Katsastushuolto

Katsastushuolto

Hakuehdolla Katsastushuolto löytyi yhteensä 19 yritystä.

A1 Autoväri KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Varaosaliike, ikkunateippausta, automaalaamo, autokorjaamo

A1 autoväri on jenkkiautojen ja harrikoiden huoltotalo Oulun kupeessa. Autokemikaalit, automaalit ja tummennuskalvot asiantuntijalta. Edustamme alan tunnettuja laatumerkkejä. Autohuollossamme olemme erikoistuneet huolloissa ja varaosissas USA- autoihin,ja moottoripyörissä Harley Davidsoneihin, erikoistumisesta huolimatta huollamme kaikki automerkit. Meiltä autojen fiksaukset, ikkunoiden tummennukset ja erikoismaalaukset. Autonmaalauskammiomme on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Palvelu:Auton katsastushuolto
 

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopesula, huoltoasema, autohuoltamo

Neste Hiironen on oikea palveleva huoltoasema. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi itse hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Palvelu:katsastushuolto Oulu
 

Autokorjaamo M Helenius T:mi MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengashuolto, autokorjaamo

Autokorjaamo M. Helenius toimii Haukiputaan Martinniemessä, Iin ja Haukiputaan välillä, puolimatkassa. Meiltä saat kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset, auton sähkötyöt ja hitsaustyöt. Renkaiden tasapainotus odottaessasi. Korjaamme pienet peltivauriot ja teemme autojen maalaustyöt. Katsastamme autosi, katsastusremontit ja katsastushuollot, pakokaasumittaukset bensiiniautoihin edullisesti. Maalaamme ja teemme pienet peltivauriokorjaukset ja ruostevauriokorjaukset ja kolarikorjaukset.

 

Tampereen Autosähkö Oy / Bosch Car service TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Henkilöautojen ja pakettiautojen huollot ja korjaukset sekä autosähköalan erikoistyöt merkistä riippumatta! BOSCH ja WEBASTO edustukset. Toimialueena Pirkanmaa.

Palvelu:katsastushuolto
 

Autohuolto Saikkonen MIKKELI

Moottoriajoneuvojen korjausta

Merkkiriippumattomana autokorjaamona suoritamme huollot ja korjaukset kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti kaikkiin automerkkeihin. Korjauksissa käytämme alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia. Asianmukainen auton huoltohistoria lisää autosi jälleenmyyntiarvoa. Olemme erikoistuneet automerkeistä seuraaviin: Mercedes-Benz, BMW, Saab ja Honda. Laajan rengas ja vannevalokoiman tarjoamme yhteistyössä Vannetukun kanssa.

Palvelu:katsastushuolto
 

Autokorjaamo Moilanen Ky LOHJA

Moottoriajoneuvojen korjausta, autokorjaamo

Kaipaako autosi huoltoa? Autokorjaamo Moilanen Ky tarjoaa autokorjaamopalveluita Lohjalla. Huollot ja koneremontit henkilö- ja pakettiautoille jo yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme pakokaasumittaukset ja vuosikatsastushuollot. Asiakaskuntaamme kuuluu Uudenmaan mm. Espoon, Raaseporin ja Kirkkonummen autoilijat. Tee ajanvaraus numerossa 019-331 768!

Palvelu:katsastushuolto
 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua! Käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija. Kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt, meiltä myös Mobil Express öljynvaihdot aikaa varaamatta.

Palvelu:katsastushuolto
 

Autoasi-Koivikko - T:mi Jyrki Koivikko OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, tuulilasiasennusta, autohuoltoa, autokorjaamo

Olemme autolaseihin erikoistunut varaosaliike sekä korjaamoliike. Asennamme ja korjaamme autolaseja kaikkiin merkkeihin. Meiltä saat autojen varaosat, pakoputket, iskunvaimentimet, jakopäänvaihdot, määräaikaishuollot, monimerkkihuollot, ilmastointihuollot, Castrol öljyt, autonrenkaat, tuulilasit, tuulilasien korjaukset, vetokoukut, moottorinlämmittimet. Kaikki myös asennettuna. Ei turhaa odottelua, vaan saat autosi takaisin ajoon jo saman päivän aikana. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:katsastushuollot Oulu
 

Autohuolto Takanen Ky KEURUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autopesu, autohuoltoa

Autohuolto Takanen Ky on yleiskorjaamo joka huoltaa ja korjaa henkilö- ja pakettiautot merkistä riippumatta ammattitaidolla. Meiltä mm. määräaikaishuollot, katsastushuollot, moottorihuolto, rengastyöt, öljynvaihdot ilmastointihuolto, jarruhuolto ja autojen pesupalvelut mm. verhousten käsinpesut sekä käsin vahaukset ammattitaitoisen henkilökunnan tekemänä.

Palvelu:katsastushuolto
 

AutoKoPa Ky - Autoasi-korjaamo Kemi KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuolto, rengasliike

AutoKoPa Ky on Autoasi-monimerkkikorjaamo Kemissä lähellä keskustaa ja moottoritietä. Ammattitaitoinen ja monipuolinen osaaminen sekä ystävällinen palvelu - Autosi tulee ja lähtee hyvillä mielin. Meiltä mm. autovaraosat, katsastusremontti, määräaikaishuolto, ilmastoinninhuolto, ohjauskulmien säätö, vikakoodin luku ja päästömittaukset. Myös asuntoautojen huolto, Bridgestone, Dayton, Firestone talvirenkaat ja kesärenkaat. Olemme valtuutettu PrimeFuel asennusliike. Lahjakortit palveluihimme.

Palvelu:Katsastushuolto
 
 

Automajor Oy JÄRVENPÄÄ

Autohuolto, autojen korjausta

Nyt voit varata meille ajan myös netin kautta työtilanne-linkistä! Sijaisautopalvelu! Automajor tekee Mazda merkki- ja määräaikaishuoltoja. Määräaikaishuollot tehdään aina pakettihinnoin. Kun varaat aikaa huoltoon, ota esille huoltokirja, se nopeuttaa palvelua ja auttaa hinnan määrittelyssä. Tiesitkö, että meiltä löytyy erikoisosaamista mm. seuraaviin merkkeihin: MB, Honda, Opel, Renault ja BMW. Ohjauskulmien säädöt. Aukioloajat: ma-to 8-17, pe 8-16

Palvelu:katsastushuollot
 
 

Valto Koivula Oy YLÖJÄRVI

Autokorjaamo

Olemme palveleva autoalan yritys. Teemme autojen korjaus-, pelti- ja kolarityöt, huollot, määräaikaistarkastukset, katsastustarkastukset sekä akku- ja rengaskauppa. Nouto- ja sijaisautopalvelu sekä. Olemme myös romuajoneuvojen sekä sähkö- ja elektroniikkaromun ja kotitalouksien ongelmajätteiden vastaanottopiste ja toiminnallamme on Pirkanmaan Ympäristökeskuksen myöntämä ympäristölupa. Meillä saat hoidettua auton veloituksetta pois rekisteristä romutustodistuksella.

Palvelu:katsastushuolto
 
 

Salon Rekkahuolto Oy SALO

Raskaan kaluston korjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta

Olemme raskaan kaluston ja pienoiskuorma-autojen / pakettiautojen huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut yritys Varsinais-Suomen alueella. Huollamme kaikki merkit puskurista puskuriin sekä myymme varaosat. Virallinen edustamamme merkki on DAF. On sitten kyseessä betoniauto, linja-auto tai pakettiauto, ota yhteyttä ja kysy lisää raskaan kaluston huoltopalveluistamme!

Palvelu:katsastushuolto
 
 

Naputiina / Autohuolto Hiltunen HAAPAVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, käsityömyymälä

Naputiina on lahjatavaramyymälä, joka valmistaa suomalaista käsitöitä vuosikymmenten kokemuksella. Valikoimasta löydät lahjatavarat, saunatuotteet, kodintekstiilit, keittiötekstiilit, lahjatavarat, korutarvikkeet, askartelutarvikkeet, käsityötarvikkeet, langat, neulelangat, virkkauslangat, nypläyslangat, huovutusvillat, t-paidat, pelit ja älypelit. Kirjomme tuotteisiimme koneella kauniit brodeeraukset ja painamme niihin kuvat, tekstit ja logot. Samassa kiinteistössä toimii Autohuolto HIltunen.

Palvelu:katsastushuolto Haapavesi
 
 

Autohuolto Kalevi Leinonen LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Autohuolto Kalevi Leinonen on luotettava ja ammattitaitoinen huoltopalvelu Lempäälässä. Palvelemme vuosien kokemuksella. Me hoidamme tarpeesi määräaikaishuolloista suurempiikin korjauksiin ja kaiken siltä väliltä. Meiltä löydät myös autoosi laadukkaat varaosat polttimoista laturinhihnoihin. Pesupalvelu kruunaa täyden palvelun autollesi Autohuolto Kalevi Leinosella!

Palvelu:katsastushuollot
 
 

Ylivieskan Autokorjaamo YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Korjaamme ja huollamme kaiken merkkiset autot ja pakettiautot. Palveluihimme kuuluvat: takuuhuolto ja määräaikaishuolto, pakokaasumittaukset, vikakoodien kuittaukset, katsastuspalvelu, rengashuolto ja renkaiden myynti, tuulilasien vaihto, jakopäähuolto, ilmastointilaitehuolto sekä nelipyöräsuuntaus. Erikoisosaamista meillä on VW, Audi ja Seat merkkeihin, mutta mikään polttomoottori ei ole meille vieras! Bensa-autoihin myös pakokaasumittaukset. Ota yhteyttä ja sovi aika. Tervetuloa!

Palvelu:katsastushuolto Ylivieska
 
 

Rengaskisällit Oy TAMPERE

Rengasliike

Tampereen Lielahdessa 15 vuotta toiminut täyden palvelun rengasliike ja autokorjaamo. Myymme uudet ja käytetyt renkaat sekä vanteet, myös alle asennettuna. Renkaita löytyy laaja valikoima henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaaseen kalustoon. Meillä voit teettää myös remontit autoosi. Teemme autoosi niin öljynvaihdot, määräaikaishuollot, katsastusremontit sekä aurauskulmien säädöt. Hoidamme myös katsastuksen puolestasi. Avoinna arkisin 8-17, muina aikoina sopimuksen mukaan

Palvelu:katsastushuollot
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.