:
Käyntiosoite Leipäläntie 1
20300 TURKU
Hallimestarinkatu
9, Kaarina
Puhelin (02) 251 5253
Internet http://www.tiliseno.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0963728-6
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, taloushallintoa

Kuvaus

Yrittäjä, olemme tukenasi luotettavasti ja joustavasti, olipa yrityksesi pieni tai suuri - haluamme tarjota Sinulle turvallista, osaavaa ja monipuolista tilitoimistopalvelua. Hoidamme taloushallinnon puolestasi. Voimme myös räätälöidä Sinulle sopivan sähköisen palvelupaketin tarpeidesi mukaan, käytössämme on mm Fivaldi, Heeros, eTasku ja Procountor-ohjelmat. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja toimivat esim seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Kaarina, Lieto, Piikkiö, Raisio, Rusko, Vahto, Masku.

Lisätietoa Tili-Senosta saat ihmisläheistä, henkilökohtaista ja asiantuntevaa kirjanpitopalvelua.

Kirjanpito ei ole ainoastaan numeroita. Meille on tärkeää yhdistää työhön myös inhimillinen ja elämänmakuinen näkökulma. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa tukien ja neuvoen kaikissa yrityksen tienhaaroissa. Meitä on helppo lähestyä kaikissa yrittäjyyttä koskevissa asioissa.

Toimistomme ovat Turussa sekä Kaarinassa ja sinulla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka kanssa on helppo asioida ja käydä yrityksesi asioita läpi.
Kirjanpitopaketti muokataan sinun omien tarpeidesi mukaan.

Meiltä saat edullisen peruspaketin, jos se riittää tarpeisiisi. Yrityksen kasvaessa saatat tarvita yksilöllisemmän ja laajemman juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan rakennetun kokonaisuuden.
Yrityskehityspakettimme antavat tukevan pohjan yrittäjälle, etkä jää yksin vaan olemme mukanasi kaikissa yrityksen muutoksissa ja opit itse lukemaan yrityksesi tilannetta ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin.

Yli 350 asiakkaamme joukossa on yrityksiä hyvin erilaisilta aloilta mm. ravintoloita, korjaamoita, kaupanalan yrityksiä, painoalan- ja mainosalan yrityksiä, tietotekniikkayrityksiä, rakennusliikkeitä, kultaseppiä, puuseppiä, kampaamoja, kauneushoitoloita, optisen alan liikkeitä, metallipajoja, asennus- ja sähköliikkeitä, terveydenhuoltoalanyrityksiä, terapeutteja, kotipalveluyrityksiä, rahoitus- ja arvopaperiyrityksiä, maatalousyrittäjiä, kuljetusliikkeitä, taksiyrittäjiä jne.

Yli 20 toimintavuoden aikana on ehtinyt kertyä kokemusta hyvin monelta alalta.

• Ota rohkeasti yhteyttä: www.tiliseno.fi/yhteystiedot

• Tutustu palveluihimme: www.tiliseno.fi/palvelut

Yhteystiedot

Tili - Seno Oy
Vaihde

(02) 251 5253
0400 511 511


Internetsivut

Facebook Tili-Seno Oy Facebookissa

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus