:
Käyntiosoite Klubitie 1
73310 TAHKOVUORI
Puhelin 044 555 7450
Internet http://www.tahkogolf.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1474247-8


Toimiala

Golfkenttä, urheilutoimintaa

Kuvaus

Lyömättömät golfelämykset kahdella täysi-mittaisella kentällä odottavat kokijoitaan – tavallista upeampaa postikorttia muistuttavissa maisemissa.

Lisätietoa TAHKO OLD COURSE

Tahkon 18-väyläinen OldCourse -golfkenttä harjoitusalueineen on kiistatta yksi Suomen kauneimpia ja pelaajaystävällisempiä golfkenttiä. Tahko OldCourse on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Golfkeskus soveltuu monipuolisuudessaan erinomaisesti myös vieraspelaajille, sillä kaikki lomailevan golfpelaajan tarvitsemat palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kentältä.

Vuonna 2000 valmistuneen golfkentän peliväylistä osa sijoittuu aivan Syvärinjärven rantojen tuntumaan, mikä lisää mukavasti pelin mielenkiintoa. Ensimmäiset yhdeksän väylää pelataan vaihtelevassa maastossa, jossa on sopivasti puustoa, puiston tuntua ja vesistöjä. Hetken virkistäytyminen golfklubilla ja toiset yhdeksän väylää, takaysillä on sopivasti korkeuseroa ja edelleen riittävästi rantaviivaa sekä upeita järvi- ja rinnenäkymiä. Kierros loppuu golfklubille, josta löytyy ravintola, sauna ja klubipalvelu

TAHKO NEW COURSE

Vuonna 2008 valmistunut 18-väyläinen Tahko New Course -golfkenttä sijaitsee Syvärinjärven läheisyydessä olevalla Golden Resort huvila-alueella, josta löytyvät kaikki golfarin kaipaamat palvelut laajasta harjoitusalueesta monipuolisiin klubipalveluihin.

New Course ja Old Course -kentät poikkeavat pelattavuudeltaan selvästi toisistaan. New Course -kentän väylät kaartelevat alueelle rakennettujen vesistöjen ja vaihtelevan metsistön reunoilla. New Course –kentän korkeuserot, vesistöt ja kapeammat väylät lisäävät peliin mielenkiintoa, joskin vaativat pelaajilta huomattavasti enemmän tarkkuutta kuin mitä on totuttu vanhalla kentällä.

Toimipaikat

Tahko Golf Club Oy

Klubitie 1

73310

TAHKOVUORI


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus