Yksityiset, yritykset

Yksityiset, yritykset

Hakuehdolla yksityiset, yritykset löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

K-Rauta Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennustarvikeliike, sisustuskauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Asiakkaina:yksityiset ja yritykset
 

Ai&Ri Siivouspalvelut Oy PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivousliike, siivouspalveluita

Ai & Ri Siivouspalvelut Oy on vuonna 1995 toimintansa aloittanut Porvoossa sekä pääkaupunkiseudulla toimiva siivousalan yritys. Tarjoamme kaikki siivousalan palvelut sopimussiivouksista erikoissiivouksiin laadukkaasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Palveluihimme kuuluu mm: yrityssiivous, toimitilasiivous, kotisiivous, erikoissiivous, hotellisiivous, toimistosiivous, ravintolasiivous, tehdassiivous, lentokonesiivous, kiinteistösiivous, rakennussiivous ja suursiivous.

Hakusana:siivouspalvelut yrityksille, siivouspalvelut yksityisille
 

H&A Siivouspalvelu VANTAA

Sopimussiivousta, kotisiivouksia, siivouspalveluita

H&A Siivouspalvelu on Uudellamaalla sekä Lappeenrannassa toimiva kokenut siivousalan yritys. Tarjosamme monipuoliset siivouspalvelut yrityksille, julkiselle sektorille sekä yksityisille.

Hakusana:siivouspalvelut yksityisille, siivouspalvelut yrityksille
 

Riitun siivouspalvelu NAANTALI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivouspalveluita yksityisille, siivouspalveluita yrityksille

Riitun siivouspalvelusta yrityssiivoukset, rappusiivoukset, kotisiivoukset sekä kukkien hoito Turun ja ympäryskuntien alueella. Teen peruspesut, ikkunanpesut, kristallilamppujen puhdistukset, liinavaatteiden sekä kodin tekstiilien pesut, silitykset sekä mankeloinnit. Omaan myös hygieniapassin. Muista kotitalousvähennys !

 

Tiimi-Perintä JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Perintätoimisto

Tarjoamme ammattitaitoista perintä- ja laskutusasioihin liittyvää palvelua, sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tiimiperinnän toiminnan perusajatuksena on luotettavuus, sovittelu ja asiakassuhteiden kunnioitus. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme palveluistamme lisää.

Palvelu:perintä palvelut yksityisille, perintä palvelut yrityksille
 
 

Jyväs-Seudun Siivouspalvelut JYVÄSKYLÄ

Siivouspalveluita, siivouspalveluita yksityisille, siivouspalveluita yrityksille

Tarjoamme siivouspalveluja tarpeidenne mukaisesti Jyväskylän alueella ja lähikunnissa. Palvelemme yksityis-, yritys- ja taloyhtiöasiakkaita. Valttejamme ovat ammattitaito, luotettavuus ja tehokkuus. Olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen muun muassa vankan käytännönkokemuksemme, ahkeruutemme ja joustavuutemme vuoksi. Käytämme nykyaikaisia siivouskoneita sekä tehokkaita välineitä, työmenetelmiä ja siivousaineita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Porvoon Pesuparatiisi - Pro Pesu Oy PORVOO

Pesula, siivouspalveluita

Pesuparatiisi on Porvoon Kevätkummussa sijaitseva perheyritys. Tarjoamme monipuolisia siivous-, kotihoito- ja pesulapalveluita. Kauttamme saat palvelu- ja itsepalvelutoimintana kaikkien kodin tekstiilien, mattojen ja työvaatteiden pesun. Teemme myös ammattitaidolla siivous-ja asiointipalveluita. Palvelumme tarjoaa kodin ja yrityksen tilat siistiksi ja pyykit puhtaaksi. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia. Tarjoamme palvelukokonaisuuden asiakkaalle tarpeen mukaan.

Palvelu:Siivouspalveluita yksityisille, Siivouspalveluita yrityksille
 

Vänkäripalvelut OULU

Pienkuormaimia, konevuokrausta, pihatöitä

Vänkäripalvelu - Avant 635 pienkuormaimen ja lisälaitteiden vuokraus Oulun seudulla. Vuokrattavana minikaivuri: Avant 635 pienkuormaaja, Sorakauha, Trukkipiikit, Tasoitusritilä, Keräävä ruohonleikkuri, Kaivuri, Tuorerehupihdit, Kantopora ja Maapora. Vuokrattavana tarvittaessa myös apumies. Kauttamme kiinteistönhoito, ruohonleikkaus, piha- ja puutarhatyöt, maataloustyöt, puunkaato ja kaivuutyöt.

Palvelu:konevuokrausta yrityksille
Hakusana:konevuokrausta yksityisille
 

Novosec Oy VANTAA

Turvajärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, turvallisuuslaitteiden maahantuoja

Novosec Oy on turva-alan ja elektronisen suojauksen erikoisosaaja Suomessa. Maahantuomme alan huipputuotteita ja varmistamme, että valikoimastamme löytyvät alan viimeisimmät ja laaadukkaimmat hälytin- ja turvatuotteet. Maahantuomamme tuotteet myydään korkeasti koulutetun jälleenmyyjäverkon kautta koteihin ja yrityksiin. Näin varmistamme, että saat laadukkaimmat tuotteet, korkeimman suojauksen sekä parasta turvaosaamista. Alueesi oman SecurityEASY-kauppiaan löydät www.securityeasy.fi.

Kohderyhmä:yritykset ja yksityiset
 
 

Ilcon Oy VANTAA

Talonmiespalveluita, tulisijoja, rakennusliike

Jolly-Mec takkojen ja takkapesien maahantuonti ja myynti. Lämmönlähteenä voit käyttää puuta, pellettejä tai kaasua. Työstökoneiden lisävarusteiden sekä varaosien maahantuonti, asennus ja huolto. Rakennuspalvelut: Linjasaneeraukset, keittiö- ja kylpyhuoneremontit, uudisrakentaminen, aliurakointi, vesieristykset. Vesieristyssertifikaatti. Nyt uutena KOTITALONMIESPALVELUT (Tuusula ja lähikunnat). Pihan- ja puutarhanhoito, nurmikonleikkuu, lumityöt ja hiekoitukset, marjojen poiminta, asiointiapu ym.

Kohderyhmä:yritykset, yksityiset
 
 

Pohjolan Tehosiivous Oy OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivouspalveluita yksityisille, siivouspalveluita yrityksille, siivousliike

Toimitilojen puhtaus on osa yrityksen markkinointia sekä henkilöstön terveyttä ja viihtyisyyttä. Pohjolan Tehosiivous Oy:n siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat erilaiset yrityssiivoukset sekä siivouspalvelut kotitalouksille. Palovahingon tai vesivahingon sattuessa siivoamme sotkut pois. Toiminta-aluettamme on Oulainen, Ylivieska, Vihanti, Nivala, Haapavesi, Kalajoki sekä Haapajärvi. Ota yhteyttä!

 
 

Sivina Oy - Kotisiivous - kodinhoito - lastenhoito ESPOO

Kodinhoitopalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille

Laadukasta kotisiivousta, lastenhoitoa ja seniorihoivaa. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti, yksilöllisesti, joustavasti ja vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tarjoamme yrityksille sairaan lapsen hoitopalvelua valtakunnallisesti. Perheille tarjoamme lastenhoitoa omassa kodissa. Seniorihoiva tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta kodinhoitoa, avustusta ja hoivaa omassa kodissaan asuville senioreille.

Hakusana:sairaan lapsen hoitopalvelu yrityksille
Yhteystiedot: Sivina Sairaan lapsen hoitopalvelut yrityksille
029 000 1113, 044 722 5315

Vaasa, Kotipalvelu Klassikko - Sivina Oy
040-146 3514

 
 

Sähköpalvelu Vahtera T:mi NAANTALI

Sähkötöitä

Teemme teollisuuden sähköasennukset sekä perussähköasennukset kotitalouksille Varsinais-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat sähkösaneeraukset, antenniasennukset, atk-verkkojen asennukset jne. Kysy lisää sähköasennuspalveluistamme!

Asiakkaina:yritykset, yksityiset
 
 

TSK-Kotipalvelu Ky NAANTALI

Siivouspalveluita, kotipalveluita

TSK-Palvelu Ky on siivous -ja kotipalveluita tuottava yritys Naantalissa ja lähialueilla. Palvelemme 15 vuoden kokemuksen tuomalla vakaalla ammattitaidolla ja luotettavuudella - ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:siivousta yrityksille, siivousta yksityisille
 
 

SamiKo koulutettu hieroja - kuntoneuvoja

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.Triggerihierontaa, trigger- eli liipasinpisteet ovat ärtyneitä kipupisteitä, joita voi esiintyä kireissä lihaksissa tai lihaksien sidekalvoissa. Ne saattavat aiheuttaa heijastekipua läheisiin lihaksiin. Tiedusteluita voi laittaa myös sähköpostitse.

Asiakkaina:yritykset ja yksityiset
 
 

Tmi Viippola Inkeri VANTAA

Ateriapalveluita, pitopalvelu

Oletko järjestämässä isot tai pienet juhlat. Toteutan ne yli 10 vuoden kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden myös erikoisruokavaliot. Valmistan erilaisia menuvaihtoehtoja niin syntymäpäiville, rippijuhliin, kastejuhliin, häihin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin, kokouksiin ja kahvituksiin ym. Palvelen niin yrityksiä kuin yksityisiä pääkaupunkiseudulla. Teen myös yksittäisiä tilauksia, jotka voit noutaa paikan päältä. Järjestä sinä juhlat ja jätä ruokahuolet minulle.

Asiakkaina:yritykset, yksityiset
 
 

Tmi SKN-Siivouspalvelut HELSINKI

Siivouspalveluita, siivousliike

Kauttamme saat muuttosiivoukset, kotisiivoukset, toimistosiivoukset ja loppusiivoukset sekä ikkunoiden pesut. Teemme myös pienimuotoisia pihatöitä, kuten nurmikon leikkaus ja aitojen maalaus. Olemme asiakkailtamme saaneet hyvää palautetta siivouksen laadusta. Tutustu sinäkin palveluihimme ja Ota yhteyttä!

Palvelu:siivouspalveluita yksityisille, siivouspalveluita yrityksille
 
 

Ekri Ky VIHTI

Kotipalveluita, siivouspalveluita kotitalouksille, siivousta

Siivouspalveluja ja kotipalveluja yrityksille ja yksityisille luotettavasti, Nurmijärvi-, Siuntio, Lohja-, Tammisaari-, Helsinki -sektorilla. Ritva Sinervolla yli 40 v. vankka kokemus siivousalalta. Pienrakentajille myös raivaussiivoukset ja loppusiivoukset. Muista hyödyntää 60 % kotitalousvähennys työn osuudesta!

Asiakkaina:yritykset ja yksityiset
 
 

Sodankylän Siivouspalvelu SATTANEN

Siivouspalveluita yrityksille, siivousta, siivouspalveluita kotitalouksille

Siivouspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella.Teemme kolmen vakituisen henkilön voimalla siivouksia sekä yksityisille että yrityksille.Teemme perus- ja viikkosiivouksista kaikenlaisiin loppusiivouksiin. Toimimme Sodankylästä noin 100 km sektorilla. Asiakkaina niin kotitaloudet kuin pk-yritykset.Käytössämme myös huonekalupesuri tekstiilien pesuun kuten patjat, matot jne. Teemme töitä maanantaista lauantaihin, mutta sopimuksesta myös pyhinä.Kotitalouksien kannattaa hyödyntää 60% kotitalousvähennys

Asiakkaina:yksityisille, yrityksille
 
 

Leenan Siivouspalvelu Oy KIHNIÖ

Sisustussuunnittelua, siivouspalveluita, puutarhuri

Palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla Parkanon ja Kihniön talousalueelle yrityksiin ja julkiselle sektorille. Siivousalan palvelut katosta lattiaan. Kotona tehdystä työstä 60% kotitalousvähennys verotuksessa. Piha-alueiden, istutusten ja puutarhan kartoitus, suunnittelu ja toteutus. Myös sisustussuunnittelijan palvelut yksityisiin asuntoihin sekä julkisiin tiloihin. Ota yhteyttä, räätälöimme palvelun sinun kodin tai toimitilojen tarpeisiin.

Kohderyhmä:yritykset ja yksityiset
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.