:
Käyntiosoite Hummeldalintie 588
10600 TAMMISAARI
Länsi / Läntinen Uusimaa
Puhelin 040 546 2945
Internet http://www.hummeldal.net
Sähköposti

Toimiala

Majoitusta

Kuvaus

Vuokraamme meren äärellä hyvin varustettuja mökkejä sekä perämoottoriveneitä (4-30hv). Vapaa-ajan kalastusta kalarikkaasssa vesistössä. Idyllisessä ympäristössämme tapaat myös minihevosia, kanoja ja lampaita. Myymme laadukkaita italialaisia rungottomia satuloita. (Katso www.torsion.se). Mökkien vuokrausta ympäri vuoden, myös talvella. Laadukkaat, yksilölliset Reijo Vänskän uistimet myynnissä.

Lisätietoa HUMMELDAL (N59o56,7' E23o06,46')

"Isä kalastaa, äiti paistattaa päivää ja lapset ratsastavat"

YLEISET VUOKRAAMISTIEDOT

Vuokra-aika alkaa viikkovarauksessa tulopäivänä klo. 14.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 11.00 ja vuokra-aika on ellei toisin määrätä maanantaista maanantaihin.

Vuokra maksetaan etukäteen käyttäen oheen liitettyä tilillepanokorttia.

Ennakkomaksu on kolmasosa vuokrasta ja on maksettava viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua.

Mahdollisen peruutuksen sattuessa sopimuksen allekirjoituksen jälkeen peritään peruutusmaksu suuruudeltaan 20 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 6 viikkoa ennen vuokrakauden alkua, peritään vuokraajalta täysi vuokra. Jos asunto saadaan uudelleen vuokratuksi palautetaan vuokra vähennettynä peruutusmaksulla 20 euroa.

Vuokraan sisältyvät normaalin käyttötalouden aiheuttamat polttoaine- ja sähkökulut.

Vuokrasopimus käsittää asunnon hallintaoikeuden sopimusaikana.Yksikköä saadaan käyttää ainoastaan vuokraajan ja hänen perheensä asuntona ja enintään niin monen henkilön kuin asunto on tarkoitettu. Mahdolliset muistutukset on tehtävä ensikädessä mökin omistajalle 5 päivän aikana vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kotieläimiä kuten koiria,kissoja tai vastaavia ei ilman vuokranantajan suostumusta saa tuoda mukana. Vuokranantajan ehtoja on noudatettava.

Asunnon, saunan, veneen ja tontin normaali valvominen ja siivoaminen kuuluvat vuokra-aikana vuokraajalle. Asunto kaikkine kalustoineen on palautettava siinä kunnossa kuin se vastaanotettiin. Luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo. 11.00 ja viikonloppuvuokrauksessa sunnuntai-iltana. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan mökin omistajalle.

Ellei toisin sovita tuo vuokraaja mukanaan liinavaatteet ja pyyheliinat.

Vuokraajan tulee itse ilmoittaa isännälle tarkka tuloaika sekä sopia mahdollisesta vastaantulemisesta ja matkustamistavasta asunnolle.

Leiriytyminen, sekä avotulen teko mökin alueella ilman omistajan lupaa on kielletty.

Hummeldal-mökin vuokraan kuuluu kalastusoikeus kiinteistön kalastusvesillä n. 55 ha. Verkkokalastus on sallitua omaan tarpeeseen, 2 kpl/mökki, (minimi silmäkoko 45 mm).

Tekstiviestiperuutuksia ei hyväksytä.

Yhteystiedot

Berit Sundell

040 546 2945


Toimipaikat

Hummeldal

Hummeldalintie 588

10600

TAMMISAARI

Hummeldal (på svenska)

Hummeldalsvägen 588, 10600 EKENÄS

10600

TAMMISAARI


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus