Öljysäiliöhuollot

öljysäiliöhuolto · öljysäiliöhuollot · öljysäiliöhuoltoja

Hakuehdolla öljysäiliöhuollot löytyi yhteensä 11 yritystä.

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä, teollisuusmaalausta, säiliöhuoltoa

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:öljysäiliöhuollot
 

Viialan Vesi ja Lämpö Oy - Tarkastus-Expertit AKAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja, LVI-asennusta, öljysäiliöhuolto

Viialan Vesi ja Lämpö Oy sijaitsee Akaassa, n. 35km päässä Tampereelta. Ammattitaidolla LVI-työt, öljypoltintyöt, säiliökunnostukset, säiliöhuollot, öljysäiliöntarkastukset ja öljysäiliötyöt. Lisäksi meiltä saat kaikki LVI-alan tarvikkeet, öljypoltin ja öljysäiliöiden asennukset, huollot, tarkastukset ja puhdistukset, polttonestekuljetukset ja siirrot. Toimimme koko Suomen alueella. Kuljetuspalvelut monipuolisella kalustolla ja vankalla ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ LVI-asennuspalveluistamme!!

 

Öljysäiliötarkastus P. Lepistö TAMPERE

öljysäiliöiden huoltoa, säiliöhuoltoa

Yrityksemme on erikoistunut öljysäiliöiden tarkastuksiin. Suoritamme ammattitaidolla myös öljysäiliöiden huollot, korjaukset, asennukset ja puhdistukset. Toimitamme myös säiliöiden varaosat. Asiakkainamme yksityiset, rakennusliikkeet, julkinen sektori. Toimialue on pääasiassa Pirkanmaa; Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Valkeakoski, Akaa, Sastamala, Ruovesi, Vilppula, Mänttä), mutta palvelemme myös koko Etelä-Suomen alueella. Kysy lisää!

Palvelu:öljysäiliöhuolto
 
 

L & A TARKASTUSKESKUS OY SÄÄKSMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöhuolto

Puolueeton ja luotettava tarkastusyhtiö Öljysäiliöpalveluita 30 vuoden kokemuksella. Säiliöt kannatta tarkastuttaa ja huoltaa säännöllisesti, koska vastuu öljysäiliön aiheuttamista öljyvahingoista on aina omistajalla! Huolenpito säiliöstä pidentää myös sen käyttöikää! Toimimme koko Suomen alueella.

 
 

Öljysäiliöhuolto Veli-Matti Ojala NOORMARKKU

öljysäiliöiden huoltoa

Monipuolista öljysäiliöhuoltoa jo yli 30 vuoden ajan alan ammattiosaajalta, ilman erillistä matkakorvausta. Teemme öljysäiliöiden tarkastukset Satakunnan, Pohjanmaan sekä Länsi-Suomen alueella. Teemme myös puhdistukset sekä korjaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:öljysäiliöhuolto