on toimipisteitä Pohjoismaissa ja Espanjassa. BBi:n tehtävänä on toimia kansainvälisten yritysten joustavana yhteistyökumppanina.

Hakusana:monikulttuurista viestintäkoulutusta
 
 

Viestintäkoulutus Draivi

Koulutusta, esiintymiskoulutusta

Viestintäkoulutus Draivi tarjoaa ammattitaidolla koulutusta viestinnän ja draaman sekä esiintymisen eri osa-alueita. Yrittäjänä toimii Tiina Naumanen, jonka erityisosaamisena on mm. esiintymistaitojen, vuorovaikutustaitojen ja ryhmäviestintätaitojen kouluttaminen. Lisätietoa kotisivuiltamme.

 
 

Turun Kaupunki - Turun AMK, Kielikoulutuskeskus TURKU

Kielikoulutusta, viestintäkoulutusta

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille laadukasta kieli-, viestintä- ja kulttuurikoulutusta. Tutustu tuotteisiimme nettisivuillamme: www.turkuamk.fi/kielikoulutus

 

Muuta hakua

Viestintäkoulutusta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus