:
Käyntiosoite Kauppakatu 16
95400 TORNIO
Puhelin 040 678 5475
Internet http://www.tempnor.fi/
Sähköposti
Y-tunnus 2434267-0

Toimiala

Isännöintiä, henkilöstöpalveluja, työvoiman vuokrausta, kiinteistönvälitystä

Kuvaus

TempNor Group Oy on pohjois-suomalainen yritys, joka on erikoistunut henkilöstöpalveluiden ja kiinteistöpalveluiden tuottamiseen Suomessa ja Pohjoismaissa. TempNor Group Oy:n toimialat ovat henkilöstö-, kiinteistö- ja rakennuspalvelut. Nämä kaikki palvelut saatte käyttöönne saman katon alta. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Lisätietoa Henkilöstöpalvelut

Vuokratyö on joustava tapa hoitaa yrityksen ruuhkahuiput tai kenties löytää se helmi pitempi aikaiseen työsuhteeseen monien joukosta. Oikean henkilön löytyminen oikeaan aikaan luo yrityksellenne kustannustehokkuutta ja paikallisena toimijana tunnemme alueemme ja sen ihmiset. Välitämme henkilöstöä lähes kaikille toimialoille, lyhyt- ja pitkäaikaisiin tehtäviin. Aloina mm. teollisuus, kauppa, rakennus, toimisto, hotelli, ravintola ja catering
Rekrytointitoimeksiannossa etsimme parhaimman osaajan tehtävään kartoittamalla tarkoin työntekijän vahvuudet ja ominaisuudet. Prosessiin käytämme hakukanaviamme, haastatteluprosesseja ja soveltuvuustestejä, joilla seulomme antamienne kriteerien perusteella juuri oikean henkilön oikeaan tehtävään.

Kiinteistöpalvelut

Tempnor on yksityinen, muista kiinteistöpalveluja tuottavista yrityksistä riippumaton, pohjoissuomalainen isännöintiä ja kiinteistönvälitystä tarjoava yritys. Olemme aidosti paikallinen ja toimintamme perustana on vahva halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Ammattitaitoinen isännöitsijä varmistaa, ettei sijoituksenne arvo katoa. Hyvin hoidetun taloyhtiön osakkaana voitte olla huoletta, sijoituksenne on turvassa. Jos kuitenkin olet luopumassa nykyisestä kodistasi, auttaa Tempnor sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan nykyisestä osakkeestasi.

Jos kuitenkin olet luopumassa nykyisestä kodistasi, auttaa Tempnor Kiinteistövälitys sinua saamaan parhaan mahdollisen hinnan nykyisestä osakkeestasi tai kiinteistöstäsi.

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja, Henkilöstöpalvelut, Kiinteistönvälitys
Jari Alapartanen

040 678 5475

Isännöitsijä, Kiinteistönvälitys, Henkilöstöpalvelut
Taina Korkeamaa

040 678 5476

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälitys, Henkilöstöp.
Tomi Alapartanen

040 678 5477

Yrityskoordinaattori
Katri Kulmuni

040 678 7827

HR-Koordinaattori
Leila Säärelä

040 678 7826


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus