:
Käyntiosoite Rekkatie 3 (Mikonleikkipaikka)
80100 JOENSUU
Lukkotie
3B (Vuokrauspalvelut/varasto)
Puhelin 044 594 6684
Internet http://www.mikonpomppulinnat.com
Sähköposti
Y-tunnus 2144058-2

Toimiala

Viihdepalveluja, huvilaitteita

Kuvaus

KAIKKI POMPPIMAAN! Meillä on 20 erilaista pomppulinnaa, joita voitte vuokrata tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Meiltä myös laaja valikoima muita erilaisia viihdelaitteita, esim rodeohärkä, sumopainipuvut, hattara- sekä popcorn-kone, jotka kuljetan ympäri Suomen tapahtumiinne viihdyttämään. Joensuussa sijaitseva Mikonleikkipaikka on juhlapaikka KAIKENIKÄISILLE, jotka haluavat arkeen tai juhlaan jotain uutta ja mukavaa koettavaa. Tehdään työtä huvin vuoksi, joten soita meille kun huvittaa

Lisätietoa Mikonpomppulinnat on vuonna 2007 perustettu viihdelaitteiden vuokraustoimintaan erikoistunut yritys. Toimimme Joensuussa ja olemme valmiita palvelemaan myös kaikkialla Suomessa. Asiakkainamme ovat niin yksityiset, yhdistykset kuin yrityksetkin.

LASTEN POMPPULINNASYNTTÄREILLÄ pääset kokeilemaan kavereiden kanssa vaikkapa juoksubenjiä tai seikkailuratapomppulinnaa liukumäellä, pelle-pomppulinnaa, ilmakiekkopeliä sekä nopeustestipelejä, ja saat vielä suun makeaksi hattaralla.


Oletko järjestämässä POLTTAREITA, TYKYPÄIVÄÄ, PIKKUJOULUJA tai ILLANVIETTOA? Vietä hulvaton ilta ja haasta kaverisi rodeohärällä ratsastamaan, juoksubenjiin, sumopainiin ja muihin hauskoihin otteluihin.

Katso kuvat ja lisää laitteista kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Mikko Härkönen

044 594 6684

 

Paavo Väätänen

046 574 7416

 


Internetsivut

Facebook Mikon Pomppulinnat Facebookissa

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus