Voileipäkakut

Voileipäkakut

Hakuehdolla voileipäkakut löytyi yhteensä 50 yritystä. Tulokset 1—20:

Rieskapaikka KOIVU

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, leipomo, kahvila

Rieskapaikka on leipomo-ravintola ja majoitustoimintaa harjoittava yritys Tervolan Koivussa E75 tien varrella matkallasi Rovaniemelle. Ravintolassamme on A-oikeudet, ruokana reilua lapin rieskaa, graavi- ja savulohen kera, unohtamatta kylmäsavuporoa. Kotileipomon rieska, pullat, leivät ja kakut tuoreina mukaasi. Räihän Ohrarieska on kuitupitoinen, laktoositon, hiivaton ja maidoton. Matkamuistoja, olutta, tuliaisia. Mökkimme sijaitsevat aivan Kemijoen rannassa.

Tuote:Voileipäkakut
 

Lounaskahvila Melise KANGASALA

Lounaita, kakkuja, leipomotuotteita, pitopalveluyritys, lounaskahvila, lounasravintola, leipomo, kahvila

Kahvila Melise tarjoaa Kangasalla Nattarissa maukkaan lounaan sekä muut kahvila tuotteet nopeasti ja sujuvasti. Kahvilasta päivittäin tuoreet sämpylät, leivonnaiset, wienerit, kahvilatuotteet, lounas sekä erilaiset kakut. Herkullista pitopalvelutoimintaa jo monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Luomme juhliisi/tapahtumaan kaiken tarpeellisen aina henkilökunnasta tarjoiluihin asti. Teemme myös itse kaikki makeat sekä voileipäkakut. Catering tilaisuuksiin myös tilat ta

Palvelu:voileipäkakku
 

Konditoria-Kahvila St. Honoré LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, leipomotuotteita

Konditoria-Kahvila St. Honoré - Tervetuloa nauttimaan konditoriamme tuoreista leivonnaisista kahvikupposen kera! Konditoriassamme valmistamme paljon ihania erilaisia leivoinnaisia. Täytekakuista löytyy yli 30 erilaista vaihtoehtoa. Täytekakkujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös leivokset, wienerit, pullat, kevyet mousséleivokset ja marjaleivokset, suolapalat, pasteijat, täytetyt sämpylät ja croissantit. Keitämme kahvimme itse jauhetuista pavuista. Valkoimassa myös erikoiskahveja!

Hakusana:voileipäkakku
 

Huovisen Leipomo OULU

Kauppakamarin jäsen

Leipomotuotteita, leipomo

Huovisen Leipomo on oululainen perinneleipomo, joka on kutkuttanut asiakkaidemme makuhermoja vuodesta 1939. Meillä leipurien ja kondiittorien kädentaitoja sekä tuotteiden ensiluokkaista makua ja laatua on pidetty korkeassa arvossa jo vuosikymmenten ajan. Tuoteperheeseemme kuuluvat perinteiset leivät, maukkaat pullat, herkulliset kakut ja leivokset sekä pitkälle kehitetyt suolaiset tuotteemme löytyvät Kastellin keltaisesta talosta ja Rautatien

Valmistaa:voileipäkakku
 

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pitopalvelu

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Palvelu:voileipäkakku
 
 

Nya Wi-Box bageri TAMMISAARI

Leipomotuotteita

Nya Wi-Box bagerilla on 60-vuotiset perinteet leipomoalalta. Tuotteemme leivotaan käsin ajanmukaisissa tuotantotiloissa ja toimitetaan päivittäin kauppoihin sekä kahviloihin Länsi-Uudellamaalla. Jokaisessa tuotteessa näkyy leipurin kädenjälki sekä maussa että ulkomuodossa.

Hakusana: voileipäkakut
 
 

KakkuAalto Oy - Junnilan Leipomo KAARINA

Leipomo, kahvila

KakkuAalto Oy on v.2008 perustettu perheyritys, johon maaliskuussa 2009 liitettiin Junnilan Leipomo Kaarinassa. Leipomossamme valmistamme maukkaita kahvileipiä, konditoriatuotteita, ruokaleipiä (myös luomuna), sekä pikkusuolaisia leivonnaisia. Toimipisteemme: Myymälä-Kahvila leipomon yhteydessä, myymälä Turun Kauppahallissa, sekä viihtyisä Helmikahvila Turun linja-autoaseman vieressä, siellä voit nauttia tuotteitamme paikanpäällä tai ostaa mukaan. Voit tilata tuotteet ennakkoon meiltä suoraan.

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

Tuote:voileipäkakut
 
 

Jalavan kauppa TAIVALKOSKI

Nähtävyys, päivittäistavarakauppa, kahvila

Suomen vanhin kauppa,Jalavan Kauppa,Taivalkosken keskustassa on kauppakeskus ja pihapiiri,jossa kohtaat historiallisen tunnelman,löydät erikoisen kaupan laadukkaine tuotteineen,nautit kahvikupposen tai lounaan hirsipirtin tunnelmassa. Kaupan vaatevalikoimista löydät naisten muotivaatteiden lisäksi myös aitoja 30-50-luvun naistenvaatteita mekoista korsetteihin, isätämiehille jatsareita ja pussihousuja,erävaatteita,perinnevaatteita. Kalastustarvikkeet ja metsästystarvikkeet eränkävijöille.

Valmistaa:Voileipäkakku
 
 

Tullin Kaffe RAUMA

Kahvila, juhlapalvelu, pitopalvelu

Tullin Kaffe on viihtyisä lounaskahvila Vanhassa Raumassa, Hauenguanossa. Meillä voit nauttia kahvin makean tai suolaisen leivonnaisen kanssa tai tulla lounaalle nauttimaan maukkaasta kotiruoasta. Torstaisin saat vastaleivotut gluteenittomat leivonnaiset. Palveluihimme kuuluu myös pitopalvelu, jonne järjestämme tarjoiltavat syötävät asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaaan. Tilauksesta teemme myös leivonnaisia, kakkuja, voileipäkakkuja ja ruokia. Kahvilan aukioloajat: Ma-Pe 8-15, la 10-

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

T:mi Satu Katriinan Pitopalvelu ESPOO

Juhlapalveluja

Valmistan kotitekoisia juhlaruokia, kuten voileipäkakut, makeat kakut ja lämpimiä ruokia. Palveluihini kuuluu myös juhlatilojen vuokraus.

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

Sihla Oy HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Sihla Oy - Helka Tolonen. Pitopalvelua pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Hyrynsalmella. Tilauksesta ruoat, leivonnaiset, täytekakut, hääkakut, voileipäkakut ja tarjoilut kaikkiin kodin ja yritysten juhliin. Syksyisin teen myös ruokaa ja siivuosta metsästäjille sekä hirvipeijaisiin. Ruokapalvelu ja tarjoulut myös mökeille. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Tmi Viippola Inkeri VANTAA

Ateriapalveluita, pitopalvelu

Oletko järjestämässä isot tai pienet juhlat. Toteutan ne yli 10 vuoden kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden myös erikoisruokavaliot. Valmistan erilaisia menuvaihtoehtoja niin syntymäpäiville, rippijuhliin, kastejuhliin, häihin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin, kokouksiin ja kahvituksiin ym. Palvelen niin yrityksiä kuin yksityisiä pääkaupunkiseudulla. Teen myös yksittäisiä tilauksia, jotka voit noutaa paikan päältä. Järjestä sinä juhlat ja jätä ruokahuolet minulle.

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

Kiteen Kotileipomo avoin yhtiö KITEE

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomotuotteita, leipomo

Kiteen Kotileipomosta saat maukkaat kahvileivät ja konditoriatuotteet arkeen ja juhlaan. Myös gluteenittomat.

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Lounas-Ravintola Myllytupa HÄMEENLINNA

Juhlapalveluja, lounasravintola

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.