Käyntiosoite Jarrukuja 4
87100 KAJAANI
Puhelin (08) 623 362
050 343 9254
Internet http://www.kainuun-kanerva.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1012820-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, rakennuspalveluja

Kuvaus

Siivouspalvelut: koti-, toimitila- ja muuttosiivoukset uuteen ja vanhaan asuntoon, loppusiivoukset sekä loma-asuntosiivoukset Vuokatissa. Hoivapalvelut: avustaminen päivittäisissä askareissa, lääkehuolto, terveydentilan seuranta, verenpaineen ja verensokerin mittaus ja seuranta, insuliinin pistäminen, pesuapu, asiointiapu, ulkoilutus ja saattopalvelu sekä omaishoitajien vapaan sijaisuus. Remonttipalvelut: sisäremontit, tapetoinnit, sisä- ja ulkomaalaukset

Lisätietoa Hoivapalvelut

Hoivapalvelutiimi avustaa kaikissa arjen askareissa. Se huolehtii kaupassa käynnistä, pyykin pesusta, lääkkeiden jakamisesta, avustaa pukemisessa ja muissa pienissä asioissa. Yksilöllinen, ihmisläheinen ja luottamuksellinen toimintatapa varmistaa huolenpidon niin ikäihmisille kuin muuten apua tarvitseville. Kanervan laatuun voit luottaa. Olemme palveluseteliyrittäjä.

Siivouspalvelut

Kainuun Kanervan monipuoliset siivouspalvelut tekevät puhdasta jälkeä kotona, loma-asunnoissa, rakennuskohteissa ja työpaikalla. Kanervan tarjoaa osaavaa ja oikealla asenteella toimivaa palvelua loppu,- koti- ja toimitilasiivoukseen. Kauttamme voitte saada myös siivoukset alv 0%.

Rakennus- ja remontointipalvelut

Kanervan kokenut rakennus- ja remonttitiimi kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon.

Käännöstyöt

Kielipareilla: englanti-suomi-englanti, tanska-suomi-tanska

Yhteystiedot

Toimistopäällikkö
Helena Mikkonen

(08) 623 362
050 343 9254

Hoivatiimi
Palveluesimies

044 062 3305