:
Käyntiosoite Microkatu 1
70210 KUOPIO
Postiosoite PL 1188
70211 KUOPIO
Puhelin (017) 266 8694
Faksi (017) 266 8692
Internet http://www.ykkostilit.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0861745-1

Toimiala

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Kuvaus

Kuopion Ykköstilit Oy on täyden palvelun Auktorisoitu tilitoimisto Kuopiossa. Asiakaskuntamme koostuu aina yhden miehen yhtiöstä keskikokoisiin noin 100 henkilöä työllistäviin yhtiöihin ja konserneihin sekä Suomessa että ulkomailla. Olemme avanneet Toimiston myös Iisalmeen, osoitteessa Pohjolankatu 10 (sisäänkäynti Kirkkopuistonkadun puolelta). Soita ja kysy lisää!

Lisätietoa Kuopion Ykköstilit Oy on auktorisoitu v. 1991 perustettu tilitoimisto, joka on myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen. Henkilökuntamme kuuluu tällä hetkellä 17 asiantuntijaa joista kolmella on KLT-pätevyys. Henkilökuntamme ovat alansa ammattilaisia - ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella ja ajantasatiedon päivityksillä! Noudatamme hyvää tilitoimistotapaa kaikessa toiminnassamme.

Palvelemme peruskirjanpidon sekä verotusasioiden lisäksi myös muissa yrityksen liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Lisäpalveluitamme ovat mm. taloushallinnon osa-alueiden täydelliseen ja osittaiseen ulkoistamiseen ja työnjaon suunnitteluun liittyvät ratkaisut ja asiantuntijapalvelut.

Tarjoamme yrityksille tärkeän informaation ja toimivan työnjaon luontiin tarvittavat työvälineet. Kehitämme myös taitoa lukea yrityksen talousraportteja.

Pk-sektorin yritykset tarvitsevat tänä päivänä saman tiedon kuin aikaisemmin suuret yhtiöt – nyt myös pk-sektorille on tarjolla välineitä ja asiantuntemusta tämän informaation aikaansaamiseksi meiltä. Asiakaskuntamme koostuu aina yhden miehen yhtiöstä keskikokoisiin yli 100 henkilöä työllistäviin yhtiöihin ja konserneihin sekä Suomessa että ulkomailla, joista suurin kv.asiakkaamme työllistää 26 000 palkansaajaa! Alueellisesti asiakaskuntamme sektori kattaa alueen Sodankylä-Helsinki-Turku ja asiakkaidemme konsernien kautta yhtiöiden kotipaikkojen kautta maanosat Lähi-Itä, lähes kaikki Euroopan maat, Aasia ja Afrikka.

Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti ja se on merkki siitä, että yrityksemme on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimpana olemme mukana luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään.

V. 2011 alusta alkaen myös taloyhtiöiden kokonaisvaltaiset isännöintipalvelut ja niihin liittyvät taloushallintopalvelut asiantuntemuksella ja vankalla ammatti-taidolla Isännöinti- ja Taloushallintopalvelu Ykkönen -aputoiminimellämme. Kysy lisää!

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Aino Valta-Rönkkö

(017) 266 8693

Iisalmen toimiston vastaava
Teija Halttunen

0400 316 686

Partner, Digitaaliset palvelut
Juha-Mikael Rönkkö

(017) 266 8698


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus