Juhlatiloja

Juhlatila · juhlatilat · juhlatiloja

Hakuehdolla juhlatiloja löytyi yhteensä 272 yritystä. Tulokset 1—20:

Turku Karting Oy TURKU

Karting-rata, kokoustilojen vuokrausta, saunatilat

Turku Karting on mikroautoradat, saunatilat ja ravintolatilat sisältävä vapaa-ajan harrastuskeskus. Meillä on sekä sisärata, että mittava ulkorata kartingin harrastamiseen. Arkipäivisin lounas ravintolassamme. Kokoustilojamme ja saunatilojamme voit vuokrata kokouksiin, illanviettoihin, polttareihin, yrityksen virkistyspäiviin. Yksityistilaisuuden voit järjestää kaikissa tiloissamme, ulkoradalla kesäisin ja sisäradalla ympäri vuoden. Järjestä oma karting kisa työporukallesi meillä.

Palvelu:Juhlatilat
 

Aneen Loma - Majoitus-Caravan-Camping ANETJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maatila, majoitusta, mökkejä, caravan-alue

Aneen Loma on Posiolla Anetjärvellä, lähellä Livojärveä. Upeat maisemat tarjoavat puitteet kalastukseen, metsästykseen, kelkkailuun, lasketteluun, vaellukseen, erämatkailuun, laadukkaisiin juhliin ja mökkeilyyn. Aneenloma tarjoaa juhlatiloja perhejuhliin, kokouksiin, leirikouluihin, rippikoululeireihin ja yrityksen virkistyspäivän viettoon. Anetjärven rannalla uusia mökkejä kaikin mukavuuksin, majoitustilaa on yhteensä noin 70:lle henkilölle. Tilauksesta järjestämme ruokailut ryhmille.

Palvelu:Juhlatilat Posio
 

Hotel Kämp HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Hotellipalveluita

Hotel Kämp tarjoaa hurmaavan sekoituksen historiallista eleganssia ja modernia särmää - yöpyminen Hotel Kämpissä on kokemus, joka todella miellyttää kaikkia aisteja. Kämp sijaitsee Esplanadin puiston kupeessa, keskellä kaupungin parhainta ostosaluetta joten merkkiliikkeet, satama sekä suosituimmat nähtävyydet ovat kaikki vain kävelymatkan päässä. Palveluihimme kuuluvat mm. laadukkaat ravintolat, monipuoliset juhla- ja kokouspalvelut sekä Day Spa ja kuntosali. Tervetuloa!

Palvelu:juhlatilat
 

Syöte Resort Pärjänkievari SYÖTE

Kahvila, pizzeria, ravintola, kokoustilat

Matkailuvaunualue ja ravintola sijaitsevat Pärjänkievarin kupeessa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa. Pärjänkievari on rinneravintolan lisäksi viihderavintola, tanssiravintola ja ruokaravintola. Viikonloppuisin ravintolassamme elävää musiikkia ja karaokea. Tilojamme voit varata myös kokouksiin, perhejuhliin ja illnviettoihin. Ravintolapalveluiden lisäksi alueellamme uudet saunatilat,hulppeat huoltotilat, erillinen nuorisotila, grillikota, suksien huoltotila, kaapeli Tv ja langaton wlan verkko.

Palvelu:Juhlatilojen vuokrausta
 

Kultaranta Resort Oy NAANTALI

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsen

Golfkenttä, majoituspalveluja

Naantalissa sijaitseva, upean saaristoluonnon ympäröimä Kultaranta Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen. Tunnelmalliset tilat, korkeatasoinen ravintola ja tyylikäs majoitus takaavat vieraidemme viihtyvyyden. Monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja virkistäytymiseen ovat osa elämyksellistä kokemusta. Tervetuloa nauttimaan saariston rauhasta ja yksilöllisestä palvelusta ympäri vuoden!

Palvelu:Juhlatila Naantali
 

Restaurant STAGE - Menomesta Kalajoella KALAJOKI

MaRa ry:n jäsen

Pizzeria, elävä musiikki, rockbaari

Merisärkän viereen valmistuu kesälle 2010 UUTUUS nimeltään Restaurant STAGE joka palvelee sesonkina päivittäin. Tällä uudella näyttäytymispaikalla tutustut jo tunnettuihin tai tuleviin staroihin. Täällä on joka ilta karaoke ja viikottain artistivierailuja. Ruokalistalta löytyvät pizzat sekä kana- ja härkäruukut mehevän uuniperunan kera ja lisäksi herkulliset talon pastat. Syyskaudella ruokailut vain ryhmille tilauksesta, järjestämme myös pikkujouluja.

Hakusana:Viihtyisä juhlatila
 

Työväenmuseo Werstas TAMPERE

Museo, nähtävyys, juhlatilat, kokoustilat

Työväenmuseo Werstas on Tampereella Finlaysonin alueella toimiva koko perheen museo, josta Meirän kaupunki-päänäyttelyn lisäksi löydät myös Höyrykonemuseon ja Tekstiiliteollisuusmuseon. Museon tilossa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä. Museon juhla- ja kokoustilat ovat vuokrattavissa kokouksiin, perhejuhliin tai tapahtumien järjestämiseen. Werstaan näyttelyihin on AINA VAPAA PÄÄSY! Avoinna ti-su klo 11-18.

Palvelu:juhlatilat
 

Auhon Lomaranta Mökkejä Puolanka PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Mökkejä, matkailupalveluja, kokoustilat

Auhon Lomaranta on matkailuyritys Puolangalla Auhonjärven rannalla Ylä-Kainuussa. Tarjoamme majoitusta mökeissä. Leirikeskuksen tilat soveltuvat ryhmien majoittamiseen, kokouksiin, leirikouluihin ja yritysten virkistyspäivien viettämiseen. Auhonjärvellä voit kalastaa, ympäristössä on kelkkareitit ja vaellusreitit. Metsästystä voi harrastaa yksityisten ja valtion mailla. Asukkaidemme käytössä on veneitä ja kanootteja. Jokaisessa mökissä on saunan lisäksi myös erillinen puulämmitteinen rantasauna.

Palvelu:Juhlatiloja
 

Rovalan Setlementti Ry - Rovala-opisto - Rovala ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Koulutusta

Vuonna 1954 perustettu Rovala-Opisto on Rovalan Setlementin omistama setlementtiopisto, jonka toiminta perustuu taustayhteisönsä setlementti-ideologiaan: elinikäisen oppimisen mahdollistamiseen, yksilön elämänlaadun parantamiseen ja yhteisöllisten toimintamuotojen toteuttamiseen. Rovala-Opisto on kansanopisto, jolla on pitkät yleissivistävän koulutuksen perinteet. Setlementtiarvojen mukaisesti yleissivistävä koulutus pyrkii edistämään tasa-arvoa ja ystävyyttä monikulttuurisessa yhteis

Palvelu:Juhlatilojen vuokrausta
 
 

Poro-Panuma KIPINÄ

Mökkien vuokrausta, juhlatilat, erämatkailuja

Poropanuma on matkailuyritys Pudasjärvellä, Kuusamontien varressa Panumalla, joka on eteläisen poronhoitoalueen vanhimpia porokyliä. Tarjoamme matkailijalle elämyksiä porotalouden ja erämaamatkailun merkeissä. Majoitusta mökeissä ja vanhassa erämamaatilan päärakennuksessa,erämaakämpissä, hirsiaitoissa ja kodassa. Panumajoen rannassa olevassa kodassa,järjestämme ryhmällesi illanvietot ruokailuineen,ja saunomisen savusaunassa.Marjastus,kalastus,patikointi,melonta, kelkkailu ovat käden ulottuvilla!

 

Aseman Kioski ja Ravintola Vaunu Haukiputaan vanhalla asemalla HAUKIPUDAS

Kioski, posti, ravintola

Ravintola Vaunu toimii Asemakylällä Haukiputaalla vanhan aseman tiloissa. Vaunu on idyllinen ravintola ja pub A-oikeuksin. Kesäisin aseman makasiinirakennus toimii kesäravintolana, jossa on myös patio.Viikonloppuisin elävää musiikkia,karaokea ja erilaisia tapahtumia. Peli-iltoja korttipeleistä lautapeleihin.Idyllinen vanhanajan ravintola Oulun kupeessa. Tilat soveltuvat myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Oiva paikka syntymäpäivien, polttareiden ja tapahtumien järjestämiseen.

Palvelu:Juhlatilojen vuokrausta Oulun alue
 

Martinselkonen Martinselkosen Eräkeskus RUHTINANSALMI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, ohjelmapalveluja

Martinselkosen Eräkeskus sijaitsee lähellä Venäjän rajaa Suomussalmen itäosassa. Palveluihimme kuuluvat karhunkuvaus, ohjelma- ja ruokapalvelut. Olemme paketoineet karhujen elämään tutustumisen kuvauksiin, retkiin, majoitukseen ja ruokailuun. Talvisin latureittejä ja kelkkasafareita ja lumikenkäkävelyä. Karhujen kuvaamisen lisäksi valokuvaajat ovat onnistuneet kuvaamaan myös muita Suomen suurpetoja ja eri eläimiä luonnollisessa ympäristössään, pöllöt ovat olleet tänä kesänä hyvin kuvattavissa.

Palvelu:Juhlatiloja
 

Kukkatalo Muotikukka LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kukkakauppa, kukkakauppias, viherkasveja

Täyden palvelun kukkatalo tarjoaa kukat taimista leikkokukkiin. Perinteiset sidontatyöt rippi- ja ylioppilasjuhliin, häihin, hautajaisiin sekä merkki- ja juhlapäivien yhteyteen ammattitaidolla 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme myös kukkakoristelut juhlapaikalle ja kirkkoon. Dataflora ja Teleflora kukkavälitys ja kukkakuljetus Lohjan ja lähiseudun tilaisuuksiin. Tule ja valikoi parhaat.

Palvelu:kukkakoristelut juhlapaikalle
 

Matkailu- ja Hiihtokeskus Paljakka KOTILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailupalveluja

Paljakan Matkailuyhdistys on Paljakan laskettelukeskuksen alueen yrittäjien yhteinen kanava, joka tarjoaa matkailupalveluita, majoitusta, ohjelmapalveluita ja ravintola- ja ruokapalveluita ympäri vuoden Puolangan Paljakassa. Talvisin laskettelun ja lautailun lisäksi alueella hyvät murtomaahiihtoladut, kelkkareitit, pilkkivedet. Kesäisin kanoottiretket, mönkijäsafarit, kalastus, sienestys vaellusreitit ja marjastus. Paljakan alueella on hyvät palvelut ja puitteet myös kokouksille.

Palvelu:Juhlatiloja
 

Jättiläisenmaa PALTAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, nähtävyys, juhlatilat, kokoustilat, luontomatkailuja

Jättiläisenmaa on elämyskeskus Paltamossa. Ravintola ja kokoustilat soveltuvat laadukkaiden juhlien,tapahtumien ja kokousten pitämiseen. Majotustilat ovat elämys,vaaran huipulta avautuu näköala Kainuun luontoon. Juhlatilat ovat tyylikkäät ja ruokatarjoilu laadukasta. Tarjoamme kainuulaista puhdasta ruokaa,itse leivottuja leivonnaisia. Järjestämme sienikurssit ja sieniruokien valmistuskursseja. Saunatilat ovat vuokrattavissa ja niiden yhteydessä on myös kabinetti ja majoitustilat neljälle.

Palvelu:Perhejuhlien juhlatilat Kainuu, Juhlatilat Kainuu
 

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Palvelu:juhlatilojen stailaus
 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä TURKU

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, kokoustilojen vuokrausta

Kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kymmenen paikallisseurakuntaa löytyvät näiltä sivuilta. Tätä kautta pääset myös tutustumaan muiden kieliryhmien seurakunnalliseen toimintaan. Kansainvälinen seurakunta toimii englanniksi ja kokoontuu Tuomiokirkossa. Kuurojen seurakunta on viittomakielinen. Sen toimintaa järjestää seurakuntayhtymän diakoniakeskus. Saksalainen seurakunta kokoontuu Tuomiokirkossa ja toimitilassaan Kaskenkadulla.

Hakusana:juhlatilojen vuokraus
 

Ravintola Little New York OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ravintola, lounasbuffetit

Little New York on ruokaravintola Oulun keskustassa. Lounasbuffettimme on erikoistunut meksikolaiseen ruokaan, laajan salaattipöydän lisäksi tarjolla on myös päivittäin suomalaista kotiruokaa. Edullinen lonasravintolamme on avoinna päiväsaikaan, mutta tilojamme on mahdollista varata myös iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi yritysten tilausillallisten, pienimuotoisten kokousten järjestämiseen. Kauttamme myös catering-palveluita yritysjuhliin, perhejuhliin, kokouksiin ja tapahtumiin.

Hakusana:juhlatilat Oulu
 

Manamansalon Portti , Matkailukeskus Manamansalo MANAMANSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekauppa, ravintola, mökkejä, caravan-alue

Manamansalon Portti palvelee Martinlahden Venesataman kupeessa. Ravintolassamme ruokailut, illanvietot, karaokea, elävää musiikkia. Tilauksesta ruokailut ryhmille, yritysten kokoukset, perhejuhlat, tapahtumat. Veneilijöille veneiden tankkaus, mökkimajoitusta, caravanalue, rantasauna vuokrattavissa. Manamansalon kauppa, jossa myös polttoainemyynti, mökkien vuokrausta,kausipaikat ja vuorokausipaikat matkailuautoille ja matkailuvaunuille ympäri vuoden. Veneretket Oulujärvelle.

Palvelu:Juhlatilat Vaala
 

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri RAAHE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, hotellipalveluita

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri: laadukkaat hotellipalvelut ja tunnelmallinen ala carte ravintola Raahen sydämessä. Hotellissamme on 92 huonetta ja saunaosasto, 8 sviittiä ja erikoisvarusteltu huone liikuntarajoitteiselle. Raahen Hovista ruoka- ja catering palvelut sekä juhlatilat: puitteet suurempienkin tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissamme Raahen Kauppaporvarin kokous- ja kongressitilat. Tule yksin tai ryhmässä, parittain tai porukalla pidämme sinusta hyvän huolen.

Palvelu:juhlatilojen vuokraus
 

Muuta hakua

Juhlatiloja:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.