:
Käyntiosoite Koppanantie 18
95440 TORNIO
Postiosoite Koppanantie 18
95440 TORNIO
Puhelin +358 40 546 2948
Internet http://www.muurausjalaattatyo.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0506055-5


Toimiala

Muurausta, uunien muurausta, laatoitustöitä, saneerauskorjausta, kylpyhuoneremontteja

Kuvaus

Muurausrakentamisen vahva ammattilainen jo 40 vuoden kokemuksella. Korjaamme tulisijat ja uunit, suunnittelemme takat, uunit, savupiiput ja palomuurit. Tulisijojen muuraus, kylpyhuoneen laatoitustyöt, vanhojen tulisijojen ja piippujen korjaustyöt. Pesuhuoneremontit, muuraustyöt, laattamyynti, laatoituksen suunnittelu, vedeneristystyöt. Voitte hyödyntää kotitalousvähennyksen remonttiinne. Myymälässämme uunimallit, laattamallit ja tiilimallit. Palvelemme yritysasiakkaat ja kotitaloudet. Tervetuloa

Lisätietoa Myymälän aukioloajat. Avoinna ma-pe 9-17. Lauantaisin sopimuksen mukaan. Palvelemme Tornion, Haaparannan, Kemin, Oulun, Lapin ja Norrbottenin läänissä.
Ota rakennuspiirustukset mukaan. Tai soita ja sovi rauhallinen suunnitteluaika, puhelin 0405462948.

Me teemme Conturoita sinulle, joka arvostat hyvää muotoilua, nerokkaita toimintoja ja valinnan vapautta. Siksi Conturoista on saatavana monia erilaisia versioita: vapaasti seisovia takkoja, tulipesiä ja kaakeliuuneja. Me teemme tulisijoja sinulle, joka teet valintasi järjellä ja sydämellä.

Muuratuista tulisijoista on jo vuosikymmenten ajan saatu myönteisiä käyttökokemuksia. Muuratun tulisijan hyviä ominaisuuksia ovat suuri lämmönvarauskyky, alhainen pintalämpötila, pitkä lämmönluovutus ja puhdas palaminen. Muurattu tulisija on yksilöllinen ja voit rakentaa sen omien toiveiden mukaan.

Puupihi on Warma-uunien kehittämä ja patentoima uuden sukupolven palotekniikka, joka nimensä mukaisesti minimoi lämmittämiseen tarvittavan puu- tai pellettimäärän. Puuta kuluu jopa puolet vähemmän kun perinteisessä tulisijassa ja samalla vähenevät palamisesta aiheutuvat päästöt. Jokainen varaava Warma-uuni on varustettu Puupihi-palotekniikalla. Puupihi tulisijojen hyötysuhde on korkea, jopa 92 %.

Makuja on erilaisia. Toiset haluavat modernia ja erilaista. Toiset kaipaavat taas tuttua ja perinteistä. Onneksi voimme valita. Sama koskee takkojamme. Nykyaikaiset puhtaasti polttavat Nordpeis-takat kootaan ja sovitetaan useimmiten niin, että takasta tulee ainutlaatuinen. Nordpeis auttaa tässä laajalla valikoimalla erilaisia puutiloja, penkkejä, erivärisiä luukkuja, erimallisia ja -värisiä edustoja. Takka ei ole enää pelkkä lämmönlähde, vaan myös kaunis sisustusesine. Me tarjoamme mahdollisuuden, tee sinä nyt valintasi.

Rakennnetaan sinunkin kotiisi lämmin sydän !
Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

Muuraustyö, Kylpyhuoneremontti, Piipun korjaus, Laattatyö, Tulisijan korjaus, Vedeneristys

Edustamme tuotteita

Kaakeliuuni, Contura, Kiertoilmatakka, Takkasydän, Hissiluukullinen takkasydän, Nordpeis

Edustamme tuotemerkkejä

Warma-uunit, Puupihi, Tiileri

Valmistamme

Leivinuuni, Piippu, Muurattu tulisija, Puuhella, Takkaleivinuuni, Takka, Tulisija, Varaava takka

Käyttämämme materiaali on

Tiili

Aihepiiri

Sisustaminen

Toimimme alueilla Oulu, Keminmaa, Tornio, Rovaniemi, Kemi
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus