:
Käyntiosoite Kirkkotie 23 A
93600 KUUSAMO
Sokos Hotel Kuusamon tiloissa
Postiosoite Kirkkotie 23 A
93600 KUUSAMO
Puhelin 045 880 2159
0400 698 035
Internet http://www.koillismaanterveys.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2421606-8
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Yksityinen lääkäri, työterveyshuolto

Kuvaus

Koillismaan Terveys oy on syksyllä 2011 toimintansa alottanut yksityisiä terveyspalveluita ja sairaanhoitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kuusamon, Posion, Taivalkosken ja Sallan aleella. Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus.

Lisätietoa Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sovitusti.

KOTISAIRAANHOITO:
Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Varsin vaativaakin
sairaanhoitoa, esimerkiksi saattohoitoa voidaan järjestää kotona. Myös omaisten tukeminen on osa kotisairaanhoidon työtä. Monivuotisella koti- ja omaishoidon alan työkokemuksella tunnemme asiakasryhmiemme tarpeet.

TYÖTERVEYSHUOLTO
Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus. Työterveyshuolto on työnantajalta investointi tuottavuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin.

VYÖHYKETERAPIA
Vyöhyketerapiaa voidaan suositella hyvin monenlaisiin vaivoihin, mm: stressiin, yleiseen väsymykseen, nivel- ja lihassärkyihin, unettomuuteen ja kolikkiin.

RYHMÄT
Ryhmätoimintaa räätälöidään asiakkaitten tarpeen mukaan ennaltaehkäisevänä toimintana. Painonhallintaryhmä, tupakkaryhmä, voimavararyhmät (jaksaminen, muutos, liikunta..)
Ryhmätoiminnassa käytetään mm NLP-menetelmiä ja rentoutusta.

Yhteystiedot

Työterveyshoitaja - Kotisairaanhoitaja - NLP-terapeutti - Ensiapukoulutus
Irmeli Ryhtä

0400 698 035

Työterveyshoitaja - Kotisairaanhoitaja - Vyöhyketerapeutti
Erja Mustaniemi-Ketola

045 880 2159

Työterveyslääkäri - Yleistautien erikoislääkäri
Martti Kekäläinen


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus