:
Käyntiosoite Levonmäentie 22
04250 KERAVA
Puhelin (09) 242 9451
Internet http://www.keravanratsastuskoulu.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1000175-2

Toimiala

Ratsastuskoulu, ratsastusta

Kuvaus

Keravan Ratsastuskoulun talli sijaitsee idyllisellä ja rauhallisella paikalla Ahjossa. Tallissa asuu noin 40 hevosta, joista 10 on poneja. Ratsastuskoulun hevoset ovat helppo B – vaativa B -tasoisia. Puhelinpäivystys arkisin klo 15.00-15.45. Järjestämme kesäisin poniratsastajien kursseja, alkeiskursseja aikuisille ja lapsille, kouluratsastuskursseja sekä esteratsastuskursseja. Valmennamme myös kenttäratsastusta. Asiakkaat ovat Keravan, Tuusulan, Vantaan ja Sipoon alueelta (Pääkaupunkiseutu).

Lisätietoa Keravan Ratsastuskoulun alueella on kaksi tallirakennusta: ns. ratsastuskoulutalli ja ulkotalli. Ulkotallissa asuvat kilpahevoset ja ratsastuskoulutallissa asuvat opetushevoset ja –ponit. Tallialueen päädyssä sijaitsee pihattoalue, jossa asuu tallin shetlandinponit.
Hevosten jaloittelualueella on kahdeksan tarhaa. Kesäisin hevoset laiduntavat tallin lähellä olevalla kahdeksan hehtaarin laidunalueella. Laidunalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee maastoesteharjoittelurata.
Ratsastuskoulun alue on yleisölle avoinna arkisin 15.00-21.00 ja viikonloppuisin 8.00-19.00. Kisoihin ja tapahtumiin on vapaa pääsy.

TUNNIT Ratsastustunteja järjestetään maanantaista perjantaihin klo 16-21 sekä lauantaisin 9-14. Sunnuntait on varattu kilpailuille, tapahtumille ja hevosten lepopäiväksi. Ponitunneillamme on kerralla 8 oppilasta ja hevostunneillamme 5 oppilasta.


HEVOSTUNNIT

Hevostunneilla ratsastetaan viiden oppilaan pienryhmissä. Tämä antaa mahdollisuuden ratsastajille vaikuttaa tuntien teemoihin ja takaa yksilöllisemmän opetuksen. Tunnit jaetaan tasoryhmiin.
Koulupainotteisilla tunneilla tehdään harjoituksia aina vaativalle tasolle asti myös kankisuitsituksella.
Estepainotteisilla tunneilla ratsastavat tähtäävät kilpailemaan aluetasolla ja harjoitukset suunnitellaan tätä silmällä pitäen. Joka neljäs kerta ratsastetaan tasaisella estekoulua mm. puomiharjoituksia tehden.

Yhteystiedot

Tuntivaraukset, kyselyt ja peruutukset

(09) 242 9451

Talli, hevoset
Susanna Örn

044 271 8081

Hallinto, hevoskauppa
Simo Leppänen

041 459 9069


Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

Ratsastus, Ratsastuskurssi Kerava, Ponien myynti Kerava, Hevosen myynti Kerava, Kenttäratsastus Kerava, Alkeiskurssi aikuisille Keravalla, Minikurssi lapsille Keravala, Ratsastuskoulu Kerava, Alkeiskurssi poniratsastajille

Toimimme alueilla Sipoo, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Kerava, Espoo
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus