Voileipäkakut

Voileipäkakut

Hakuehdolla voileipäkakut löytyi yhteensä 52 yritystä. Tulokset 1—20:

Konditoria-Kahvila St. Honoré LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, leipomo, konditoria

Konditoria-Kahvila St. Honoré - Tervetuloa nauttimaan konditoriamme tuoreista leivonnaisista kahvikupposen kera! Konditoriassamme valmistamme paljon ihania erilaisia leivoinnaisia. Täytekakuista löytyy yli 30 erilaista vaihtoehtoa. Täytekakkujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös leivokset, wienerit, pullat, kevyet mousséleivokset ja marjaleivokset, suolapalat, pasteijat, täytetyt sämpylät ja croissantit. Keitämme kahvimme itse jauhetuista pavuista. Valkoimassa myös erikoiskahveja!

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

TILAUSKEITTIÖ-BUEN GUSTO PINSIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu

Suunnitteletko tilaisuutta, joka muistetaan hyvästä ruoasta? Tilauskeittiö palveluksessasi - Hyvällä Maulla! Voit tilata meiltä esimerkiksi: kokoustarjottavat, ruokakokonaisuuksia tapahtumaan kuin tapahtumaan tai kahvipöytätarjottavat juhlatilaisuuksiin. Voit tilata meiltä kokonaispalvelun, johon sisältyy ruoan lisäksi myös esillepano ja tarjoilu. Jos tarvitset ainoastaan tarjottavat tilaisuuteen, toimitamme ne sinulle sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Järjestämme myös muistotilaisuudet.

Palvelu:voileipäkakut
 
 

Nya Wi-Box bageri TAMMISAARI

Leipomotuotteita

Nya Wi-Box bagerilla on 60-vuotiset perinteet leipomoalalta. Tuotteemme leivotaan käsin ajanmukaisissa tuotantotiloissa ja toimitetaan päivittäin kauppoihin sekä kahviloihin Länsi-Uudellamaalla. Jokaisessa tuotteessa näkyy leipurin kädenjälki sekä maussa että ulkomuodossa.

Hakusana: voileipäkakut
 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

Tuote:voileipäkakut
 
 

Niittylounas Oy ESPOO

Lounasravintola, pitopalvelu

Juhla- ja pitopalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille. Tyypillisiä juhlapalvelutilaisuuksia yksityisille ovat 50-vuotispäivät, ylioppilasjuhlat, häät, hautajaiset, ristiäiset jne. Yrityksille tarjoamme palveluksia tarpeen mukaan. Lounas arkisin klo 10.30 - 14.00

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Leipomo Markun Pakari FORSSA

Kahvila, leipomo, konditoria

Hyvän leivän ystävälle! Maukkaita leipiä ja konditoriatuotteita ammattitaidolla Forssan keskustasta. Markun Pakarissa toimivat kahvila, leipomo ja konditoria. Valikoimissamme leipomotuotteet, lähileivät, ruisleivät sekä vuokaleivät. Poikkea kahvilla ja osta kotiin erikoisuutemme: Markun Pakarin kuminalimppu. Täytekakut ja voileipäkakut tilauksesta. Olemme avoinna arkisin 8-16 ja lauantaisin 8-13. Tervetuloa!

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

Tullin Kaffe RAUMA

Kahvila, pitopalvelu, juhlapalvelu

Tullin Kaffe on viihtyisä lounaskahvila Vanhassa Raumassa, Hauenguanossa. Meillä voit nauttia kahvin makean tai suolaisen leivonnaisen kanssa tai tulla lounaalle nauttimaan maukkaasta kotiruoasta. Tilauksesta torstaisin saat vastaleivotut gluteenittomat leivonnaiset. Palveluihimme kuuluu myös pitopalvelu, jonne järjestämme tarjoiltavat syötävät asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaaan. Tilauksesta teemme myös leivonnaisia, kakkuja, voileipäkakkuja ja ruokia.

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

Ämmän Leipä Oy - Lounaskahvila Konditoria Herkkusuu SUOMUSSALMI

Kahvila, leipomo, konditoria, lounasravintola

Ämmän Leipä Oy - Suomussalmelainen perheleipomo jo vuodesta 1977. Tuotevalikoimamme on vuosien kuluessa laajentunut, ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. Perinteisen leipomotoiminnan lisäksi tarjoamme lounasravintola- ja konditoriapalveluita Lounaskahvila Herkkusuussa osoitteessa Jalonkaarre 1 - Jalonniemi-talo, Ämmänsaari. Tervetuloa!

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

Sihla Oy HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Sihla Oy - Helka Tolonen. Pitopalvelua pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Hyrynsalmella. Tilauksesta ruoat, leivonnaiset, täytekakut, hääkakut, voileipäkakut ja tarjoilut kaikkiin kodin ja yritysten juhliin. Syksyisin teen myös ruokaa ja siivuosta metsästäjille sekä hirvipeijaisiin. Ruokapalvelu ja tarjoulut myös mökeille. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti ALA-TEMMES

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Tilausravintola, kokoustilat, juhlatilat, pitopalvelu, juhlapalvelu, catering, saunatilat, täytekakut ja voileipäkakut sekä ohjelmapalvelut. Tervetuloa aidosti maalle!

Palvelu:voileipäkakut
 
 

Vallarsvedja Lilla Hembageri - Pieni Kotileipomo KARJAA

Leipomo

Bakverk till både fest och vardag. Färskt hembakat bröd gjort på gamla recept med vanor från förr! Leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan. Tuoretta kotitekoista leipää. Leivät tehty perinteisiä vanhoja hyviä reseptejä käyttäen!

Hakusana:voileipäkakku
 
 

Serafiina Juhlapalvelut OULU

Pitopalvelu, juhlapalvelu, täytekakkuja

Pitopalvelu Serafiinasta saat tarjoilut juhliin ja tapahtumiin joko tuotteina tai tarjoiluineen. Pyydä tarjousta haluamallesi menulle tai jos et vielä tiedä, millainen kokonaisuus tilaisuuteesi sopisi, pyydä vaihtoehtoja, ota rohkeasti yhteyttä! Serafiinan Kakkupuodista saat tilauksesta yksilöllisen kauniit ja maittavat kakut, hääkakut myös telineeseen tai kerroksittain. Hää- ja Juhlapalvelu Serafiina suuunnittelee ja/tai toteuttaa puolestasi häät ja muut juhlat toiveittesi mukaan, kysy lisää!

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

Tmi Viippola Inkeri VANTAA

Pitopalvelu, ateriapalveluita

Oletko järjestämässä isot tai pienet juhlat. Toteutan ne yli 10 vuoden kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden myös erikoisruokavaliot. Valmistan erilaisia menuvaihtoehtoja niin syntymäpäiville, rippijuhliin, kastejuhliin, häihin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin, kokouksiin ja kahvituksiin ym. Palvelen niin yrityksiä kuin yksityisiä pääkaupunkiseudulla. Teen myös yksittäisiä tilauksia, jotka voit noutaa paikan päältä. Järjestä sinä juhlat ja jätä ruokahuolet minulle.

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

Merilapin Munkkitupa KEMI

Kahvila, leipomo

Merilapin Munkkitupa - koko perheen munkkikahvila ja tilausleipomo Kemi, Syväkangas. Munkkikahvit 2 euroa! Maistuvat munkit ja muut herkut mukaan tai paikan päällä nautittaviksi. Kahvia, kaakaota, teetä, mehua ja aamulla leivotut munkit, leivonnaiset ja aamiaissämpylät. Tuotteemme ovat laktoosittomia. Tilauksesta myös herkulliset värikuorrutetut munkit, voileipäkakut, syntymäpäiväkakut ja erikoisrieskat juhliin ja yrityksille. Tervetuloa, istaha kiireimmäks aikaa maistamaan ja nauttimaan.

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

Kiteen Kotileipomo avoin yhtiö KITEE

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, leipomotuotteita

Kiteen Kotileipomosta saat maukkaat kahvileivät ja konditoriatuotteet arkeen ja juhlaan. Myös gluteenittomat.

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Lounas-Ravintola Myllytupa HÄMEENLINNA

Lounasravintola, juhlapalveluja

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.