:
Käyntiosoite Kaupinkatu 12
45130 KOUVOLA
Puhelin (05) 378 1660
Internet http://www.kouvolanautolasi.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1040196-7

Toimiala

Tuulilaseja

Kuvaus

Olemme tuulilaseihin erikoistunut autolasiliike, joka palvelee asiakkaitaan kattavasti yli 20 vuoden kokemuksella Kouvolan alueella ja sen ympäristössä. Sijaitsemme Kouvolan teollisuusalueella, lähellä Kouvolan Prismaa autoliikkeiden keskittymässä. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasiliike. Kuulumme sertifioituun valtakunnalliseen Pilkington Autoglass Service asennusliikeketjuun, joka takaa erityisen laadukkaat lasiratkaisut vaativiinkin tarpeisiin.

Lisätietoa Palvelumme kattavat tuulilasien korjaukset ja paikkaukset, raskaan kaluston tuulilasin vaihdot, auton peilien korjaukset, työkoneiden lasien korjaukset, tuulilasien turvaurien hionnat, tuulilasin kuntotestaukset, kiveniskeymien korjaukset, autolasien tummennukset, sekä turvaurat.

Toiminnassamme pyrimme laadukkaaseen ja ensiluokkaiseen työhön ja annamme laseille, sekä asennuksille vuoden takuun. Pidämme myös huolen siitä, että henkilökunnallamme on alan viimeisin tietotaito sekä laadukkaat laitteet asiakaskuntamme palvelemiseen.

Kun tarvitset tuulilasit, niihin liittyvät huollot ja korjaukset alan käytetyltä ammattilaiselta, ota meihin yhteyttä. Olemme alamme käytetty autolasiliike, jolta saat kaikki tarvitsemasi palvelut!

Meiltä löydät myös monipuolisen valikoiman, johon kuuluvat eri tuulilaseihin liittyvät tuotteet kuten Sikaflex-tuulilasiliiman ja Bosch tuulilasinpyyhkimien sulat.

Kauttamme saat Suntec - autolasien tummennukset ja tuulilasin korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Toimipisteemme sijaitsee Kotkassa.

Aukioloajat:
MA: 08:00–17:00
TI: 08:00–17:00
KE: 08:00–17:00
TO: 08:00–17:00
PE: 08:00–17:00
LA: Suljettu
SU: Suljettu
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus