:
Käyntiosoite Puurtajankatu 28 D
04440 JÄRVENPÄÄ
Puhelin (09) 283 383
Internet http://www.markkinointimalkavuori.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0678461-9


Toimiala

Toimitilakalusteita, myymäläkalusteita

Kuvaus

Markkinointi Malkavuori Oy - Kotimaisia korkealaatuisia myymäläkalusteita myyvä yritys Järvenpään Nummenkylässä. Kauttamme laadukkaat, kotimaiset myymäläkalusteet isoihin ja pieniin myymälöihin kaikkialle Suomeen. Myymme metallilankakoreja ja muita metallikalusteita, kuten massapöytiä, massakoreja, erikoislavoja, myymälätelineitä, kukkakalusteita, ulkomainostelineitä sekä kylmäkalusteisiin sopivia koreja ja häkkejä. Kalusteet saatavana konseptiin sopivissa pulverimaalatuissa sävyissä.

Lisätietoa Yrityksen perustivat Sirkka ja Raine Malkavuori vuonna 1987. Talvella 2003 Malkavuorten siirryttyä eläkkeelle yrityksen vetovuoroon siirtyivät jo pitkään alalla toimineet Anne ja Erkki Aho. Toiminta on jatkunut uusien yrittäjien johdolla entiseen tapaan.

Myymme metallikalusteita ja –lankakoreja lähinnä vähittäiskaupalle. Toiminta-ajatuksemme on palvella isoja ja pieniä myymälöitä luotettavasti ja joustavasti. Osa vakiotuotteistamme löytyy suoraan varastosta, mutta toimitamme tuote-eriä myös tilausten perusteella. Tuotekehittelyssä olemme kulkeneet edelläkävijöinä saaden korvaamatonta asiantuntija-apua kaupan henkilöstöltä.

Valikoimastamme löydät myymäläkalusteet esillepanoa edistämään. Myymme kaikki tarvitsemasi myymäläkalusteet myyntikorista myyntipöytään. Tuotteiden asettelu on tärkeää myynnin kannalta. Oikeanlaiset myymäläkalusteet edistävät myyntiä ja luovat liikkeeseesi haluamasi ympäristön.

www.markkinointimalkavuori.fi

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Erkki Aho

(09) 283 383

 

Hallinto - Laskutus - Myynti
Anne Aho

(09) 283 383
0500 463 813


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus