Käyntiosoite Jarrukuja 4
87100 KAJAANI
Puhelin (08) 623 362
050 343 9254
Internet http://www.kainuun-kanerva.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1012820-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, rakennuspalveluja

Kuvaus

Hoiva, Siivous ja Remontit Kajaanin ja Sotkamon alueella. Osuuskunta Kainuun Kanerva koostuu monen alan ammattilaisista. Hoivatiimimme avustaa kaikissa arjen askareissa. Laadukas kotisiivoustiimi pitää kodin puhtaana. Loppu- ja toimitilasiivous tiimimme on erikoistunut vaativiinkin kohteisiin. Kokenut rakennus- ja remonttitiimimme kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon. Ulko- ja sisämaalaukset, tapetointi, peltikaton maalaukset ynnä muut remontit.

Lisätietoa Hoivapalvelut

Hoivapalvelutiimi avustaa kaikissa arjen askareissa. Se huolehtii kaupassa käynnistä, pyykin pesusta, lääkkeiden jakamisesta, avustaa pukemisessa ja muissa pienissä asioissa. Yksilöllinen, ihmisläheinen ja luottamuksellinen toimintatapa varmistaa huolenpidon niin ikäihmisille kuin muuten apua tarvitseville. Kanervan laatuun voit luottaa. Sen osoituksena se on Kainuun Sosiaali-ja Terveydenhuollon Kuntayhtymän palveluntarjoaja.

Siivouspalvelut

Kainuun Kanervan monipuoliset siivouspalvelut tekevät puhdasta jälkeä kotona, loma-asunnoissa, rakennuskohteissa ja työpaikalla. Kanervan tarjoaa osaavaa ja oikealla asenteella toimivaa palvelua loppu,- koti- ja toimitilasiivoukseen. Työtämme arvostetaan, jonka osoituksena esimerkiksi rakennussiivoustiimin asiakkaana ovat kaikki maakunnan johtavat rakennusliikkeet.

Rakennus- ja remontointipalvelut

Kanervan kokenut rakennus- ja remonttitiimi kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon ja tarvittaessa pihalle asti. Seinät tapetoidaan ja parketit vaihdetaan nopeasti ja jälkeä ei tarvitse moittia. Ota yhteyttä ja varaa tekijä.

Käännöstyöt

Kielipareilla: englanti-suomi-englanti, tanska-suomi-tanska

Yhteystiedot

Toimistopäällikkö
Helena Mikkonen

(08) 623 362
050 343 9254

Hoivatiimi
Palveluesimies

044 062 3305