:
Käyntiosoite Särkänsalmentie 178
21100 NAANTALI
Puhelin 075 326 6000
Internet http://www.kultarantaresort.fi/
Y-tunnus 2236964-2
Kauppakamarin jäsen MaRa ry:n jäsenToimiala

Golfkenttä, majoituspalveluja

Kuvaus

Naantalissa sijaitseva, upean saaristoluonnon ympäröimä Kultaranta Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen. Tunnelmalliset tilat, korkeatasoinen ravintola ja tyylikäs majoitus takaavat vieraidemme viihtyvyyden. Monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja virkistäytymiseen ovat osa elämyksellistä kokemusta. Tervetuloa nauttimaan saariston rauhasta ja yksilöllisestä palvelusta ympäri vuoden!

Lisätietoa Golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille!

Lennätä palloa Jan Sederholmin suunnittelemalla täysimittaisella pääkentällä tai hio taitoja par 2 - ja par 3 -harjoitusalueilla sekä lähipelialueella. Tekniikkaa voi ylläpitää myös talven aikana klubitalon golfsimulaattorilla. Golf Academyn kurssit ja yksityistunnit innostavat oppimaan ja kehittymään lajin parissa.

Hyvää oloa liikunnasta ja hemmottelusta

Kultarannassa on monta mahdollisuutta rentoutua sekä nauttia liikunnan ilosta. Kohota sykettä kuntosalilla tai monipuolisilla ryhmäliikuntatunneilla, ihaile saaristoa kanootista käsin tai pelaa ystävien kanssa kierros golfia aurinkoisella griinillä. Asiakkaidemme käytössä ovat myös perinteinen suomalainen sauna sekä turkkilainen höyrysauna.

Wellness-hoitolan ylelliset palvelut, rentoutustuolit sekä puhdistava suolahuonehoito antavat uutta energiaa ja hyvää oloa. Saatavilla myös lahjakortteja, jotta voit lahjoittaa rentouttavia elämyksiä läheisillesi.

Lähiruokaa kansainvälisin vaikuttein

Klubitalon tyylikkäässä ravintolassa yhdistyvät kansainvälinen ruoka, rento ilmapiiri ja huomaavainen palvelu. Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä luovuus ovat keittiömme kulmakiviä. Käytämme lähialueella tuotettuja raaka-aineita aina kun mahdollista.

Menumme tarjoaa mieleenpainuvia makuelämyksiä jokaiselle. Runsas aamiainen katetaan pöytään jo aamuvarhaisella, ja viikoittain vaihtuva lounaslista houkuttelee buffetpöydän ääreen päivittäin. Alusta pitäen valmistettuja annoksia täydentää korkealuokkainen viinivalikoima.

Valoisasta salista aukeavat upeat maisemat viheriölle ja taustalla siintävälle Saaristomerelle. Tervetuloa herkuttelemaan!

Kokoukset ja juhlat toiveidenne mukaan

Kultarannassa onnistuvat niin toiveiden mukaiset yritystilaisuudet kuin lämminhenkiset perhejuhlat. Tunnelmallisia tiloja on niin pienille kuin suurillekin seurueille. Toteutamme tapahtuman henkeen sopivan tarjoilun ja katamme pöytään kauniit sekä herkulliset annokset. Häikäisevät maisemat, tasokkaat puitteet sekä persoonallinen ja hyvä palvelu varmistavat vieraiden viihtyvyyden.

Tasokasta majoitusta merellisessä miljöössä

Kultarannassa yövyt rauhallisessa merimaisemassa, jossa mieli lepää ja keho rentoutuu.

Luhtihotellin ja lomahuoneistojen tilat ovat valoisia ja hyvin varusteltuja. Karun kauniin saaristoluonnon inspiroimat harmoniset sävyt, huolella valitut materiaalit ja skandinaavisen ajaton arkkitehtuuri sinetöivät täydellisen loman.

Ensimmäiset huoneistot ovat valmistuneet vuonna 2008 ja viimeiset hotellihuoneet syksyllä 2010. Kaikki majoitusrakennukset sijaitsevat parinsadan metrin säteellä klubirakennuksesta, jonne yövieraille katetaan runsas buffetaamiainen. Asukkaille on ilmainen pysäköintialue talojen ja klubirakennuksen edustalla.

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus