Äänentoistopalveluita

äänentoistopalvelu · äänentoistopalvelut · äänentoistopalveluja · äänentoistopalveluita

Hakuehdolla äänentoistopalveluita löytyi yhteensä 68 yritystä. Tulokset 1—20:

 

MBP Production VALKEAKOSKI

Sähkötöitä

Kauttamme antenniasennukset sekä myynti ja huolto. Murtohälytin suunnittelu ja asennukset.

Hakusana:äänentoistopalveluja
 
 

Dimmercity Light & Sound Oy HELSINKI

äänentoistopalveluja

Dimmercity Light & Sound Oy on vantaalainen valaistus- ja äänentoistoalan palveluita tuottava yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumaasi valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan, esiintymislavat ja erikoistehosteet yli 10 vuoden kokemuksella. Vuokraamme myös alan kalustoa tarvittaessa paikan päälle kuljetettuna ja asennettuna. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta yritys-, yleisö-, tai yksityistilaisuudesta, ota yhteyttä niin varmistamme tapahtumasi onnistumisen!

Palvelu:äänentoistopalvelut
 
 

Musiikkiliike Piano Jylhä MUURAME

Musiikkiliike, verkkokauppaa

Piano Jylhä on harjoittanut pianokauppaa ja soitinkauppaa vuodesta 1965. Periaatteenamme on sukupolvien ajan ollut reilu kaupankäynti. Soittimet, musiikkilaitteet ja tarvikkeet musiikin harrastukseen sekä käytetyt musiikkisoittimet. Keski-Suomen suurin rumpuvalikoima. Avasimme nyt uudet verkkosivut! Paljon tuotemerkkejä: Marshall, Yamaha, Tama-, Pearl - rumpusetit, Carvin vahvistimet, Ibanez kitarat ja kitaravahvistimet, Stagg symbaalit, Roland sähköpianot, syntetisoijat ja sähkörumpusetit.

Palvelu:äänentoistopalvelut
 
 

Dise-Tech TURKU

äänentoistopalveluja

Dise-Tech palaa halusta tehdä juuri sinun tilaisuudestasi ikimuistoisen! Oli kyseessä sitten disko, yritysjuhla, häät, syntymäpäivät tai näytös, toimitamme paikan päälle valaistus- ja äänentoistolaitteiston jokaisen kukkaroon sopivilla hinnoilla. Suunnittelemme ja asennamme myös kiinteän äänentoiston ja valaistuksen eri tiloihin. Vuosien saatossa teatterit, kuorot, seurakunnat, liikeyritykset ja kymmenet muut ovat luottaneet meihin. Asiakkaan tyytyväisyys on aina ensisijalla! Pyydä tarjousta!

 
 

Rokkiloota Solutions Oy TAMPERE

Tapahtumien järjestäjä, av-laitteita, äänentoistolaitteita

Olemme vuodesta 2008 asti toiminut äänentoisto- ja tapahtumatekniikka-alan yritys. Rokkiloota Solutions Oy tarjoaa laadukkaita teknisiä palveluja tapahtumatuotantojen ja kiertueiden muodossa asiakkailleen. Pystymme toteuttamaan tapahtumia aina pienistä puhetilaisuuksista tuhansien ihmisten festivaalitapahtumiin. Kalustomme on laadukasta ja seuraamme kehittyvää alaamme pitääksemme toimintamme nykyaikaisena ja hyvin palvelevana. Kauttamme myös esiintymislavat ja kuljetusceisit.

Palvelu:äänentoistopalvelut
 
 

Suomen Esitystekniikka Oy PORI

SUOMEN ESITYSTEKNIIKKA OY toimii kahdella paikkakunnalla Porissa ja Jyväskylässä. Ammattitaitoinen ja luotettava palvelu on taannut tyytyväiset asiakassuhteet. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Vuokraamme dataprojektorit - videotykit - valkokankaat -näytöt. - Myynti- asennus- suunnittelupalvelu - Äänentoisto- valaistuspalvelu - Siirrettävä esiintymislava- Mobilelava - Tietokone näyttöjen vuokrausta esim. messuille ym yleisö tapahtumiin. - Suunnittelupalvelu

Palvelu:äänentoistopalvelut
 
 

Finn Screen Light Oy

Av-alan liike, av-laitteita, av-tarvikkeita, mediapalveluja, av-laitteiden huoltoa, äänituotantoa, av-suunnittelua

Toimintamme pitää sisällään elokuvalaitteiden ja äänentoistolaitteiden maahantuonnin, myynnin, asennuksen sekä huollon. Kauttamme monipuoliset av-kalustot kongressitiloihin, elokuvateattereihin sekä auditoriotiloihin. Äänentoistopalvelut elokuvateattereille, julkisiin tiloihin ja yrityksille. Toiminta-aluettamme on koko Suomi. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! Yhteydenotot: Osmo Peltonen 0500 672 590

Palvelu:äänentoistopalvelut
 
 

KK Sound And Light Service KARKKILA

äänentoistopalveluja

KK Sound And Light Service on ääni- ja valopalvelu, joka myy ja vuokraa äänentoisto- ja valaisulaitteistoa. Palveluun sisältyy myös asennus, huolto ja ohjelmapalvelut.

 

Muuta hakua

Äänentoistopalveluita:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.