:
Käyntiosoite Vesuritie 13
90820 KELLO
Puhelin 044 594 6106
Internet http://www.oulunhautakivi.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2312227-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Hautakivien valmistaja, kivituotteiden valmistaja

Kuvaus

Kivipalvelu Jämsä Ky - Haukiputaalla, Oulun lähellä toimiva kivialan yritys. Päätuotteitamme ovat hautakivet. Vahvuutenamme on pitkäaikainen ja laaja kivialan osaaminen. Tarjoamme Teille nopean ja joustavan palvelun ja pitkään alalla toiminut henkilökunta takaa myös kokemukseen perustuvan korkean työnlaadun ja tietotaidon.

Lisätietoa Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

• KIVIPALVELUN EDELLÄKÄVIJÄ - Kivipalvelu Jämsä seuraa tiiviisti luonnonkivialan kehitystä ja uusia trendejä. Yhteistyökumppaneitamme ovat arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, talotehtaat, sokkelinvaluyritykset ja keittiökalustemyyjät. Tästä osaamisesta hyötyvät myös yksityisasiakkaamme......Saat käyttöösi vankan asiantuntemuksen suunnitteluun, mitoitukseen, kivenvalmistukseen ja asennustöihin. Korjaamme ja entisöimme myös vanhojen rakennuskohteiden kiviä.

• SISUSTUSKIVET - Kivi on yksilöllinen sisustusratkaisu. Luonnonkivestä valmistetut tuotteet ovat kestäviä, helppohoitoisia, näyttäviä ja ekologisia sisustusratkaisuja.

• RAKENNUSKIVET - Luonnonkivi on erinomainen rakennus- ja pinnoitemateriaali. Se sopii hyvin sokkeleihin, seinäpintoihin, portaisiin ja muureihin. Kivi kestää luonnostaan ankaran ilmaston tuulet ja tuiskut ja näyttävä materiaali kestää muuttumattomana vuosikymmeniä.

• HAUTAKIVET - Kauttamme saat hautakivet räätälöitynä tilaustyönä. Hautakiven hankinnassa kannattaa käyttää kivialan ammattilaisen palveluja, jolloin lopputulos on laadukas ja kaunis kokonaisuus. Autamme teitä valitsemaan sopivan mallin laajasta valikoimastamme. Suunnittelemme tietokoneella asiakkaan toiveiden mukaisen värillisen 3-ulotteisen mittapiirroksen, jonka mukaan kivi valmistetaan.

Yhteystiedot

Kivipalvelu Jämsä
Jarmo Jämsä

044 594 6106


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus