Käyntiosoite Yhteistyönkatu 13
53300 LAPPEENRANTA
Puhelin 020 161 3300
Faksi 020 161 3350
Internet http://www.laitex.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0634322-3

Toimiala

Kuljetinlaitteita

Kuvaus

Laitex Oy on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä ratkaisuja prosessiteollisuuden materiaalinsiirron ja –käsittelyn tarpeisiin globaalisti. Lähtökohta on aina asiakas, jonka yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen sekä joustava ja nopea palvelu yhdistettynä tiukkaan laadunvalvontaan takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Lisätietoa Suunnitteluosastomme ratkaisee haasteellisia materiaalinkäsittelyongelmia päivittäin. Selvitämme asiakkaan tarpeet sekä tuotteiden tekniset ja laadulliset vaatimukset ja sovellamme niihin korkealaatuisia, turvallisuusvaatimukset täyttäviä perustuotteitamme. Näin lopputuloksena syntyy asiakkaan yksilöllisiin vaatimuksiin sopiva, kestävä tuote tai järjestelmä.Korkean laadun takaavat kokemus, tiukka laadunvalvonta ja korkeatasoinen suomalainen suunnittelu- ja konepajaosaaminen.

Konepajamme valmistaa halutut tuotteet ja kokonaisuudet kustannustehokkaasti korkealaatuisista materiaaleista. Uusinvestointihankkeiden lisäksi hoidamme myös asiakkaiden laiteuusinnat – ja modernisoinnit, joilla esim. tuotannon tehostaminen ja tuotantokapasiteetin nostaminen onnistuvat.

Kerro meille ongelmasi, me suunnittelemme ja valmistamme siihen tarvittavan luotettavan ratkaisun.

Lisäksi palvelemme asiakkaitamme kuljetinlaitteiden korjaus- ja huoltotöissä. Teemme myös kestäviä keraamisia, metallikalibri- ja erilaisia muovipinnoitteita sekä uusinvestointien, että korjaustöiden yhteydessä.

Yhteystiedot

Johtaja, Myynti ja markkinointi
Kari Suvanen

020 161 3340

 

Myyntipäällikkö
Jani Tuukkanen

020 161 3328