:
Käyntiosoite Ajokinkuja 3
33800 TAMPERE
Puhelin (03) 252 1290
Internet http://www.loytoliiteri.fi
Y-tunnus 0153634-1
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Tavaratalo, vähittäismyyntiä, kaupat

Kuvaus

Nekalan Löytöliiteri on erilainen elämys. Tavaratalomme on entinen varasto, jossa riittää kokoa ja korkeutta. Pitkät käytävämme ovat yrityksen nimen mukaisesti täynnä mitä monipuolisempia löytöjä. Valikoimamme käsittää jopa 40000 erilaista tuotetta, josta löytyy kaikkea kotiin, pihalle ja vapaa-aikaan sekä huippuhalpoja tuote-eriä ja UNIIKKEJA MALLIKAPPALEITA. Nekalan Löytöliiteri on erilainen elämys, joka on itse koettava ja nähtävä.

Lisätietoa Löytöliiteri Klubi on perustettu myymälämme syntymäpäivien kunniaksi

Kiittääksemme asiakkaitamme 25 yhteisestä vuodesta perustimme Löytöliiteriin oman Klubin! Klubin jäsenenä saat vain klubilaisille suunnattuja huipputarjouksia! Tarjoukset tulevat kätevästi suoraan kännykkääsi ja mikä parasta; et tarvitse uutta jäsenkorttia! Klubitunnuksena toimii rekisteröitymisesi jälkeen oma gsm –numerosi.

Liittymistä ei kannata epäröidä sillä Klubin jäsenenä saat uskomattoman liittymistarjouksen! Liittyminen ei myöskään maksa mitään! Ainoa edellytys Klubin jäsenyydelle on täysi-ikäisyys (alle 18–vuotiaat huoltajan suostumuksella). Klubi jäsenyyttä ei voi yhdistää muihin korttialennuksiin.

Nekalan Löytöliiterin Klubin jäsenenä:
- Saat kuukausittain rahanarvoisen tekstiviestitarjouksen kätevästi suoraan kännykkääsi!
- Myös muita yllätysetuja!
- Pääset alennusostoksille ennen muita!
- Uskomaton liittymistarjous!
- Liittyminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista!
- Et tarvitse uutta jäsenkorttia; rekisteröitymisen jälkeen Klubin jäsentunnuksena toimii puhelinnumerosi!

Klubiin liittyminen on helppo, nopeaa ja ilmaista; lähetä tekstiviesti ”Liiteri” numeroon 18288 ja saat jo seuraavan Klubi –tarjouksen kätevästi suoraan kännykkääsi!
Lisätietoa Klubista sekä Klubin ehdot löydät myymälästämme

Nekalan Löytöliiteri on maahantuonti- ja tukkuliike Tammer-Tukun vähittäismyymälä. Tästä syystä Löytöliiterissä on tarjolla poikkeuksellisen monipuolinen ja runsas tuotevalikoima, huippuhalpoja tuote-eriä sekä uniikkeja, yksittäisiä mallikappaleita. Mallikappaleet sijaitsevat Löytöliiterin Keskustorilla.

AUKIOLOAJAT:

Palvelemme arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–16.

Toimipaikat

Nekalan Löytöliiteri

Ajokinkuja 3

33800

TAMPERE

Tammer-Tukku Oy - Pikatukku Tampere

Kuokkamaantie 6

33800

TAMPERE


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus