:
Käyntiosoite Kaakkurintie 5 A
37150 NOKIA
Puhelin 010 322 3580
Internet http://www.kotiote.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1776708-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Kattojen saneerausta, kattoremontteja

Kuvaus

PELTIKATTOREMONTIT AMMATTILAISEN TEKEMINÄ! Teemme kattoremontit, ulkoverhoukset ja muut rakennuspalvelut Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Pirkanmaan Kotiote on katto- ja julkisivuremontteihin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan joustavasti ja monipuolisesti niin Pirkanmaan ja Tampereen alueella kuin muuallakin Suomessa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös terassien rakentaminen, erilaiset pellitystyöt sekä esimerkiksi sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Lisätietoa Toteutamme kodin julkisivujen ja kattojen remontoinnit ammattitaidolla aina avaimet käteen -vaiheeseen asti. Valitessasi meidät, saat toimia samojen henkilöiden kanssa remonttisi alusta loppuun asti.

KATTOREMONTIT

Pirkanmaan Kotiote asentaa ja remontoi peltikattoja ja lukkosaumattuja peltikattoja takuutyönä alusta loppuun. Teemme kattoremontista aina kirjallisen sopimuksen, johon on sovittu kiinteä urakkahinta. Työvoimamme on kotimaista ja annamme asennustyöllemme 5 vuoden takuu.

- Pellitykset

- Kattoturvatuotteet

- Sadevesijärjestelmät

Ota yhteyttä, niin tulemme tekemään maksuttoman arviokäynnin kattosi nykyisestä kunnosta. Samalla laadimme tarjouksen mahdollisesta remontistasi.

ULKOVERHOUKSET

Puuverhous tuo talolle uutta ryhtiä.
Pirkanmaan Kotiote tekee julkisivuremontteja ja ulkoverhouksia Pirkanmaan ja koko Suomen alueella. Jos rakennuksessa on rungot, me hoidamme loput aina valmiiseen julkisivuun asti.

TERASSIT

Oma, tyylikäs terassi Pirkanmaan Kotiotteen avulla.
Palveluihimme kuuluu myös puisten terassien rakentaminen Pirkanmaan alueella ja muualla Suomessa. Suunnittele siis unelmiesi terassi, niin me toteutamme sen. Tarvittaessa voimme myös auttaa suunnitteluvaiheessa, jotta löydämme parhaan terassiratkaisun.

Tarkempaa tietoa yrityksestämme ja palveluistamme saat kotisivuiltamme! Ole yhteydessä - pyydä meiltä tarjous.

Yhteystiedot

Aluejohtaja
Kalle Huotari

010 322 3581

Myynti
Jussi Hinkalo

010 322 3580

Asennus
Marko Siitonen

010 322 3582


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus