:

Yliopistot

Yliopisto · yliopistot · yliopistoja

Hakuehdolla yliopistot löytyi yhteensä 69 yritystä. Tulokset 1—20:

Rovalan Setlementti Ry - Rovala-opisto ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kansanopisto

Vuonna 1954 perustettu Rovala-Opisto on Rovalan Setlementin omistama setlementtiopisto, jonka toiminta perustuu taustayhteisönsä setlementti-ideologiaan: elinikäisen oppimisen mahdollistamiseen, yksilön elämänlaadun parantamiseen ja yhteisöllisten toimintamuotojen toteuttamiseen. Rovala-Opisto on kansanopisto, jolla on pitkät yleissivistävän koulutuksen perinteet. Setlementtiarvojen mukaisesti yleissivistävä koulutus pyrkii edistämään tasa-arvoa ja ystävyyttä monikulttuurisessa yhteis

Hakusana:avoin Yliopisto
 

Turun kesäyliopisto TURKU

Koulutusta

KAIKILLE AVOINTA - KAIKKINA VUODENAIKOINA! Turun kesäyliopisto on koulutuksen ja kehittämisen asiantuntija. Tarjoamme yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja pitempiä koulutuksia järjestämme ympäri vuoden.

Aihepiiri:ikääntyvien yliopisto
 

ppshp - Ihotaudit OULU

Poliklinikka, terveyspalveluja

Poliklinikalla työskentelee 6-7 lääkäriä ja kymmenisen sairaanhoitajaa. Ihotautien poliklinikalla toimivat myös hoitohuoneet, joissa annetaan mm. valohoitoja (SUP, UVB, PUVA) ja muita ihon paikallishoitoja ihotautilääkäreiden ohjeiden mukaisesti. Ihotautien poliklinikalla toimii myös allergiayksikkö, jossa nimensä mukaisesti tehdään allergiatutkimuksia. Poliklinikalla on kaksi leikkaussalia, joissa tehdään mm. ihon pienkirurgisia toimenpiteitä ja otetaan ihokoepaloja.

Yhteystiedot: Yliopiston sihteeri, Soili Manninen
(08) 315 3501
(08) 315 3135 (fax)

 
 

Linnanmaan apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Tervetuloa Palvelevaan Oulun Linnanmaan apteekkiin! Palvelemme ma-pe 8-20, la 9-17 ja su 12-16. Linnanmaan apteekki on Oulun 10. apteekki ja sijaitsee Linnanmaan Prisman yhteydessä yliopiston kupeessa. Tervetuloa!

Aihepiiri:apteekki lähellä Oulun Yliopistoa
 
 

Valmennuskeskus HELSINKI

Koulutusta

Sivuiltamme löydät tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa näihin liittyvissä kysymyksissä. Käy katsomassa kotisivuiltamme alakohtaiset esittelyvideot. Samassa osoitteessa toimiva Valmennuskeskus Public tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille koulutus-, konsultointi-, valmennus-, outplacement- ja uraohjauspalveluja.

Kohderyhmä:yliopisto haku
 
 

Aularavintola ja Aulakahvila OULUN YLIOPISTO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Aularavintolamme toimii Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan lounasravintolana. Toimimme myös tilausravintolana.

 
 

Ravintola Julinia OULUN YLIOPISTO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Avoinna: Lounas: MA-TO kello 10.00-16.00 PE kello 10.00-14.30 Aamiainen: MA-TO kello 7.45-9.15 PE kello 8.30-9.30 PROTEIINI BISTRO avoinna MA-TO kello 10.30-13.30 PE suljettu

 
 

Helsingin Yliopisto HELSINGIN YLIOPISTO

Yliopisto, julkisia palveluita, nähtävyys

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja monitieteisin yliopisto. Se perustettiin vuonna 1640 ja siirrettiin Helsinkiin vuonna 1828. Tiedekuntia on yksitoista. Tutkinto-opiskelijoita on 38 000, henkilökuntaa 7 600. Yliopistossa suoritetaan vuosittain lähes 4 300 tutkintoa, joista tohtorintutkintoja lähes 400. Päämääränä yliopistolla on olla yksi Euroopan parhaita monitieteisiä tutkimusyliopistoja.

Palvelu:yliopisto
 
 

Tampereen teknillinen yliopisto TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Yliopisto

Yliopistostamme valmistuu diplomi-insinöörejä ja arkkitehtejä, joiden monipuolisella osaamisella on kysyntää työelämässä.

 
 

Turun yliopisto TURUN YLIOPISTO

Yliopisto, julkisia palveluita

Turun yliopistolla on monialaisena tiedeyliopistona vahva ja kansainvälisesti arvostettu asema. Yliopiston kuusi tiedekuntaa ja eri tieteenaloilla toimivat erilliset laitokset tarjoavat monipuolisen pohjan korkeatasoiselle tutkimukselle ja osaavien asiantuntijoiden koulutukselle.

 
 

Turun Kauppatori TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tori, nähtävyys

Kauppatori on satojen vuosien ajan ollut Turun keskipiste. Se on yksi sekä Suomen vanhimmista että pinta-alaltaan suurimmista toreista.

 
 

Luonnontieteellinen keskusmuseo HELSINGIN YLIOPISTO

Museo, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Luonnontieteellinen keskusmuseo on Helsingin yliopiston alainen tutkimuslaitos ja yksi maamme keskusmuseoista. Tehtävänään sillä on vaalia alansa kansalliskokoelmia, jotka palvelevat tutkimusta ja valistusta sekä yliopiston laitosten syventävää opetusta. Luonnontieteellisellä keskusmuseolla on kaksi erillistä näyttelytilaa Helsingin keskustassa: Kasvitieteellinen puutarha ja Geologian museon mineraalikabinetti.

 
 
 

Muuta hakua

Yliopistot:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus