Voileipäkakut

Voileipäkakut

Hakuehdolla voileipäkakut löytyi yhteensä 49 yritystä. Tulokset 1—20:

Konditoria-Kahvila St. Honoré LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, konditoria, kahvila

Konditoria-Kahvila St. Honoré - Tervetuloa nauttimaan konditoriamme tuoreista leivonnaisista kahvikupposen kera! Konditoriassamme valmistamme paljon ihania erilaisia leivoinnaisia. Täytekakuista löytyy yli 30 erilaista vaihtoehtoa. Täytekakkujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös leivokset, wienerit, pullat, kevyet mousséleivokset ja marjaleivokset, suolapalat, pasteijat, täytetyt sämpylät ja croissantit. Keitämme kahvimme itse jauhetuista pavuista. Valkoimassa myös erikoiskahveja!

Valmistaa:voileipäkakku
 

Huovisen Leipomo OULU

Kauppakamarin jäsen

Leipomo, leipomotuotteita

Huovisen Leipomo on oululainen perinneleipomo, joka on kutkuttanut asiakkaidemme makuhermoja vuodesta 1939. Meillä leipurien ja kondiittorien kädentaitoja sekä tuotteiden ensiluokkaista makua ja laatua on pidetty korkeassa arvossa jo vuosikymmenten ajan. Tuoteperheeseemme kuuluvat perinteiset leivät, maukkaat pullat, herkulliset kakut ja leivokset sekä pitkälle kehitetyt suolaiset tuotteemme löytyvät Kastellin keltaisesta talosta ja Rautat

Valmistaa:voileipäkakku
 

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, kahvila

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

TILAUSKEITTIÖ-BUEN GUSTO PINSIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu

Suunnitteletko tilaisuutta,joka muistetaan hyvästä ruoasta?Buen Gusto on tilauskeittiö palveluksessasi-Hyvällä Maulla!Voit tilata meiltä esimerkiksi:kokoustarjottavat,ruokakokonaisuuksia tapahtumaan kuin tapahtumaan tai kahvipöytätarjottavat juhlatilaisuuksiin. Voit tilata meiltä kokonaispalvelun, johon sisältyy ruoan lisäksi myös esillepano ja tarjoilu. Jos tarvitset ainoastaan tarjottavat tilaisuuteen, toimitamme ne sinulle sovittuna aikana sovittuun paikkaan.Järjestämme myös muistotilaisuudet

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

Nya Wi-Box bageri TAMMISAARI

Leipomotuotteita

Nya Wi-Box bagerilla on 60-vuotiset perinteet leipomoalalta. Tuotteemme leivotaan käsin ajanmukaisissa tuotantotiloissa ja toimitetaan päivittäin kauppoihin sekä kahviloihin Länsi-Uudellamaalla. Jokaisessa tuotteessa näkyy leipurin kädenjälki sekä maussa että ulkomuodossa.

Hakusana: voileipäkakut
 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

Tuote:voileipäkakut
 
 

Jalavan kauppa TAIVALKOSKI

Nähtävyys, päivittäistavarakauppa, kahvila

Suomen vanhin kauppa,Jalavan Kauppa,Taivalkosken keskustassa on kauppakeskus ja pihapiiri,jossa kohtaat historiallisen tunnelman,löydät erikoisen kaupan laadukkaine tuotteineen,nautit kahvikupposen tai lounaan hirsipirtin tunnelmassa. Kaupan vaatevalikoimista löydät naisten muotivaatteiden lisäksi myös aitoja 30-50-luvun naistenvaatteita mekoista korsetteihin, isätämiehille jatsareita ja pussihousuja,erävaatteita,perinnevaatteita. Kalastustarvikkeet ja metsästystarvikkeet eränkävijöille.

Valmistaa:Voileipäkakku
 
 

Tullin Kaffe RAUMA

Kahvila, juhlapalvelu, pitopalvelu

Tullin Kaffe on viihtyisä lounaskahvila Vanhassa Raumassa, Hauenguanossa. Meillä voit nauttia kahvin makean tai suolaisen leivonnaisen kanssa tai tulla lounaalle nauttimaan maukkaasta kotiruoasta. Torstaisin saat vastaleivotut gluteenittomat leivonnaiset. Palveluihimme kuuluu myös pitopalvelu, jonne järjestämme tarjoiltavat syötävät asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaaan. Tilauksesta teemme myös leivonnaisia, kakkuja, voileipäkakkuja ja ruokia.

Valmistaa:voileipäkakut
 
 

Sihla Oy HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Sihla Oy - Helka Tolonen. Pitopalvelua pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Hyrynsalmella. Tilauksesta ruoat, leivonnaiset, täytekakut, hääkakut, voileipäkakut ja tarjoilut kaikkiin kodin ja yritysten juhliin. Syksyisin teen myös ruokaa ja siivuosta metsästäjille sekä hirvipeijaisiin. Ruokapalvelu ja tarjoulut myös mökeille. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Vallarsvedja Lilla Hembageri - Pieni Kotileipomo KARJAA

Leipomo

Bakverk till både fest och vardag. Färskt hembakat bröd gjort på gamla recept med vanor från förr! Leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan. Tuoretta kotitekoista leipää. Leivät tehty perinteisiä vanhoja hyviä reseptejä käyttäen!

Hakusana:voileipäkakku
 
 

Tmi Viippola Inkeri VANTAA

Ateriapalveluita, pitopalvelu

Oletko järjestämässä isot tai pienet juhlat. Toteutan ne yli 10 vuoden kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden myös erikoisruokavaliot. Valmistan erilaisia menuvaihtoehtoja niin syntymäpäiville, rippijuhliin, kastejuhliin, häihin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin, kokouksiin ja kahvituksiin ym. Palvelen niin yrityksiä kuin yksityisiä pääkaupunkiseudulla. Teen myös yksittäisiä tilauksia, jotka voit noutaa paikan päältä. Järjestä sinä juhlat ja jätä ruokahuolet minulle.

Valmistaa:voileipäkakku
 
 

Kiteen Kotileipomo avoin yhtiö KITEE

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomotuotteita, leipomo

Kiteen Kotileipomosta saat maukkaat kahvileivät ja konditoriatuotteet arkeen ja juhlaan. Myös gluteenittomat.

Hakusana:voileipäkakut
 
 

Lounas-Ravintola Myllytupa HÄMEENLINNA

Juhlapalveluja, lounasravintola

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.