:

Vyöhyketerapeuttinen jalkahoito

Vyöhyketerapeuttinen jalkahoito

Hakuehdolla vyöhyketerapeuttinen jalkahoito löytyi yhteensä 4 yritystä.

Luontaistuntija Kemi & Hyvinvointiklinikka KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, luontaishoitola, luontaistuotekauppa

Luontaistuntija Kemi & hyvinvointiklinikka - Kemin keskustassa sijaitseva asiantunteva luontaistuotekauppa.Kaupan yhteydessä toimii monipuolinen hoitola, jossa tarjolla mm. kasvohoitoa, jalkahoitoa sekä erilaisis hierontahoitoja. Liikkeen laajasta valikoimasta löytyy vitamiinit, ravintolisät, homeopaattiset tuotteet, luonnon kosmetiikkaa, urheiluvalmisteita, magneettitukituotteita, kipugeelejä ja magnesiumsuihkeita sekä suurehko valikoima ruoka­aineita ja superfoodeja. Tervetuloa!

Palvelu:jalkahoito, vyöhyketerapeuttinen jalkahoito
 
 

Jalkahoito Anne Valtanen TYRNÄVÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitoa

Jalkahoito Anne Valtanen - jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut perushoitaja Oulun alueella. Jalkahoitola ja BYAS hoidot Tyrnävällä ja Muhoksella. Jalkojenhoidot kaikenlaisiin jalkaongelmiin, myös reumaatikot, diabeetikot ja keskushermostosairaudet. Palveluitani mm. jalkojen ihonhoito, kynsien hoito, vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta sekä UMG-fibromyalgiahoito. Teen yhteistyötä terveyskeskusten ja lääkärien kanssa. Myyn jalkahoitotuotteita. Jalkahoidon kotikäynnit lähikuntiin.

Palvelu:Lahjakortti jalkahoitoon, vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta, hemmottelu jalkahoito, jalkojenhoito tuotteita, diabeettinen jalkahoito
 
 

Jalkasalonki hyvä hoiva - Jalkahoitaja Päivi Komulainen KUHMO

Jalkahoitola, jalkahoitoa, jalkahoitaja

Palveleva jalkahoitola Kuhmossa. Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja, lähihoitaja Päivi Komulainen toivottaa kaikenlaiset jalat tervetulleiksi hemmotteluun. Työni painottuu ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen toteamiseen, terveyden ylläpitämiseen sekä itsehoidon ohjaukseen. Hoidossa huomioin eri sairauksien aiheuttamat muutokset jaloissa (esim diabetes, reuma). Avoinna 8.30-17, iltaisin ja la sovitusti. Teen myös koti- ja laitoskäyntejä. Myös maksusitoumukset.

Palvelu:diabeetikon jalkahoito, vyöhyketerapeuttinen jalkahoito, jalkahoito, terveydellinen jalkahoito
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus