:
Käyntiosoite Takatie 6
90440 KEMPELE
Puhelin 0400 683 891
Faksi (08) 881 1661
Internet http://www.masijet.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0908833-6
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Pakkausten valmistaja, pakkaussuunnittelua

Kuvaus

MasiJet on varteenotettava kumppani tuotantoketjuusi, kun tarvitset kuljetukseen oikean, kestävän ja toimivan pakkauksen. Pakkaamme tuotteesi tehokkaasti, helposti, turvallisesti ja tyylikkäästi, mieluiten kierrätettävään materiaaliin. Suunnittelemme, testaamme ja valmistamme tuotteemme räätälöitynä ratkaisuna asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin. Teemme pakkauksenne suunnittelusta toteutukseen. Toimialue: Koko Suomi; Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu.

Lisätietoa OmaPACK – Optimally Manufactured Apparatus Packaging

Räätälöity pakkausratkaisu asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Emme tyydy standardeihin. Siksi OmaPack on paras pakkausratkaisu asiakkaan tuotteelle. Se suojaa ja on edustava sekä taloudellinen. Sitä on helppo käyttää ja vaivaton kierrättää.

Kun pakkausmateriaalit optimoidaan tuotteelle, ne tehdään myös helpoiksi käyttää ja varastoida. Pakkaus tuotteen ympärillä näkyy logistisen ketjun aikana, siksi pakkauksen ulkoasu on tärkeä. Pakkauksen sisällä tuoteen täytyy matkustaa turvallisesti, mutta sielläkin arvonsa mukaisesti. Kunnolla suojattu lähetys tekee hyvän vaikutuksen ja tuote saapuu ehyenä. Me ymmärrämme räätälöidyn, turvallisen ja hyvännäköisen pakkauksen merkityksen yrityksesi maineelle. Me teemme pakkauksenne suunnittelusta toteutukseen. Sitä on OmaPack.

Teemme myös korkeapainevesileikkausta kustannustehokkaasti useille materiaaleille Oulun talousalueelle ja kauemmas.
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus