:
Käyntiosoite Sorosentie 138
91100 II
Postiosoite Sorosentie 138
91100 II
Puhelin 0400 359 205
Internet http://www.anitas.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2326657-3

Toimiala

Vihersuunnittelija, pihasuunnittelua

Kuvaus

Piha- ja Vihersuunnittelu AnitaS on pihojen ja viheralueiden suunnitteluun, erikoishoitoon, neuvontaan sekä rakentamisen valvontaan keskittyvä yritys. Suunnittelen pihanne perennapenkin tai osa-alueen, koko pihan tai taloyhtiön piha-alueen kokonaisuudessaan. Tavoitteena aina yksilöllinen piha jossa viihdytään. Toimin Koko Suomessa, erityisesti Pohjois-Suomessa: mm. Oulu, Kempele, Oulunsalo, Tyrnävä, Liminka, Haukipudas, Muhos, Raahe, Pattijoki, Kalajoki, Kuusamo, Kemi, Tornio, Rovaniemi.

Lisätietoa Olen suunnitellut lukuisia kerros- ja rivitalopihoja, omakotitalopihoja, yksittäisiä rivitalopihoja ja mökkipihoja.
Käytössäni on suunnitteluohjelma VectorWorks 2010, joka mahdollistaa paitsi yksilöllisen suunnitelman ja leikkauskuvien toteuttamisen myös 3D mallinnuksen halutessanne.

Yhteystiedot

Maisemasuunnitteluhortonomi AMK
Anita Simi

0400 359 205


Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

pihan hoitotöitä, pihanhoitosuunnitelmat, pihan saneeraus, pihasuunnittelu, pihan stailaus, puutarhaneuvonta, pihatöiden valvontaa, pihasaneeraus, piharakentaminen, pihavalaistuksen suunnittelu, puutarhasuunnittelu, piharakentamista

Toimimme alueilla Oulu, Tornio, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Haukipudas, Rovaniemi, Kuusamo, Raahe, Kemi
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus