Öljysäiliöiden tarkastusta

öljysäiliöiden tarkastus · öljysäiliöiden tarkastusta · öljysäiliöiden tarkastukset · öljysäiliöiden tarkastuksia

Hakuehdolla öljysäiliöiden tarkastusta löytyi yhteensä 13 yritystä.

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella (esim. Kuopio, Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä, Tampere, Varkaus & Joensuu). Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:öljysäiliöiden tarkastukset, öljysäiliön maalaukset
 

Viialan Vesi ja Lämpö Oy - Tarkastus-Expertit VIIALA

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöhuolto, LVI-asennusta, kuljetuspalveluja

Viialan Vesi ja Lämpö Oy sijaitsee Akaassa, n. 35km päässä Tampereelta. Teemme ammattitaidolla LVI-työt, öljypoltintyöt, säiliökunnostukset, säiliöhuollot, öljysäiliöntarkastukset ja öljysäiliötyöt. Lisäksi meiltä saat kaikki LVI-alan tarvikkeet, öljypoltin ja öljysäiliöiden asennukset, huollot, tarkastukset ja puhdistukset. Toimimme Pirkanmaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Uutuutena kuljetuspalvelut monipuolisella kalustolla ja vankalla ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ LVI-asennuspalveluistamme!!

Palvelu:öljysäiliön käytöstä poisto, öljysäiliön tarkastus, raskasöljysäiliön huoltopalvelut
 

Rauman Tankkihuolto Oy KAARO

Viemärien avausta, öljysäiliöiden puhdistusta, jätehuoltoa

Rauman Tankkihuolto on toiminut vuodesta 1970, ja tänä päivänä pääpaikkamme sijaitsee Raumalla, josta käsin toimimme koko Suomen alueella. Öljysäiliöiden puhdistusautollamme säiliöiden puhdistukset sekä tarkastukset sujuvat vaivattomasti. Vaihtolava-autoilla voidaan hoitaa kaikenlaisten jätteiden, hiekan ja erilaisten maa-ainesten kuljetukset. Viemärinkuvauskalustollamme saadaan kartoitettua putkistojen kunto videonauhoituksen avulla. Imuautoilla sujuu kaivojen ym. lietteiden pumppaukset.

Palvelu:säiliöiden tarkastus, öljysäiliöiden huolto
 

Länsi Suomen Pesu- ja Imutyö Oy RAISIO

Ympäristöpalveluja, puhdistuspalveluala, pesupalveluita

Suoritamme kaikenlaisia teollisuus-, julkisivu-, kone- ja laitepesuja. Meiltä löytyy myös erikoisvälineet ja varusteet kaasu-, kemikaali ja bensatöiden puhdistuksiin ja tarkastuksiin. Hoidamme kaikki viemäreihin ja porakaivoihin liittyvät huoltotoimenpiteet. Palveluihimme kuuluu myös tierumpujen pesut/aukaisut, vesipiikkaukset sekä hiekkapuhallukset. Kalustoomme kuuluu mm. kuivaimurit, yhdistelmä- sekä korkeapaineautot ja tehokas kuumavesipesuri Falch 500-bar. Luotettavaa ja laadukasta palvelua!

Palvelu:öljysäiliöiden puhdistus
 

Säiliö Ykköset Oy - Taattua laatua & parasta palvelua KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pesupalveluita

Säiliö Ykköset Oy tarjoaa ykkösluokan palvelua kaikenlaisten säiliöiden huollossa sekä puhdistustöitä nykyaikaisella ja monipuolisella pesukalustolla. Säiliöykköset on alansa vahva tekijä, jonka perustajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia öljysäiliöiden huolloissa ja tarkastuksissa. Erikoisosaamisemme on yritysten, teollisuuden ja julkishallinnon säiliöiden huollossa. Monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla kykenemme vastaamaan niin pienten kuin suurtenkin yritysten haasteisiin.

Palvelu:kotitalouden öljysäiliön käytöstä poistot, raskasöljysäiliön huoltopalvelut
 
 

E. T. Kuisma Oy HELSINKI

öljysäiliöiden tarkastusta

Jo 60-luvulta lähtien olemme tehneet öljysäiliöiden puhdistuksia ja tarkastuksia, joka on tällä hetkellä yrityksemme päätoimi. Toimimme Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa)

Palvelu:öljysäiliön huolto, öljysäiliön tarkastus, öljysäiliö, öljysäiliön puhdistus
 
 

Homex Oy KUUSANKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Asbestisaneerausta

Olemme asbesti- ja homeongelmien ratkaisuihin erikoistunut yritys. Erityisalojamme ovat mm. kaikki asbestiin liittyvät purkutyöt ja kartoitukset, metallinpurkutyöt, rakennuspurkutyöt sekä kivihiilipikeä (PAH- yhdisteitä) sisältävien rakenteiden purkutyöt. Palvelemme Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:öljysäiliöiden puhdistus, öljysäiliön tarkastus, öljysäiliöiden huolto
Yhteystiedot: Öljysäiliöihin liittyvät asiat
050 386 3112

 
 

Pohjolan Öljysäiliötarkastus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöiden tarkastusta

Pohjolan Öljysäiliötarkastus ja -korjaus Oy tekee puhdistuksia, tarkastuksia, korjauksia ja pinnoituksia kaikenlaisiin säiliöihin asiantuntemuksella, ammattitaidolla ja laatutakuulla. Yrityksen henkilökunta omaa lähes kymmenen vuoden kokemuksen monenlaisista öljysäiliötöistä. Palveluun tyytyväisiä asiakkaita on ympäri Suomea sillä yrityksen toimialueena on koko Suomi.Huhtikuussa teemme öljysäiliötarkastuksia Rauman alueella

Palvelu:Öljysäiliöiden kunnostus, pinnoitus ja myynti
 
 

VP Huotari Ky TURKU

Jätehuoltoa

VP Huotari Ky palvelee likakaivojen, saostuskaivojen sekä hiekan- ja öljynerotuskaivojen tyhjennyksiin liittyvissä asioissa yksityis- ja yritysasiakkaita. Yhteistyössä Turun Transtek Oyn kanssa laivojen pilssien ja jäteöljytankkien tyhjennykset sekä pesut. Hoidamme myös öljysäiliöiden tyhjennykset, pesut ja tarkastukset ja suoritamme öljyvahinkojen jälkipuhdistusta. Yrityksellämme on oma ympäristölupa ongelmajätteiden käsittelemiseksi sekä vaarallisten aineiden kuljetuslupa (ADR-lupa).

 
 

L & A TARKASTUSKESKUS OY SÄÄKSMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

öljysäiliöhuolto

L & A Tarkastuskeskus Oy tarjoaa vuosien kokemuksella öljysäiliöiden tarkastuksia, kunnostuksia, puhdistuksia ja korjauksia. Tarkastuta ja huollata säiliöt säännöllisesti, sillä huolenpito pidentää myös säiliön käyttöikää. Uusina palveluina tarjoamme viemariputkikuvaukset ja ilmastointikuvaukset, sekä sisäsäiliöiden purkutyöt ja käytöstä poistot. Toiminta-aluettamme on Tampere, Pirkanmaa ja koko muu Suomi. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:öljysäiliön tarkastus, öljysäiliön kunnostus, öljysäiliön tyhjennys, säiliön tarkastus, öljysäiliön puhdistus
 
 

Säiliöhuolto Ja-Re Oy VARJAKKA

Oljysäiliöt on hyvä tarkastaa n. 5 vuoden välein. Teemme öljysäiliöiden huollot, puhdistukset, tarkastukset, korjaukset ja käytöstä poistot Oulun ja Pohjois-Suomen alueella 24h periaatteella.

Palvelu:öljysäiliön puhdistukset, öljysäiliön korjaukset, öljysäiliön tarkastukset
Työvälineet:öljysäiliö
 
 

Öljysäiliötarkastus P. Lepistö TAMPERE

Säiliöhuoltoa

Yrityksemme on erikoistunut öljysäiliöiden tarkastuksiin. Suoritamme ammattitaidolla myös öljysäiliöiden huollot, korjaukset, asennukset ja puhdistukset. Toimitamme myös säiliöiden varaosat. Asiakkainamme yksityiset, rakennusliikkeet, julkinen sektori. Toiminta-alueemme on pääasiassa Pirkanmaa (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Valkeakoski, Akaa), mutta palvelemme myös koko Etelä-Suomen alueella. Kysy lisää!

Palvelu:öljysäiliöiden tarkistukset, öljysäiliöiden puhdistus, öljysäiliön lasikuitupinnoitus, öljysäiliöiden asennus, öljysäiliöiden korjaus
 

Muuta hakua

Öljysäiliöiden tarkastusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.