Kodin sisustaminen

Kodin sisustaminen

Hakuehdolla kodin sisustaminen löytyi yhteensä 62 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, puutavara, rautakauppa, sisustuskauppa

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Palvelu:Saunan sisustaminen
Aihepiiri:Kodin sisustaminen
Yhteystiedot: SISUSTAMINEN
044 063 3101

 

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, remontteja, rautakauppa, rakennustarvikeliike

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Palvelu:Sisustussuunnittelu
Yhteystiedot: Kodin sisustaminen
044 388 1061

Sisustussuunnittelu, Milla Lehtisalo
044 788 0223

 

K-Rauta Skanssi TURKU

Rautakauppa

K-Rauta Skanssista, Suomen suurimmasta, löydät kattavan tuotevalikoiman rakentamisen ja sisustamisen alalta. Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet. Keittiökalusteet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, sisustustarvikkeet, työvaatteet, saunat, takat, talopaketit, pienrauta, lvi-tuotteet, puutarha- ja pihatuotteet.Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan myymäläämme Mustionkadulle.

Yhteystiedot: Kodin sisustus, maali ja lattianpäällyste
02-2600 600

 

K-rauta Nekala - Pirkantuuli Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennustarvikeliike, sisustuskauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

Palvelu:sisustus
Yhteystiedot: Sisustus ja kodin kalustaminen
010 538 0330

myyntipäällikkö sisustus ja kodin kalustaminen , Matti Välimäki
040 820 1359

sisustus- ja tilasuunnittelu & myynti, Silja Peltonen
050 911 6015

Fax Sisustus ja, Kodin kalustaminen, Työvälineet

010 53 80397 (fax)

 

Rautia Äänekoski ÄÄNEKOSKI

Rakennustarvikkeita, rautakauppa, sisustuskauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Äänekosken Rautiaan!

Yhteystiedot: Sisustussuunnittelu, puutarha- ja sisustusmyynti, Sari Jämsen
014 5495428

KOTIPIHA-myymälä, kodin käyttötarvike, Sanna Ahola
044 761 4554

työväline,sisustus, pienrauta, Minna Vepsäläinen
044 761 4599

 

Tavararemontti HELSINKI

Siivouspalveluita, ammattijärjestäjä

Tavararemontti - Professional Organizer Helsinki. Olemme järjestämisen ammattilaisia. Tarjoamme luottamuksella apua kodin ja toimiston järjestämiseen. Mietimme yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Epäjärjestyksen ei tarvitse olla pysyvä tilanne, vaan kaikkeen voidaan vaikuttaa. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin sekä tilaa ja vapautta sinulle!

Palvelu:kodin järjestäminen
Aihepiiri:sisustus, sisustussuunnittelu
 

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Palvelu:sisustussuunnittelu, kodin sisustaminen
 

A La Carte keittiöt Kuusamo- Värisilmä Kuusamo KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteliike, sisustusliike, väriliike

Kuusamon Värisilmä on sisustusliike Kuusamon keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme Koillismaan alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennuspalveluyritykset, julkinen sektori ja kuluttaja-asiakkaat. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden ja remonttialan yritysten kanssa, ja kauttamme voi tilata vaikkapa täyden remontin kotiisi, asuntoosi, tai esimerkiksi sisustus- tai kylpyhuoneremontit. Liikkeemme yhteydessä on myös A La Carte keittiöt, joka laatii sinulle keittiö- ja kalustussuunnitelmat.

Hakusana:Sisustussuunnittelua
Tuote:Kodin kiintokalusteet, Sisustaminen
 

Topi-Keittiöt - Topi-Kalustaja Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalustevalmistaja, kiintokalusteita, keittiökalusteiden valmistusta, keittiökalusteliike

Topi-Keittiöt luo kotiisi kokonaisen tunnelman. Topilta saat tyylikkään ja toimivan keittiön lisäksi kiintokalusteet myös kylpyhuoneeseen, kodinhoitotilaan ja eteiseen sekä kaikkialle, missä tarvitaan säilytysratkaisuja. Laajasta ovimallistosta löytyy valinnanvaraa moneen makuun ja tarpeeseen. Kun teet remonttia tai rakennat uutta, kannattaa kysyä Topilta. Uutuusmallit ovat esillä myymälöissämme kautta maan. Tervetuloa!

Hakusana:kodin kalustaja, kodin sisustus, kodin säilytystilat
 

Rova-Sisustus Oy - Sisustusliike ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiapinnoitteita, laattoja, sisustusliike

Rovasisustus on sisustusalan erikoisliike Rovaniemellä. Meiltä saat sisustussuunnittelijan palvelut, sisustustuotteet, kuten maalit, tapetit, kaakelit ja laminaatit.Laattavalikoimamme kattaa kaikki kodin laatoitustarpeet, kylpyhuonelaatoituksen, keittiön laatoituksen, seinälaatat ja sisustuskivet ja sisustuslaatat.

Aihepiiri:Kodin pinnat, Sisustaminen
 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Sisustustarvikkeita, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, rautakauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Palvelu:sisustus
Yhteystiedot: Sisustus, maalit, Jouko Moilanen
044 761 4557

Sisustus, asennusmyynti, keittiömyynti, Matti Hänninen
044 761 4556

pääkassa, Kodin tarvikkeet ja siivousvälineet, Paula Ruuska
044 761 4559

 

Merimaaria Oy- Marimekko Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Vaateliike, sisustusliike, lahjatavaraliike

Merimaaria Oy on Oulussa toimiva Marimekko-jälleenmyyjä. Palvelemme asiakkaitamme kolmessa toimipisteessä; Marimekko-konseptimyymälöissä Rotuaarilla ja Kodin 1:n yhteydessä Sisustajantorilla sekä tytäryhtiömme Meriellen Oy:n myymälässä Kaakkurinkulmassa. Myymälöistämme löydät kattavan valikoiman tuotteita kaikista Marimekon tuoteryhmistä; vaatetus, laukut, sisustus ja lahjatavarat. Kaakkurinkulman myymälässä on lisäksi Nansoshop.

Aihepiiri:sisustus
Tuote:kodin tekstiilit
 

Valomaailma-Valaisimien verkkokauppa KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Valaisinliike, verkkokauppa, sisustusliike

Valomaailma on valaisimien erikoisliike Kajaanissa Kauppapuiston yhteydessä Kehräämöntiellä. Liikkeestämme valaisimet,design valaisimet,design huonekalut ja sisustustuotteet. Valaisinmyynnin lisäksi meiltä saat kotiisi, toimistoosi ja yritykseesi valaistussuunnittelua.Sisustaminen valaistuksen avulla lisää viihtyisyyttä. Asiantuntijamme palvelee sinua valaistuksen suunnittelussa. Tilaa valaisimet verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen. Led-valaisimet luovat tunnelmaa kotona ja toimistossa.

Palvelu:Kodin valaisimia Kajaani, Sisustussuunnittelu
Aihepiiri:Sisustaminen valaisimilla
 

Puuilo Tuusula TUUSULA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tavaratalo, rautakauppa

Puuilo on tavaratalo, josta löydät laatutuotteet edullisesti. Puuilon valikoimista työkalut ja tarvikkeet remontointiin ja rakentamiseen. Pihaan ja puutarhaan kalusteet, mullat, siemenet, lannoitteet ja työvälineet. Keittötarvikkeet, siivousvälineet, pesuaineet, astiat ja sisustutuotteet joka kotiin. Sähkötarvikkeet ja autotarvikkeet, maalit, öljyt ja työasut harrastajille ja ammattilaisille. Atk- ja toimistotarvikkeet, sekä askartelutarvikkeet. Laaja leluvalikoima uutuusleluja edullisesti.

Aihepiiri:Edullinen kodin tavaratalo, Sisustaminen
 

Puuilo Vantaa VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tavaratalo, rautakauppa, puutarhakauppa, kodintekniikka

Puuilo on tavaratalo, josta löydät laatutuotteet edullisesti. Puuilon valikoimista työkalut ja tarvikkeet remontointiin ja rakentamiseen. Pihaan ja puutarhaan kalusteet, mullat, siemenet, lannoitteet ja työvälineet. Keittötarvikkeet, siivousvälineet, pesuaineet, astiat ja sisustutuotteet joka kotiin. Sähkötarvikkeet ja autotarvikkeet, maalit, öljyt ja työasut harrastajille ja ammattilaisille. Atk- ja toimistotarvikkeet, sekä askartelutarvikkeet. Laaja leluvalikoima uutuusleluja edullisesti.

Aihepiiri:Edullinen kodin tavaratalo, Sisustaminen
 

Lahja ja Sisustus Vanilliini SUOMUSSALMI

Kahvila, kukkakauppa, sisustusmyymälä

Vanilliini on lahjatavaroita,matkamuistoja, sisustustuotteita, kortteja,taidetta ja terveystuotteita myyvä liike Suomussalmella. Toimipisteemme sijaitsee valtatie 5:n varrella, Ämmänsaaressa, Jaloniemitalossa. Samassa kokonaisuudessa sijaitsee myös ravintola-kahvila ja Suomussalmen matkailuinfo. Meiltä koriste-esineet, hauskat huoneentaulut, korut, lasiesineet, kynyttilät ja kyntteliköt. Kodin sisustamiseen patsaat, taulut, kukat, valaisimet ja tekstiilit.Paikallisia käsitöitä,kuksat, puukot jne

Aihepiiri:Kodin sisustaminen
 

PS-Design Finland Oy OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustuspuusepäntuotteita, huonekalujen valmistaja, huonekalujen kunnostusta, maalaamo

PS-Design on puutuotteita, desinghuonekaluja ja sisustusmateriaaleja valmistava yritys Oulunsalossa. Sisustamiseen keittiökaapistojen välitilan pintamateriaalit,keittiön valaisinlistat kaapistoihin,puusta valmistetut kukkalaudat ikkunoiden eteen, design hyllyt ja kaapistot. PsDesing valmistaa huonekalut; sängyt, pöydät ja kirjahyllyt,keittiönpöydät massiivipuusta. Maalamossamme maalaamme huonekalut, kaapistojen ovet sekä teemme puisten huonekalujen maalausta ja pintakäsittelyä.

Kohderyhmä:Uudisrakennuksen sisustaminen Oulu
Aihepiiri:Valaisimilla sisustaminen, Kodin kaapistot, Kodin epäsuora valaistus
 

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Palvelu:sisustuspalvelut rakennusliikkeille, sisustuspalvelut yrityksille, sisustussuunnittelu Oulu, kodin sisustussuunnitelmat, sisustus
 

Sisustus- ja lahjatavaraliike Stellina TURKU

Verhoiluliike, sisustusliike, sisustusmyymälä

Stellina on sisustuskauppa ja lahjatavaraliike Turussa Humalistonkadulla. Meiltä verhojen ompelut, huonekalujen verhoilut. Suunnittelemme, asennamme, ja ompelemme asiakkaan toivomusten mukaan kaikkea kodin sisustamiseen. Meiltä lahjatavarat ja sisustustuotteet.Verhokankaat, huonekalukankaat, pöytälamput,kynttilänjalat, erinlaiset lyhdyt. Sisustuskankaat, sisustustuotteet,tyynyt, matot, ym. Lahjatavarat Turun keskustan liikkeestä: valaisimet, korut jne. Tervetuloa Stellinaan. www.stellina

Palvelu:Sisustussuunnittelu Turku
Aihepiiri:Kodin sisustaminen Turku
 

Puuilo - Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lelukauppa, eläintarvikeliike, tavaratalo, rautakauppa, verkkokauppa

Puuilo on tavaratalo, josta löydät laatutuotteet edullisesti. Puuilon valikoimista työkalut ja tarvikkeet remontointiin ja rakentamiseen. Pihaan ja puutarhaan kalusteet, mullat, siemenet, lannoitteet ja työvälineet. Keittötarvikkeet, siivousvälineet, pesuaineet, astiat ja sisustutuotteet joka kotiin. Sähkötarvikkeet ja autotarvikkeet, maalit, öljyt ja työasut harrastajille ja ammattilaisille. Atk- ja toimistotarvikkeet, sekä askartelutarvikkeet. Laaja leluvalikoima uutuusleluja edullisesti.

Aihepiiri:Edullinen kodin tavaratalo, Sisustaminen
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.