Käyntiosoite Kasarminkatu 5-7 C 28
87100 KAJAANI
Puhelin (08) 623 362
050 343 9254
Internet http://www.kainuun-kanerva.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1012820-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, rakennuspalveluja

Kuvaus

Remontit, kotisiivous, hoivapalvelut, muuttosiivoukset, rakennustyömaiden loppusiivoukset, omakotitalon loppusiivous. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Kainuun Kanerva on 1995 perustettu työntekijöidensä omistama siivous-, hoiva,- rakennus, hyvinvointi ja koulutuspalveluihin erikoistunut monialaosuuskunta. Sovenia toimii Sotkamossa, palveluitamme ovat mm. naurujooga ja intialainen päähoieronta. Sovenian palvelut tilattavissa myös työpaikkaryhmille mittatilaustyönä.

Lisätietoa Palvelut
Hoivapalvelut

Hoivapalvelutiimi avustaa kaikissa arjen askareissa. Se huolehtii kaupassa käynnistä, pyykin pesusta, lääkkeiden jakamisesta, avustaa pukemisessa ja muissa pienissä asioissa. Yksilöllinen, ihmisläheinen ja luottamuksellinen toimintatapa varmistaa huolenpidon niin ikäihmisille kuin muuten apua tarvitseville. Kanervan laatuun voit luottaa. Sen osoituksena se on Kainuun Sosiaali-ja Terveydenhuollon Kuntayhtymän palveluntarjoaja.

Sovenia hyvinvointipalvelut

Niskaa kolottaa, veri ei kierrä, stressi painaa – ei hätää, sillä olon helpottaa Sovenia hyvinvointipalvelut Sotkamossa. Naurujooga saa sinut hyvälle tuulelle ja tilaamaan lisää hyvän voinnin palveluja. Klikkaa Sovenia linkkiä oikeassa laidassa ja lue lisää.

Siivouspalvelut

Kainuun Kanervan monipuoliset siivouspalvelut tekevät puhdasta jälkeä kotona, mökillä ja työpaikalla. Kanervan tarjoaa osaavaa ja oikealla asenteella toimivaa palvelua rakennus,- koti- ja toimitilasiivoukseen. Työtämme arvostetaan, jonka osoituksena esimerkiksi rakennussiivoustiimin asiakkaana ovat kaikki maakunnan johtavat rakennusliikkeet.

Rakennus- ja remontointipalvelut

Kanervan kokenut rakennus- ja remonttitiimi kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon ja tarvittaessa pihalle asti. Seinät tapetoidaan ja parketit vaihdetaan nopeasti ja jälkeä ei tarvitse moittia. Ota yhteyttä ja varaa tekijä, sillä kotitalousvähennys nousee vuoden 2009 alusta 6.000 euroon, jos kotitaloudessa on kaksi palkannauttijaa. Ei tarvitse itse remontista paljon maksaa.

Yhteystiedot

Toimistopäällikkö
Helena Mikkonen

(08) 623 362
050 343 9254

Toimistonhoitaja
Kaija Leinonen

(08) 623 362

 

Sotkamon Toimisto/Sovenia hyvinvointipalvelut
Pia Korhonen

044 062 3321