Keittiöremontteja

Keittiöremontti · keittiöremontit · keittiöremontteja

Hakuehdolla keittiöremontteja löytyi yhteensä 62 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, rautakauppa, sisustussuunnittelua, rakennustarvikkeita

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Palvelu:keittiöremontti
 

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikeliike, rautakauppa, remontteja, keittiökalusteita

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Palvelu:keittiöremontin rahoitus
 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Rautakauppa, rakennustarvikkeita, sisustusta

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

Tuote:keittiöremontti
 

Oulun Remontti Idea OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, remonttipalveluita

Remontti Idea on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet-käteen periaatteella kaikki kodin remontit takuutyönä! Työt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Käytettävänäsi on luotettavien yhteistyökumppanien laajat valikoimat. Kun suunnittelet keittiöremonttia, saunaremonttia, kylpyhuoneremonttia tai jonkin muun tilan remontointia, tilaa ilmainen remonttiarvio. Selvitämme remontin laajuuden, tekniset yksityiskohdat sekä kustannukset.

Palvelu:keittiöremontti Oulu
 

Topi-Keittiöt - Topi-Kalustaja Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalustevalmistaja, kiintokalusteita, keittiökalusteiden valmistusta, keittiökalusteliike

Topi-Keittiöt luo kotiisi kokonaisen tunnelman. Topilta saat tyylikkään ja toimivan keittiön lisäksi kiintokalusteet myös kylpyhuoneeseen, kodinhoitotilaan ja eteiseen sekä kaikkialle, missä tarvitaan säilytysratkaisuja. Laajasta ovimallistosta löytyy valinnanvaraa moneen makuun ja tarpeeseen. Kun teet remonttia tai rakennat uutta, kannattaa kysyä Topilta. Uutuusmallit ovat esillä myymälöissämme kautta maan. Tervetuloa!

Palvelu:keittiöremontit
 

Petrakeittiöt Oulu - K-Rauta Äimärautio OULU

Keittiökalusteita

Petrakeittiöt on Suomen suurin keittiömerkki. Keittiöt, wc:t, eteiset, kodinhoito- ja muut kodin tilat. Kalustesuunnittelussa huomioimme myös kodinkoneiden oikean sijoittelun sekä yhtenäisen tyylin; Siemens, Whirlpool, Festivo sekä Electroluxin mallistoista. Kivitasot,kvartsitasot sekä puu ja laminaattitasot saat laajoista valikoimistamme.

Aihepiiri:Keittiöremontti
 

Repairfix Ky LOIMAA

Saneerausta, lattian päällystystä, korjausrakennusta

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti. Toiminta-alue: Etelä-Suomi, Naantali, Raisio, Turku, Kaarina ja Paimio ympäristökuntineen. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä amattilaiseen! Asiakkaitamme on yksityiset ja yritykset. HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS joka on 60% TYÖNOSUUDESTA!

Palvelu:keittiöremontti
 

Liedon Saneeraus Oy LIETO AS

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Liedon Saneeraus Oy tekee ammattitaidolla pientalo rakentamisen- ja teollisuustuotannon sekä toimintaan kuuluu myös kaikki saneeraustyöt sekä putkistojen saneeraukset. Teemme myös kiinteistöjen sekä asuin- ja liikehuoneistojen peruskorjaukset. Lisäksi teemme kylpyhuone- ja kosteiden tilojen remontit, keittiöremontit, laatta- ja parkettityöt, maalaukset sekä tapetoinnit. Yrityksellämme on tulityökortti ja vesieristyksen sertifikaatti. Toimimme Turun talousalueella.

Palvelu:keittiöremontti
 

Lumia Keittiöt - Keittiökalusteet Oulun alueella RANTSILA

Keittiökalustevalmistaja, keittiökalusteita

LUMIA KEITTIÖT on vuonna 1980 perustettu kiintokalusteita valmistava yritys. Tuotantoomme kuuluvat keittiökalusteiden lisäksi kaikki kodin kiintokalusteet: kodinhoitohuoneen kalusteet, makuuhuoneen kalusteet, eteiskalusteet ja wc:n kalusteet. Valmistamme keittiöitä niin perinteisestä, klassisesta, kuin modernistakin tyylistä pitävälle. Myymälämme sijaitsee 60 km Oulusta etelään osoitteessa: Paavolantie 19, 92500 Rantsila.

Palvelu:keittiöremontti Oulu
 

Sähkö-Hänninen RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköliike, sähkösuunnittelua

Yrityksemme on monipuolinen sähköalanliike, josta kuluttajat voivat ostaa sähkötarvikkeiden lisäksi myös valaisimet, pienkoneet ja kodinkoneet: pyykkikoneet, kuivausrummut, astianpesikoneet, jääkaapit, pakastimet, hellat, pölynimurit ja kiukaat. Yrityksen verstaalla kokoamme ja asennamme keittiöremontin haluaville mittatilauskaapistot. Palveluihinmme kuuluu asiantunteva ja ammattitaitoin sähkösuunnittelu, sähköasennustyö ja korkealaatuiset sähkötuotteet sekä kunnossapito- ja huoltopalvelut.

 

Rautia Urjala - Syrjälä Oy URJALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, työkaluja, maataloustuotteita

Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi noudettavaksi. Tuotteesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta kuljetamme ne tarvittaessa työmaalle. Meiltä myös takkojen muurauspalvelut ja asennuspalvelu. Peräkärryn lainaus ja puhallusvillakoneiden lainaus. Tervetuloa ostoksille!

Aihepiiri:saunaremontti ja keittiöremontti
 

Barbatus Oy - KIVITASOT ja KEITTIÖT

Keittiökalustevalmistaja, keittiökalusteita, keittiökivitasoja

Aito graniittitaso on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen investointi kotiisi tai toimistoosi. Internet-sivuillamme on esitelty laaja valikoima graniitti- ja kvartsiittikivitasoja, joiden joukosta löydät varmasti mieluisan vaihtoehdon keittiöösi, kylpyhuoneeseen tai muihin tiloihin jonne halutaan edustavan näköisiä, käytännöllisiä ja kestäviä tasoja. Kauttamme myös keittiökalusteet mittatilaustyönä. Toimimme Etelä-Suomen alueella n.250km säteellä Helsingistä.

Palvelu:keittiöremontti
 

Rakennus ja Remonttipalvelu Ilkka Palola - Tmi Ilkka Palola YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, uudisrakentamista, saneeraustöitä

Teen YLIVIESKAN lähiympäristössä uudisrakennukset, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, tasoitetyöt ja maalaustyöt, yms. Jo vuodesta 1987. HUOM. KOTITALOUSVÄHENNYKSEN saat vähentää verotuksessasi. Toimimme pääasiassa Alavieska, Oulainen, Sievi, Haapavesi ja Nivalan talousalueella, n. 100 km säteellä Ylivieskasta. HUOM! kevättalvella 2011 valmistuu kaksi n. 100-106 m² omakoitaloa (puuverhoilu) SINÄ voit vielä vaikuttaa sisätilojen ratkaisuihin sekä pintamateriaaleihin.

 

Tmi Jalo Petri ASKAINEN

Rakennusliike, rakennussaneerausta, kattotöitä

Petri Jalo Tmi on rakennusalan ammattilainen, joka on keskittynyt Turun seudun uudisrakentamis- ja saneerauskohteisiin sekä rakennusurakointeihin. Erikoisosaamiseen kuuluu myös rakennusten perustustyöt. Kohteesi on ammattilaisen käsissä, saneeraamme niin ulko- kuin sisätilat. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! HUOM. hyödynnä kotitalousvähennys.

Palvelu:keittiöremontti
 

Juslén Oy - Azienda TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, sisustussuunnittelua

Olemme erikoistuneet italialaisiin, ranskalaisiin ja suomalaisiin korkealaatuisiin keittiökalusteisiin Pirkanmaan alueella. Kaikki keittiön kalustukseen ja sisustukseen kuuluvat kokonaistoimituksena kylpyhuonekalusteet mukaan lukien. Kauttamme myös suunnittelu. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohderyhmä:keittiöremontti
 

Yleismies Lisma YLINEN

Saneerauskorjausta, saneeraustöitä

Yleismies Lisma hoitaa hommat luotettavasti ja ammattitaidolla! Keskityn erityisesti mökeillä ja pientaloissa tehtäviin remontointi- ja kunnossapitotöihin. Rakennan terassit ja laiturit, maalaan ja tapetoin ja hoidan pienetkin korjaukset, kuten ovien, hyllyjen ja ikkunoiden kunnostukset. Minulta onnistuu myös mm. lumenluonti, metsänraivaus, polttopuiden teko sekä nurmikonleikkuu. Ota ihmeessä yhteyttä, oli hommana vaikka mikä!

Palvelu:keittiöremontit
 
 

Rakennus ja Saneeraus Ylipahkala & Määttä Ky KIIMINKI

Rakennuspalveluja, remonttipalveluita

Rakennus ja Saneeraus Ylipahkala&M;äättä on monipuolinen rakennusalan palveluita tarjoava yritys.Toimimme Oulun talousalueella. Olemme erikoistuneet mm. rakennusten remontoimiseen, huoneistoremontteihin, vammais-ja liikuntarajoitteisten henkilöiden erikoisrakentamistarpeisiin, kylpyhuoneremontteihin ja mikrobivauriokorjauksiin. Tarjoamme palveluitamme omakotiasujille, kerrostalohuoneistojen asukkaille, taloyhtiöille,kunnille ja kaupungeille ja teemme myös aliurakointia rakennusliikkeille.

Palvelu:Keittiöremontti
 

Ab PajaCenter Oy LOHIKKO

Talonrakennusta, maarakennusta

Ab PajaCenter Oy tekee vankalla ammattitaidolla uudisrakentamista ja saneerausta. Teemme pientalot ja teollisuuhallit avaimet käteen periaatteella. Toimintaamme kuuluu maa- ja vesirakentaminen sekä siihen liittyvät työt. Toimimme pääsääntöisesti Satakunnan ja Kankaanpään alueella ja palvelemme yksityisiä ja yrityksiä.

Palvelu:keittiöremontti
 

Rakennusliike Seppo Simolin Oy KAARINA

Rakennusliike, talonrakennusta

Vuonna 1984 perustettu Rakennusliike Seppo Simolin Oy on Turun ja Varsinais-Suomen alueella toimiva yritys, joka on jo yli 20 vuoden ajan ammattitaidolla uudisrakentanut, saneerannut ja korjannut kohteita. Asiakkainamme ovat kunnat, yritykset ja yksityistaloudet Turun alueella sekä lähikunnissa. Olemme Suomen Yrittäjien jäsen. Voit tutustua toimittamiimme kohteisiin kotisivuillamme. Kohteissa olemme olleet joko kokonaan tai osavastuussa kohteen urakoinnista. Soita tai lähetä sähköpostia.

Palvelu:keittiöremontit
 

TL-Keittiöt - Keittiökalusteet Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, keittiökalusteliike

TL-keittiöt on palveleva ja ammattitaitoinen kodin kiintokalusteita valmistava yritys. Yritys palvelee pääosin Oulun seudulla, sopimuksen mukaan kauempanakin. TL-keittiöt valmistaa keittiökalusteiden sekä muiden kalusteiden rungot itse. Omalla tuotannolla varmistamme kalusteiden korkean laadun sekä kalusteiden sopivuuden. Valmistamme: keittiökalusteet, eteiskalusteet, kaapistot, komerot, kodinhoitohuoneen kalusteet, kylpyhuoneen kalusteet ja wc-kalusteet.

Palvelu:keittiöremontti Oulu
 

Muuta hakua

Keittiöremontteja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.