:

Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus

Käyntiosoite Kaakkurinkulma 1
90420 OULUToimiala

Ostoskeskus, liikekeskus, kauppakeskus

Kuvaus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.

Lisätietoa Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät.

Kaakkurin Liike-ja kauppakeskus on laaja kokonaisuus, joka pitää sisällään johtavien suomalaisten ketjujen liikkeitä, kuten Citymarket, Bauhaus, Veikon Kone, Osuuspankki, Nordea, Sampo Pankki, Tapiola, Kiinteistömaailma, R-kioski, Hesburger, Kotipizza, Musti-ja Mirri, Tiimari, Marimekko, Iittala, Verkkokauppa.com, Euronics, Life, A-katsastus ja Teboil. Lisäksi alueella on useita kauneudenhoidon yrityksiä, kaunushoitoloita, kampaamoja sekä kosmetologeja, jotka tarjoavat kauneusalan palveluita laajasti. Ketjujen lisäksi alueelta löytyy myös suuri autoliike, rengashotelli ja autohuolto.

Kaakkurissa voit parkkeerata maksutta, viettää päivän rentoutuen ruokaravintoloissa, ihastellen vuolukiviuuneja, suunnitellen remonttia sekä rakentamista. Juhlien suunnitteluun ja toteutukseen löydät vinkit alueen liikkeistä. Erikoisliikkeiden laadukkaat valikoimat ovat käytössäsi tarvitsetpa mitä tahansa, itsellesi, perheelle tai lahjaksi.

Jäsenet

AUTOÅSTRÖM

Kaakkurinkulma 4

90420

OULU

Bauhaus Oulu

Kaakkurinkulma 2

90420

OULU

Kotipizza Kaakkuri

Kaakkurinkulma 2, Bauhaus

90420

OULU

Kukka Maaria Kaakkuri Citymarket

Metsokankaantie 5

90420

OULU

Oulun Eläinklinikka Oy

Metsokankaantie 3, Kaakkurin Liikekeskus

90420

OULU

Pizzeria Laura Ay

Pesätie 7

90420

OULU

Power Finland Oy

Martinsillantie 10

02270

ESPOO

R-kioski Oy - Oulu Kaakkuri

Metsokankaantie 3

90420

OULU


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus