:

Vyöhyketerapeutit

Vyöhyketerapeutti · vyöhyketerapeutit · vyöhyketerapeutteja

Hakuehdolla vyöhyketerapeutit löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Koillismaan Terveys Oy KUUSAMO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yksityinen lääkäri, työterveyshuolto

Koillismaan Terveys oy on syksyllä 2011 toimintansa alottanut yksityisiä terveyspalveluita ja sairaanhoitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kuusamon, Posion, Taivalkosken ja Sallan aleella. Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus.

Palvelu:vyöhyketerapeutti
Yhteystiedot: Työterveyshoitaja - Kotisairaanhoitaja - Vyöhyketerapeutti, Erja Mustaniemi-Ketola
045 8802159

 

Oulun Suolahoitola OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Suolahuone

Suolahuone, jotta sinun olisi helpompi hengittää - Oulun Suolahoitola sijaitsee Heinäpäässä. Meillä on käytössämme suolahuone allergian, astma- ja hengityselinsairauksien hoitoon. Lisäksi myymme erilaisia luontaistuotteita, Tulsi yrttijuoma, Aloevera hyvinvointituotteet, suolalamput, coolment-geelit, ruususuola ja intiaanisokeri. Hoitoina perinteinen hieronta, vyöhyketerapia ja intialainen päähieronta. Suolahoidolla helpotetaan iho- ja hengityselinogelmia.

Yhteystiedot: Koulutettu hieroja - Refleksologi - Vyöhyketerapeutti, Eira Limingoja
044 322 3432

 

Hyvinvointicenter Oy PORI

Hyvinvointipalveluja, työhyvinvointipalveluita, jooga, suolahuone

Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa, jotka pitävät yllä terveyttämme ja toimivat ennaltaehkäisevästi, lisäten kehomme vastustuskykyä. Räätälöimme myös erilaisia kokouspaketteja, hemmottelupaketteja sekä Tyky-päiviä.

Yhteystiedot: Dipl.shiatsuterapeutti, vyöhyketerapeutti, Bemer-terapeutti, Riitta Riihimaa
044 564 0580

 
 

Hyvän Olon Hetki - Vyöhyketerapia Seija Erkkilä KIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaishoitola, terveyspalveluja

Hyvän Olon Hetki - rauhallinen luontaishoitola Kiiminki, Oulu. Vyöhyketerapeutti, lymfaterapeutti ja koliikkihoitaja Seija Erkkilä on erikoistunut refleksologiaan eli koko kehon vyöhyketerapiaan, joka sopii kaiken ikäisille. Koliikkivauvan hoito tarvittaessa myös kotona. Intialainen päähieronta ja Hot Stone kuumakivihoidot. Uutena tehokas ja rentouttava bambuhieronta! Myyn Mediteam hoitosukat, hihat, lentosukat, suolalamppuja ja kristallisuolaa. Varaa Hyvän Olon Hetki tai muista lahjakortilla.

Yhteystiedot: Hieroja, vyöhyketerapeutti, lymfaterapeutti, refleksologi, luontaishoitaja, Hyvän Olon Hetki - Seija Erkkilä
0458953253

 
 

Hoito- ja hyvinvointipalvelu Solarus JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja

Hoito- ja hyvinvointipalvelu Solarus tarjoaa hoitoja ja kursseja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Aromaterapia, energiahoito, vyöhyketerapia, kalevalainen jäsenkorjaus, kristallikulhohoito, shiatsu ja syvärentoutushoidot ajanvarauksella. Kurssit ajankohtaista-sivulla. Mikäli en vastaa puhelimeen jätä yhteystietosi niin otan mahdollisimman pian yhteyttä sinuun! Toimimme myös Ilomantsissa osoitteessa Ylätie 44 B4 puh. 040 9134 272.

Hakusana:vyöhyketerapeutti
 
 

Vyöhyketerapia Ulla Mattfolk - Vyöhyketerapeutti KAUHAJOKI

Vyöhyketerapeutti, jäsenkorjausta, astrologia

Lapväärtissä Kristiinankaupungissa otan vastaan asiakkaita kerran viikossa, muuten kotona Närpiössä. Keskustelen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja hieman myös saksaksi. Tilauksesta kurssitoimintaa ja esitelmätilaisuuksia. Kolmas toimipisteeni sijaitsee osoitteessa: Nämpnäsvägen 149, 64510 Nämpnäs.

Työtapa:vyöhyketerapeutti
 
 

Zonterapi Ulla Mattfolk - Zonterapeut (på svenska) KAUHAJOKI

Vyöhyketerapeutti, jäsenkorjausta, astrologia

Mottagningen är belägen i Kauhajoki, vid adressen Kauneus ja terveystalo, Topeeka 28 dit kunder även från området Isojoki, Jurva, Kurikka, Teuva väl har hittat fram. I Lappfjärd i Kristinestad har jag mottagning en gång i veckan, annars hemma i Närpes. Jag talar finska, svenska, engelska och även litet tyska. På beställning även kursverksamhet och föreläsningar. Vi har ett nytt kontor på: Nämpnäsvägen 149,64510 Nämpnäs.

 

Muuta hakua

Vyöhyketerapeutit:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus