:
Käyntiosoite Kiilakiventie 1
90250 OULU
Puhelin 020 464 8411
040 563 6587
Internet http://www.storaensometsa.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1039050-8

Toimiala

Metsäpalveluita, puun ostoja

Kuvaus

Stora Enso on maailman johtava vastuullinen metsäteollisuusyritys. Tarjoamme asiakkaillemme uusiutuviin raaka-aineisiin perustuvia ratkaisuja. Tuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisen sekä hiilijalanjäljeltään pienemmän vaihtoehdon monille kilpaileville tuotteille, jotka on valmistettu uusiutumattomista materiaaleista.Puulla on nyt hyvä kysyntä. Hyödynnä tilanne ja tee puukaupat. Puukauppa kannatta ympäri vuoden.

Lisätietoa Metsäneuvontamme perustuu aina metsänhoitosuosituksiin ja käytännön kokemuksiin hyvästä metsänhoidosta. Toimenpide-ehdotuksemme noudattavat metsälainsäädäntöä ja PEFC-metsäsertifioinnin vaatimuksia. Metsänomistajan taloudelliset tavoitteet vaikuttavat myös siihen kuinka metsää tulisi hoitaa. Noudattamalla metsänhoitosuosituksia saat metsästäsi myös hyvän tuoton.

Stora Enso noudattaa hakkuissa yksilöidyn luonnonhoitosopimuksen mukaisesti säädettyjä ohjeita ja vaatimuksia. Tuemme kestävää metsänhoitoa ja edistämme sertifiointia puunhankinnassa. Käytämme myös puun alkuperän jäljitettävyysjärjestelmiä varmistaaksemme, että puu on peräisin laillisista ja hyväksyttävistä lähteistä.

Mitkä ovat metsätaloutesi tavoitteet? Taloudellinen turva, virkistys, luontoelämykset vai kaikki nämä yhdessä? Stora Enson metsäpalvelut perustuvat aina metsänomistajan tarpeisiin. Onnistuneen lopputuloksen takana on huolellinen suunnittelu. Ja kun metsätaloudellasi on selkeät tavoitteet, on toimenpiteiden valintakin helppoa.

Yhteystiedot

Hankintaesimies Kiiminki, Oulu
Esko Hyttinen

040 563 6587


Toimipaikat

Stora Enso Oyj - Metsä, Oulun Tiimi

Kiilakiventie 1

90250

OULU

Stora Enso - Metsä, Kuhmon Hankintatoimisto

Koulukatu 14

88900

KUHMO

Stora Enso Metsä

Syväyksenkatu 1 B 16

89600

SUOMUSSALMI


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus