:
Käyntiosoite Koivistonkyläntie 74
61310 PANTTILA
Puhelin (06) 453 5000
040 136 3014
Internet http://www.kulolumieste.com
Sähköposti
Y-tunnus 2223117-6
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Kattotuotteita, lumiesteitä

Kuvaus

Kulo Lumiesteet - kirkkaita polykarbonaatista valettuja lumiesteitä. Polykarbonaattinen lumieste on UV-stabiloitu ja säänkestävä. Kulo lumiesteet ovat kirkkaita ja huomaamattomampia kuin tavalliset esteet. Kulo lumiesteiden tehokkuus syntyy siksakasennussysteemistä, joka sitoo lumet ja jäät ympärilleen eri tavalla kuin perinteiset esteet. Lumiesteiden asennus ympäri Suomen. Katso myös lähin jälleenmyyjäsi verkkosivuiltamme.

Lisätietoa Svenska hemsidor: http://www.kulsnorasskydd.com/

Etsimme uusia jälleenmyyjiä ja esittelytaloja pohjoismaista

Jälleenmyyjät verkkoisvuillamme
http://www.kulolumieste.com/index.php?si=jmyyjat

MIKSI KANNATTAA ASENTAA KULO LUMIESTEET?

Turvallisuus:
• Lumiesteet suojaavat ihmisiä, eläimiä, autoja, sadevesijärjestelmiä ja istutuksia katolta tippuvalta lumelta. Joskus putoavan lumen mukana lähtee irti myös palotikkaat. Usein putoava lumi vääntää sadevesikouruja ja jos sitä ei heti korjata, kevään sadevedet valuvat välikattoon. Tästä voi aiheutua huomattavia korjauskustannuksia.

Kestävät ja huomaamattomat:
• Polykarbonaatti on erittäin kestävää materiaalia ja lisäksi läpinäkyvää. Lumiesteet luovat siis turvallisuutta ilman että pihapiirisi ulkonäkö kärsii.

Katto kyllä kestää..:
• Toisin kuin mediassa on kerrottu, omakotitalot ja muut asuinrakennukset kestävät kyllä valtaviakin lumikuormia, eikä lunta tarvitse tiputtaa katolta pois. Valitettavasti media usein uutisoi synnyttäen virheellistä kuvaa. Useimmiten on kyseessä rakennusvirhe, mikäli katto ei kestä lumimassoja. Urakalla tehdyt isot hallit ja rakennusten valvonta jos ovat kohdallaan, kestävät katot kyllä. Omakotitalojen katot ovat pieniä ja kestäviä, varsinkin talopaketit tehdään kestäviksi, koska talotehdas ei aina taloa tehdessään tiedä kuinka lumiselle alueelle talo pystytetään.

..mutta lunta saa silti pudottaa:
• Polykarbonaatti lumiesteet ovat n. 5cm korkeita ja useista muista lumiestetyypeistä poiketen mahdollistavat paremmin lumen poiston katoilta. Lunta pudotettaessa emme kuitenkaan suosittele poistamaan lunta kokonaan katolta, vaan katolle on hyvä jättä noin 10 - 15 cm kerros lunta.

Yhteystiedot

Kulon Posti-, tukku-, ja vähittäismyynti
Markku Huhta-Koivisto

(06) 453 5000
040 136 3014

Kulo polykarbonaattilumiesteet
Uusi Hansa Oy - Kulo Lumieste

040 136 3014


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus